eyy cengiz okullu. hisselerini gerçekten satmak istiyosan ,konjonktür tam senin lehine.
sür sürebildiğin kadar yukarı..
eyy cengiz okullu. hisselerini gerçekten satmak istiyosan ,konjonktür tam senin lehine.
sür sürebildiğin kadar yukarı..
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Gene bugünde bofa zararına tahta bozucu hareketlerde, ya kardeşim anladık ********lik itlik peşindesin ama bu kadarda olmaz. Okullu kendi yapıyorsa cidden ayıp ama yapmıyorsa da bu işe bir çare bulması lazım. Bugünde bofa 205 bin lot satıcı maliyeti 13,96, dün gene satıcı hemde zararına önceki gün gene anladık bi itlik peşinde ama bu akdarda yeter da 1 haftadır tahtanın ağzına zıçtı Allahsızlar.
Okullu bu işe bir çare bulsa yahu 3-5 milyon TL lik bile geri alım açıklasa robotun ağzına zıçar atar ama oda yapmıyor mübarek olmadı paran var be adam yılların speğisin çiz şu allahsızın malını at sektir et tahtadan be.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
https://www.tomatonews.com/en/eu-agr...is_2_1776.html
AL YA DA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR..
Arkadaşlar Merhaba..Bazı özel sebeplerden dolayı artık paylaşım yapamayacağım..Bu zamana kadar gösterdiğiniz sabır için çok teşekkür ederim..Başta sağlık olmak üzere huzur,mutluluk ve kazanç sizlerle olsun..Saygılarımla..
Ege Endüstri sayfasında da son olarak paylaştığım yazı arkadaşlar..
Arkadaşlar Merhaba..5 yıl boyunca Ege Endüstri hissesi yatırımcısıydım biliyorsunuz..Başta twitter olmak üzere hisse.net dışında hiçbir sosyal medya platformunda yazmıyor ve paylaşım yapmıyorum..Burada da önce Ege Endüstri ve sonrasında da Hektaş ve Tukaş sayfalarında paylaşımlarda bulundum..Şirket ve sektörü artı ve eksileri ile birlikte ortaya koydum..Şirketlere aşık olmamak gerektiğini dile getirerek kendi yatırım stratejinizi oluşturmanızı temenni ettim..Ben de kendi oluşturduğum temel analizle yatırım yaptım hep,şükür bunların faydasını da gördüm..Ne burada yazan hiçbir kişilerden(ben başta olmak üzere) etkilenmemenizi ne de yatırım uzmanı görünen,gerek televizyonda gerekse de sosyal medyadaki kendince ünlü kişilere(fenomen diyorlar) inanmamanızı hep vurgulamaya çalışmıştım..Onlar öyle bir hale gelmişler ki herşeyi para karşılığı yapıyorlar ve onlar için sen kazanmışsın kaybetmişsin hiçbir önemi yok..Artık dünya da bu hale gelmiş,çıkarcılık ön planda..Daha fazla başınızı ağrıtmadan son sözlerimi ifade etmek isterim..Bu son forum yazım,az önce Tukaş sayfasıda da yazarak vedalaştım..
Paylaşımlarımı yapıp analizlerimi ifade ederken,kişisel polimiklere girmemeye çalıştım..Ege Endüstri den ayrılırken de yazmış olduğum yazıma çok olumlu tepkiler geldiğini okusam da birkaç kişi beni tanıyamadığından olsa gerek beni hisseyi aşağıdan almak istemekle suçlamışlardı..Sanırım bu arkadaşlar,hisseye o an için aşık olduğundan olumsuz şeyler söylenmesine tepki gösteriyor pozisyonundaydı ama şahsımı menfaat sağlama suçlamasına yine de cevap vermedim..Aradan 3 yıl geçti.Sayın Filozof da yukarıdaki gibi bir tepki vermişti bana hatırlarsınız..7 Eylül 2022 tarihli bir yazı bu..Ne burada ne de gerçek hayatımda düşmanım diyebileceğim kimse yok şükür ama düşmanım olsa da maddi ya da manevi anlamda kaybetme ihtimaline sevinmem..Kendimce de bir araştırayım dedim,9 Eylül tarihinde Tukaş kaç liraymış,baktım ki 10,15 lira,şu an ise 14,32 lira..Eylül başında benim o mesajı yazmamın sebebi,genç arkadaşların yatırım stratejilerine bir nebze olsun farklılık katmak destek olmaktı..Bir Allah razı olsun denebiliyorsa da yeter bana..
Ama buradaki yatırımıma son verdiğim 3 yıl önce beni menfaat sağlamak istemekle suçlayan ve burada sık sık yazan bir arkadaşımız,geçen yıl Hektaş sayfasında yazmaya başladı,elbette bu yanlış birşey değil,yatırımını şekillendirmek istemiş bizler gibi..Ama vebal var arkadaşlar,burası sanal nasılsa deyip sayfadan çıkınca oldu bitti keyfime bakarım demek,bana göre değil,lütfen böyle kişilerin arkasından gitmeyin..
Sözün özü arkadaşlar,bilgiler paylaştıkça değerlenir düşüncesi içinde sizlerle paylaşımda bulunmaya çalıştım ve neyi öğrendiysem,bulduysam sizlere de ilettim..Tek sanal paylaşım yerim olan buradan sevgilerimle veda ediyorum..Önce sağlık olmak üzere huzur,mutluluk ve kazanç sizlerle olsun..Saygılarımla..
AL YA DA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR..
Sayın efe09, kendi adımı üzüldüm. Araştırmacılığınız ve bunları paylaşmanız benim açımdan ufuk açıcıydı. Günün sonunda hepimiz kendi aklımızla ve hedeflerimize göre yatırım kararları alıyoruz, lakin akıl akıldan üstündür düşüncesiyle kollektif bir bilgi havuzu oluşuyor, siz de buna çok güzel katkılar sunuyordunuz.
Sizin açınızdan hayırlısını dilerim.
Bugüne kadar ki paylaşımlarınız için de çok teşekkür ederim. Saygılar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sn. Efe ,karariniza saygı duyuyorum ama sahsim adina üzüldüm. Twitter-telegram-watsapp gruplariyla hic işim olmadi,olmasin da.
Ben hisse.net in ve sizin gibi temel analizi cok iyi yapan kisilerin faydasini cok gördüm. Herseyi hisse.net ten öğrendim.
Sizin gibi degerli kisilerin gitmesi beni üzüyor. Ama kararinizi vermissiniz,hakkinizda hayirli olsun inş.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Sayın efe09, iyi gidiyordu her şey umarım bir sıkıntı yoktur. Tukaşa katkınız büyük, teşekkür eder araştırmalarınızın devamını dileriz
Yer İmleri