Originally Posted by aydinc Şu aracı kurum firmasından iş teklifi mi bekliyorsun Hala kim daha uzağa cüydürecek Bunun yarışı Ama bak ben dun soz verdim Sen tuttursan aslan diyecektim Artik hasan abi de barisalim
Originally Posted by Webster Ama bak ben dun soz verdim Sen tuttursan aslan diyecektim Artik hasan abi de barisalim Hala aynı döngü Sıkıldım bundan
Originally Posted by aydinc Hala aynı döngü Sıkıldım bundan Herkes notunu veriyor...
Originally Posted by aydinc Hala aynı döngü Sıkıldım bundan Ooo çamur yok, karaoğlan haklı hem tahmini de yakalamış, ama atışın siz yaa, emmi de vuruşsun forum böyle güzel ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by myfinans Foncafe olarak bir organizasyonda biz yapalım bari. https://www.hisse.net/topluluk/showt...15#post3941215 Atışmayı bırakın da buna ne diyorsunuz?
Originally Posted by myfinans Atışmayı bırakın da buna ne diyorsunuz? Webster isimli üye gelirse fizan olsun isterse geleceğim
Originally Posted by aydinc Webster isimli üye gelirse fizan olsun isterse geleceğim Yan hesabını yollar belki.
Originally Posted by myfinans Yan hesabını yollar belki. Ustadim Sizin adaletinizden suphem yok Bu aydina bir ceza ve kural uygulayin o kabul etsin ben de bir daha ona kardesim diyecegim
Forum Rules
Yer İmleri