Artan

156,20 10 15:17
1,32 10 15:22
38,72 10 15:22
145,20 10 15:14
13.620,00 9.99 15:21
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 15:22
14,64 -9.96 15:22
85,05 -9.52 15:20
28,82 -7.03 15:22
68,96 -4.99 15:22
Azalan Hisseler

İşlem

7.933.787.014,50 15:22
6.021.401.411,66 15:22
4.766.722.268,26 15:22
4.527.996.716,40 15:22
4.426.594.214,00 15:22
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 664/875 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen "Perakendede İnovasyon Forumu ve Ödülleri" başlıklı etkinlikte "Duayenler ve İnovasyon" panelinde konuşma yapan Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı AVM sektörünü sert bir dille eleştirdi. Kiğılı, "Türkiye'de AVM bitti" dedi.

https://emlakkulisi.com/turkiyede-avm-bitti/556929

25 30 m2 daire alıpta ben emlak yatırımı yaptım markalı hemde diyen insanları tek tek bulup boncuk takasım geliyor.

nazar değmesin.

bize böyle insanlar lazım .

bize derken malum sektöre :D

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    25 30 m2 daire alıpta ben emlak yatırımı yaptım markalı hemde diyen insanları tek tek bulup boncuk takasım geliyor.

nazar değmesin.

bize böyle insanlar lazım .

bize derken malum sektöre :D
    Nef İnşaat Her Şeyiyle Kandırıyor.
    Tanıtımı yapılan daireler ile teslimi yapılan daireler arasında kıyaslanamayacak kadar fark vardır. Adeta kulübe denilebilecek alanları ev diye satmaktalar. Ne yazık ki, insan yaşamına uygun olmayan bu dairelerin imarına, inşaatına, ruhsatına olur veren bir belediye var. Belediyeler bu ruhsatı verirken hiç mi düşünmez? Buralarda insan yaşayacağını, çeşitli pazarlama stratejileri ile plan ve projeden bir çok kişinin aldatılarak daire alıp, mağdur olmasına neden izin verirler ki? Makul sayılamayacak koridor genişliklerine tavan yüksekliklerine neden olur verirler. Yahut gerçekten de tüm bu durumlardan belediye, çevre şehircilik, sanayi ticaret vs. Makamlarının bilgisi mi yok. İç içe geçmiş beton yığını sadece aldatıcı reklamlar ile alıcı bulmuştur.
    • daire m2' leri kandırmacadır. Tarafıma daire satılırken 77,37 m2 brüt-47,99 m2 denilmesine rağmen teslim edilen daire net 37,50 m2 'dir.
    https://www.sikayetvar.com/nef-insaa...yle-kandiriyor

İşte boncuk takabileceğiniz bir zatı muhterem, Nef `in ne mok olduğunu araştırıp sormadan gitmiş BETON almış şimdi yakınıyor ,TAM BONCUKLUK bir vaka... Bence NEF in mokunda boncuk var , BETON fetişistleri gidip bu firmanın yeni projelerinden yeni yeni betonlara yatırım yapsınlar aman kaçırmasınlar...

Timur Gayrimenkul Eksikler Var Ve Yüksek Aidat Alıyor!
    Ataköy Nef22 projesinden bir daire satın aldım ve teslimat Mayıs 2017 idi. Ağustos ayında hiçbir altyapı oluşturulmadan daireyi teslim almam için davet aldım. Daireyi sözleşmedeki metre karenin çok altında ve kullanılan malzemeyi çok kalitesiz buldum. Ayrıca bir takım kusurları göz ardı ederek (kusurların hemen düzeltileceği söylendi) daireyi teslim aldım. Hemen sonra daireye çıktığımda, üst kattaki teknik arıza nedeniyle daireyi su basmış olarak buldum. Teslimatı geri vermek istedim. Dairenin en geç bir haftada düzeltileceği söylendiği halde, 1 Kasım 2017 henüz tarafıma teslim edilmedi. Üstelik şirketin telefonlarına ulaşmak mümkün değil. Sorumlu yetkili bir kişi bulmak mümkün değil. Hiçbir hizmet sunulmadığı halde yüksek aidatlar toplanıyor.
    https://www.sikayetvar.com/timur-gay...k-aidat-aliyor

Ne şikayet ediyorsun ? NEF yeni bir firma mı ? Bunlardan beton almadan önce bir araştırma niye yapmazsın ? Diyecek bir şey yok, bu kadar hasta BETON fetişisti varken NEF sizlere az bile kazık atıyor. Dua edin eksik meksik betonlarınızı almışınız hala ne ağlayıp sızlıyorsunuz...

5. Ahlaksız kanun tanımaz adamlar var. Normalde İSKAN verilmemiş eve oturulamaz. Tamamlanmamış demektir.

Ama müteahhitleri korumak için şantiye suyundan şantiye elektriğinden bağlıyorlar. İSKİ gibi güzide kurumlarımız var.

Zaten büyük müteahhitler İSKAN KANUNU da sağolsun rüşvetle deliyorlar.

Türkiye de gayrımenkul alan belasını bulur. Her yer rüşvet rüşvet rüşvet...

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Timur Gayrimenkul Eksikler Var Ve Yüksek Aidat Alıyor!
    Ataköy Nef22 projesinden bir daire satın aldım ve teslimat Mayıs 2017 idi. Ağustos ayında hiçbir altyapı oluşturulmadan daireyi teslim almam için davet aldım. Daireyi sözleşmedeki metre karenin çok altında ve kullanılan malzemeyi çok kalitesiz buldum. Ayrıca bir takım kusurları göz ardı ederek (kusurların hemen düzeltileceği söylendi) daireyi teslim aldım. Hemen sonra daireye çıktığımda, üst kattaki teknik arıza nedeniyle daireyi su basmış olarak buldum. Teslimatı geri vermek istedim. Dairenin en geç bir haftada düzeltileceği söylendiği halde, 1 Kasım 2017 henüz tarafıma teslim edilmedi. Üstelik şirketin telefonlarına ulaşmak mümkün değil. Sorumlu yetkili bir kişi bulmak mümkün değil. Hiçbir hizmet sunulmadığı halde yüksek aidatlar toplanıyor.
    https://www.sikayetvar.com/timur-gay...k-aidat-aliyor

Ne şikayet ediyorsun ? NEF yeni bir firma mı ? Bunlardan beton almadan önce bir araştırma niye yapmazsın ? Diyecek bir şey yok, bu kadar hasta BETON fetişisti varken NEF sizlere az bile kazık atıyor. Dua edin eksik meksik betonlarınızı almışınız hala ne ağlayıp sızlıyorsunuz...

6.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Ahlaksız kanun tanımaz adamlar var. Normalde İSKAN verilmemiş eve oturulamaz. Tamamlanmamış demektir.

Ama müteahhitleri korumak için şantiye suyundan şantiye elektriğinden bağlıyorlar. İSKİ gibi güzide kurumlarımız var.

Zaten büyük müteahhitler İSKAN KANUNU da sağolsun rüşvetle deliyorlar.

Türkiye de gayrımenkul alan belasını bulur. Her yer rüşvet rüşvet rüşvet...
    Bazı görüşlerinize katılmasam da maalesef bu çok doğru,ama sadece İstanbul değil oturduğum ilçe dahil tüm Türkiye böyle,oturduğum daire bu şekilde,kat mülkiyetimiz var,iskan çok zor çünkü 4 bloktan sadece bizimkinde asansör boşluğu yok,1.de asansör var 2 blokta yapılması lazım,tabi alt kattakiler istemiyor,onlar bizi de ortak edip yaptırmak istiyor biz de nanik yapıyoruz haliylemütahhit belediye imar işleri kardeşlik spor tüm TR de en başarılı spor kulübüİşin ilginci bizim blok için iskan almak amacıyla görüştüğüm Bel. yetk. ufak düzeltmelerle sizin bloğa iskan veririz dedi...Ama bütün konu Sayın umutabi nin dediği yere çıkıyor,tamam mütahhit bütün bu karmaşa ve sorunların kaynağı,ama adam bana açıkça söyledi ev alırken;2-4 blokların asansör boşluğu var ama ben yaptırmayacağım,sakinler yaptıracak dedi,ayrıca sonradan eklenen 2 blok için planda 1 kal. kazanı daha görünüyor ama ben ölçüm yaptırdım tek kazan yeterli ısıyı sağlıyor dedi,bu bilgiler ışığında asansör boşluğu olmayan bloktan giriş+2.ci daireyi uygun fiyata satın almıştım, ara kat ve yalıtımlı olduğu için soğuk problemi hiç olmadı,ayrıca çok üst katlarda olmadığı için asansör ihtiyacı da olmuyor,aradan 6 yıl geçti,o iki blokta hala asansör yok,en sondaki blok da ısıtma problemi var,işin ilginci son blokta oturan arsa sahibi,yahu insan imzaladığı sözleşmeye bakmaz mı?öbür bloktaki arkadaş da bana söylüyor toplantıda;bu asansör işini hallediver diye ..ben de KMK nunu açıp okursan o işi 6 ayda çözersin dedim,işin özü toplumun çoğu,(okumuşu-cahili)hakkını hukukunu bilmeden ,araştırmadan,okumadan ve bilgiyi küçümseyerek yaşadığı sürece bizler her alanda kazıklanmaya mahkumuz...
    Not:iskan almak önemli,ama canım Türkiyemdeki binaların yarısından çoğunda kat mülkiyeti ile oturulmakta,devlette bu durumun takipçisi ve sorun çözücüsü olmadığı için bu kaotik sorun her geçen gün büyüyerek çoğalmaktadır.

Bankalarca Açılan Kredilere Uygulanan Ağırlıklı Ortalama Faiz Oranları

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bankalarca Açılan Kredilere Uygulanan Ağırlıklı Ortalama Faiz Oranları

Bu tablo soyluyor her seyi, %19 kusurla TL. borclanma, Euro borclan, borclan ki, dis borcun artsin.

Hem ne demek oluyor vatandasin AB'deki bankalara borclanmasina engel olmak ?, ama bankan borclansin ustune kazigini koyup, vatandasa satsin.

Sen bununla mucadele edecegine Enisteni gonder Man adasinda hesap ac, bu soygun zincirini kir.

Valla helal olsun, insallah gelecek secimde %70 alirsiniz.

Cunku bu suru mustehak bu yonetime.

Sayfa 664/875 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •