Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Sayfa 664/924 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Maratoncuysanız , gerçek yatırımcıysanız, süreci biliyorsanız ....size lafım yok.
    Zaten satamazsınız..
    Unutmayın... Ben satmadan bu noktadan sonra tahta sallayacak şekilde düşüremezsiniz..
    300/500 lot , 3000/5000 lot, 30000/50000 lot ile olmaz o isler
    Birilerine para kazandıyorsa günlük işlemlerde tahta ,vardır bı sebebi ...yada birilerine mal veriliyorsa ...
    200 bin lot üzeri tek bir bireysel yatırımcı kaldı tahtada...
    Maratonu tamamlayanlar dan olabilir kendisi...
    Diğer paydaşlar eridi yolculukta, , şimdi yeni maliyetlenenlere izin verin maratoncuysanız...bırakın kazansınlar.
    Bizim için yolun sonu önemli.

craps, pawnstar, svilengrad
    hakuna matara....memento mori.

2. Kalav baba,tmsn odamı maraton bi hedef varmı

3.  Alıntı Originally Posted by ÇERKEŞLİ Yazıyı Oku
    Kalav baba,tmsn odamı maraton bi hedef varmı
    Paylaştığım tüm tahtalar maraton dostum...pkart ,Tümosan ,işc ,Gedza, durdo, intema..
    Ama, aması var işte.
    Nedir o ama !
    Pkart için Ali Yıldız var ,çok toplu ve mallarını yedirmezler...
    Tümosan için siyasi bağlantılar var ,risk var...
    İşc için holding ve bankaya karşı cephe var...
    Durdo için Dikran Acemyan ve tahtanın sahipleri var.
    İntema için Eczacıbaşı ne isterse o olur..
    Gedza da bı sorun yok...Adamların eli tahtada değil, işinde gücünde yatırım ve gelecekte..

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Paylaştığım tüm tahtalar maraton dostum...pkart ,Tümosan ,işc ,Gedza, durdo, intema..
    Ama, aması var işte.
    Nedir o ama !
    Pkart için Ali Yıldız var ,çok toplu ve mallarını yedirmezler...
    Tümosan için siyasi bağlantılar var ,risk var...
    İşc için holding ve bankaya karşı cephe var...
    Durdo için Dikran Acemyan ve tahtanın sahipleri var.
    İntema için Eczacıbaşı ne isterse o olur..
    Gedza da bı sorun yok...Adamların eli tahtada değil, işinde gücünde yatırım ve gelecekte..

peki dostum bir sorum olacak, 30 yılı aşkın zamandır merak etmişimdir.
    örneğin pkart da mal çok toplu olduğundan yedirmezler o yüzden sıkıntı çıkar diyorsun, geçen hafta anlamış bu adamlar çok çingene demiştim. şimdi, teminata giren ne kadarlık malın varsa o kadar kredi kullanabiliyorsun. pkatın 7 600 000 adet malı var dolaşımda, çok topluysa en az 6 000 000 adeti ali yıldızda olsa. bugünkü hisse bedeline göre kredi kullanabiliyor. endeks ykuarılara çıktıkça hisseyi yukarı çekmezse kullanabileceği kredi miktarını yükseltmemek akıllıca olmasa gerek diye düşünüyorum. o kadar parayı oraya bağlayıpta kör etmenin mantığı nedir? aynı durumu arsanda yaşadım, 1 ila 2 TL arasında 8 sene tuttular.

Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    örneğin pkart da mal çok toplu olduğundan yedirmezler o yüzden sıkıntı çıkar diyorsun, geçen hafta anlamış bu adamlar çok çingene demiştim. şimdi, teminata giren ne kadarlık malın varsa o kadar kredi kullanabiliyorsun. pkatın 7 600 000 adet malı var dolaşımda, çok topluysa en az 6 000 000 adeti ali yıldızda olsa. bugünkü hisse bedeline göre kredi kullanabiliyor. endeks ykuarılara çıktıkça hisseyi yukarı çekmezse kullanabileceği kredi miktarını yükseltmemek akıllıca olmasa gerek diye düşünüyorum. o kadar parayı oraya bağlayıpta kör etmenin mantığı nedir? aynı durumu arsanda yaşadım, 1 ila 2 TL arasında 8 sene tuttular.
    kalav dostuma sorduğum soruyu öne çekelimde kaynamasın arada...

6.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    Dostum... Sen neler düşünüyorsun...
    Toplu içi ,dolu ve kurumsal tahtalarda fiyatı yukarı çekmek değildir amaç, kredi vs gibi işlerde değildir...
    İçini doldurmasıdır fiyatlamanın...
    Amaç fiyatlama yaratmak olsa , anlaşır biri ile istediği fiyatlamayı yaratır da kime satacak... Altı dolduğunda satabilir sadece ve kimi ortak edeceğini de bilir.
    Bı düşün şimdi varsayalım Gedza 150 TL oldu şimdi( altını doldurduğun da olacak ama şimdi değil) sende de var 3 /4 milyon lot mal....kime satacak sın onu....
    Fiyatlamayı yaratmak ayrı, piyasanın fiyatlama yaratması ayrı olgudur..
    Ki pkart gibi tahtalarda kült mallar fiyatlama ne olursa olsun satılmaz, satmak demek hakimiyet kaybetmek demektir.
    Örnek kartonsan, kent vs gibi tahtalar değerinden bu fiyatlamada değildir, sahipleri satmadigi için bu fiyatlamadadir.
    Saygılar

7. Daha iyisi yok, daha zoru olmadığı gibi...
    Bı düşünün neden kimse atlayamıyor tahtaya.
    Saygılar

8. Gelişimi unutmamak gerek...Gedza nın gelişiminin tahtaya yansımasını unutmamanın gerektiği gibi...
    Eskiler bilir 4/5 lirada tahtada 2000 lot mal satılamıyordu,
    Şimdi 20.000 lot rahat satılıyor...
    Gün gelecek 100.000 lot rahat satılacak, alınabileceği gibi.
    Hepsi zaman ile ve gedzanın başarısı ile olan oluşumlar...
    Zamanında Anadolu gıda hissesinde ( şimdiki Ülker) 2000 lot mal satamıyordum..
    Şimdi milyonlar uçuşuyor...cool:;;

Sayfa 664/924 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •