Originally Posted by trust06 itibarları alayım yıl sonu hala 7-7.20 civarı bekliyorum dolar kurunu... Biraz beklemekte fayda var
yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.
Originally Posted by trust06 itibarları alayım yıl sonu hala 7-7.20 civarı bekliyorum dolar kurunu... tekrardan itibar veremiyorum ustadım ama çok beklersiniz gibi geliyor. 7,50 altı olmadığını dusunenlerdenim YTD.
Originally Posted by Batman tekrardan itibar veremiyorum ustadım ama çok beklersiniz gibi geliyor. 7,50 altı olmadığını dusunenlerdenim YTD. cevabı webster üstada yazdım. bol kazançlar üstat
Originally Posted by trust06 cevabı webster üstada yazdım. bol kazançlar üstat bi 900 mio bi 900 mio çil yavrusu gibi dağılırız üstadım saygılar sevgiler bizden
Originally Posted by Batman bi 900 mio bi 900 mio çil yavrusu gibi dağılırız üstadım saygılar sevgiler bizden muhtemelen geçen haftalarda giren para kayıtlı değil diye düşünüyorum. yurt dısından sokunca vergi alınmıyordu son surecte. yanlışım varsa affola öyle aklımda kalmış YTD.
Originally Posted by trust06 itibarları alayım yıl sonu hala 7-7.20 civarı bekliyorum dolar kurunu... Ustad biraz erken davrandin sanki Bence bu toplar gibi
Originally Posted by Webster Ustad biraz erken davrandin sanki Bence bu toplar gibi yabancı girdikçe zor toparlar üstat. geçen hafta 900 mio USD girişi olmuş. dolar 8.50 den 7.70 e kadar geldi. bir 900 daha gelirse .....
15 faizle 7. ye duserse brova derim,ytd
Forum Rules
Yer İmleri