Sayfa 664/951 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon
Arama sonucu : 7602 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Tipik kc.starejedisi..ya altın yumurtlayan tavuğu keser..ya da..grafik teknik olgunlaşır..hisse satar..ben sattım hisse uçtu der..yada felaket tellarlarını ciddiye alıp onlara göre işlem yapar..yazık..

Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Hisselerini bozdurduysan hayrını görün Bağbozumu kardeş.

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Teşekkür ederim Sn. aslanselim çok az bir miktar bırakıp finansal verilerini ve çarpanlarını beğendiğim grsel taşımacılık turizm deki payımı artırdım .

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Hayrını görün..ama bence tamda beklentiler gerçekleşmeye başlamış iken 3 yıl bekledikten sonra bu miktarlara razı olmamak gerekiyordu..
    Daha önceki alım satımlarım hariç son alımlarım ağırlıklı olarak Şubat ayından itibaren idi 3 yıl değil. İnşallah sizler daha çok kazanırsınız bizden alanda kazansın

Smile

Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Tipik kc.starejedisi..ya altın yumurtlayan tavuğu keser..ya da..grafik teknik olgunlaşır..hisse satar..ben sattım hisse uçtu der..yada felaket tellarlarını ciddiye alıp onlara göre işlem yapar..yazık..
    Bunları bana hitaben yazdı iseniz üzülmeyin🙂ben kimseye göre hareket etmem, ne yaptığımı biliyorum sonucunu düşünerek hareket ederim.Yerine aldığım hisse deki beklentilerim de gayet iyi inşallah yanılmam. Hayırlısı olsun

5.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Hisselerimin çoğunu yavaş yavaş verdim az bir miktar kaldı, kalanlara iyi kazançlar dilerim. Daha uygun olduğunu düşündüğüm başka hissede pozisyonumu artırdım.
    Keşke hareketli stopu kullanıp satsaydınız iz sürebilirdiniz.. Neyse hayırlı olsun ne diyelim İnşallah pişman olursunuz.

6.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim Sn. aslanselim çok az bir miktar bırakıp finansal verilerini ve çarpanlarını beğendiğim grsel taşımacılık turizm deki payımı artırdım .
    Hayırlı olsun. Benim de diğer hissem grsel. Ancak ağırlığım eggub.

Bir hisse tarihi zirvesini geçmişken satmak bence yanlış bir karar. Tarihi zirvesini hacimle geçen hisseler genelde zirvenin en az yüzde 50 ustune çıkarlar. Buna göre Eggub için 100 TL sürpriz olmayacak inşaallah.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Keşke hareketli stopu kullanıp satsaydınız iz sürebilirdiniz.. Neyse hayırlı olsun ne diyelim İnşallah pişman olursunuz.
    Ben yatırımcıyım istatistikçi değil🙂 stop falan bilmem ama şartlar gereği ender olarak zararına da satmasınıda bilirim. Pişman da olmam merak etmeyin başkalarının kazancında gözüm olmaz bilakis sevinirim

Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun. Benim de diğer hissem grsel. Ancak ağırlığım eggub.

Bir hisse tarihi zirvesini geçmişken satmak bence yanlış bir karar. Tarihi zirvesini hacimle geçen hisseler genelde zirvenin en az yüzde 50 ustune çıkarlar. Buna göre Eggub için 100 TL sürpriz olmayacak inşaallah.
    Evet grsel topiğinden takip ediyorum. Benim de birinci hissem eggub tu şimdi grsel finansal verilerini çok beğendim inşallah yanılmam.

Sayfa 664/951 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •