Sayfa 664/678 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674 ... SonSon
Arama sonucu : 5418 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Endex Yazıyı Oku
    Masallah bugun %6 prim yaptı düzeltme yapıldı sanırım

birazda endex pozitif olsa hacimli 90 üzeri haftalık kapanıs gelir ise çok güzel günler geliyor demektir..

ytd
    "ASELSAN'ın 2024 yılında cirosu 120 milyar TL’ye ulaştı"

2. Geçen Haftalarda sıkılaştırma işlemi denendi en fazla 2.15$ e kadar sıkıştırabildiler, doğrusu param olsaydı gözümü kırpmadan 2.15$
    altına sarktıkça alış yapardım.
    Şimdi 2.,36$ seviyesinde, 2.30$ üzerinde kaldıkça 2,60$ ta trend de belki direnç sayılabilecek bir nokta var, onun dışında dilerse fezaya kadar yolu açık, yeterki götürmek istesinler

ASELSAN*ile yurt içi bir müşterisi arasında kara araçları faydalı yükleri kapsamında*toplam tutarı 296.000.000,- Avro olan sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu*sözleşme kapsamında teslimatlar 2027 ve 2028 yılları içerisinde gerçekleştirilecektir.

5.  Alıntı Originally Posted by Endex Yazıyı Oku
    Masallah bugun %6 prim yaptı düzeltme yapıldı sanırım

birazda endex pozitif olsa hacimli 90 üzeri haftalık kapanıs gelir ise çok güzel günler geliyor demektir..

ytd
    ASELS;

Haftalık hacimli bir sekilde 93.45 seviyesinden yaparak önemli bir eşik olan olan 90 üzeri kapanış gercekleşti..

Artık bu seviye kısa vadede destek görevi yapacaktır..

Yatırım tavsiyesi degildir..

Takibe devam ediyoruz.

6.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Geçen Haftalarda sıkılaştırma işlemi denendi en fazla 2.15$ e kadar sıkıştırabildiler, doğrusu param olsaydı gözümü kırpmadan 2.15$
    altına sarktıkça alış yapardım.
    Şimdi 2.,36$ seviyesinde, 2.30$ üzerinde kaldıkça 2,60$ ta trend de belki direnç sayılabilecek bir nokta var, onun dışında dilerse fezaya kadar yolu açık, yeterki götürmek istesinler
    Cuma günü 2.60 test edildi dolar bazlı takibe devam..

ytd..

ASELSAN*ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında*yeni nesil Elektronik Harp Sistemlerinin tedarikine yönelik 54.000.000,- USD*tutarında sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar*2028 yılı içerisinde gerçekleştirilecektir.

8.  Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku
    Ben bu konuları somut olarak tespit edememe rağmen (Küçük yatırımcıyım. Anlık takip yapamıyorum) ECİL için bende tam kontrollü spek hissesi diye yazmıştım. Hissenin grafiğinden tahmin yapılabiliyor.
    Aselsan'da da bahsettiğiniz doğrudur. Ama Aselsan geldiği konumda oldukça ilgi çekici durumdadır. Ar-ge ürünleri seri üretime geçmeye başlamış ve gelecekte yüksek bilançolar üretme ihtimali oldukça yüksektir. Ben burada bu konuda fikir belirtirken eninde sonunda iyi olan bir şirketin para kazandıracağını düşünerek yazıyorum. Tahtacı da bir gün ya yola gelir ya da tokatı yer. Yatırımcı olarak genel stratejim bu. Traderler oynaya dursun. 5-6 bin adet aldım. Almaya devam ediyorum. Uzun vade yatırım yapan için günlük hareketlerin pek önemi olmuyor.
    Trolü savunma mevzusu benimle ilgili değil biliyorum ama, bu topikte tahtacıyı en sert eleştirenlerden biri o arkadaştı. Aselsan hakkında olumlu yazıyor. Bu trolleri savunmak mı oluyor? O zaman benim yazdıklarımda aynı kategoride değerlendirilir. Şimdiye kadar devlete ait hiç bir hisseye yatırım yapmadım. Buna rağmen Aselsan'a yatırım yaptım. Çünkü Aselsan'ın gelecekte büyük bir teknoloji hissesi olacağını öngörüyorum. Öngörüler her zaman doğru çıkmayabilir. Ya olumlu yazmayın diyenler yarın insanların kaybına neden olursa. Bankacılık endeksi de 8-9 yıl kaybettirdi. 2-3 yıldır pozitif tarafta. Aselsan'da da böyle bir döngü olamaz mı? Olabilir.
    Sonuç olarak bunu söylemek bana düşmez ama ( benim yazdıklarım da benzer özellikte) biraz haksız bir eleştiri değil mi? Bahse konu kişinin yazdıklarını okursak.
    13.03.2024'te paylaşmışım. Bir arkadaş böyle yazarak vebal aldığımızı bile söylemişti. Demek ki vebal değil sevap almış olmalıyım. Elbette benim gibi bir amatöre göre kimse hareket etmemiştir. Ama en azından vebal almadık. Sabredenlere hayırlı olsun.

Sayfa 664/678 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •