Sayfa 664/993 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Yahu demin şu cevizoğlu nun katıldığı tartışma programını seyrettim.Tv den seyretmemiştim.hakikaten adamların feleği şaşmış.Nerdeyse imamoğlu ile akşener masus yaptılar,reis böyle bir hatayı bilerek yapar mı diyorlar.Bu hata yapılacak hata mı yuh artık falan diyorlar.Ben reisin yerinde olsam bu laflara kızardım ,yani iki defa hakim değiştirilmiş,böyle bir davada reis olayla alakasız olacak falan ne bileyim karışık kuruşuk işler))))))))

Hele şişman bir tane var adını şimdi şeedemedim,imamoğlu aralıkta ibre bana dönecek demiş aslında kararı biliyormuş falan,resmen saçmalamada zirveye çıktı.Ulan imamoğlu istemeye bu kararı ister de bu hakimlere hangi kanalla nasıl ulaşacak,adam mobeselerden bile anlık izleniyor.Hakime yeni yılın kutlu olsun diye mesaj atsa onu şifreli mesaj attı hakim onun adamı diye linç ederler

İmamoğlu ile akşener çok mutluymuş sarmaş dolaş olmuşlar falan,adamlar kafayı yemiş.Yahu elbet sevinecekler sen bu hatayı nasıl yaparsın,hemen hemen tüm yargı senin seçtiğin mülakatta sana sempatik gelenleri atadığın bir mecra.Bu mecradan böyle karar çıkarsa messinin yana yatırdığı boateng gibi messinin golünü yerde yatarken seyredersin))))))))

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hele şişman bir tane var adını şimdi şeedemedim,imamoğlu aralıkta ibre bana dönecek demiş aslında kararı biliyormuş falan,resmen saçmalamada zirveye çıktı.Ulan imamoğlu istemeye bu kararı ister de bu hakimlere hangi kanalla nasıl ulaşacak,adam mobeselerden bile anlık izleniyor.Hakime yeni yılın kutlu olsun diye mesaj atsa onu şifreli mesaj attı hakim onun adamı diye linç ederler
    Bu karat imamoğlunun önünü kapatmıştır. Diyelimki imamoğlu rte ve hdp adayı yarışa girdi seçimlere 1 hafta kala yargıya ilişkin tüm işlemleri bitirdiler ve kararı kesinleştirdiler hdp adayına mı verir millet yoksa rte ye mi
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu karat imamoğlunun önünü kapatmıştır. Diyelimki imamoğlu rte ve hdp adayı yarışa girdi seçimlere 1 hafta kala yargıya ilişkin tüm işlemleri bitirdiler ve kararı kesinleştirdiler hdp adayına mı verir millet yoksa rte ye mi
    bence yarışa tavşan adayla girilebilir yani millet ittifakının belirlediği iki aday
    imamoğlu ve yanında koşularda tavşan koşucu denilen bir nevi sigorta aday
    imamoğlu davasında son hafta bir kesinleşme ihtimali olmazsa tavşan çekilir
    yalnız şöyle bir risk var, seçim 2. tura kalırsa diğer seçim günü 15 gün sonra olacak
    akp tavşan adayla amacı anlayıp ikinci 15 günde mahkeme kararını kesinleşecek gibi önceden ayarlama yapabilir
    yani adaylar açıklanınca akp yargıtay sürecini seçim 2.tura kalacak gibi ayarlayıp aylar öncesinden kapanı kurabilir
    peki tavşan aday kim olacak derseniz, imamoğlu aday olamasa da ülkeyi yönetebilecek bir isim bence bu da ilhan kesicidir..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İmamoğlu ile akşener çok mutluymuş sarmaş dolaş olmuşlar falan,adamlar kafayı yemiş.Yahu elbet sevinecekler sen bu hatayı nasıl yaparsın,hemen hemen tüm yargı senin seçtiğin mülakatta sana sempatik gelenleri atadığın bir mecra.Bu mecradan böyle karar çıkarsa messinin yana yatırdığı boateng gibi messinin golünü yerde yatarken seyredersin))))))))
    Yalnız İmamınoğlunun eşi pek memnun görünmedi bana suratı asıldı bayağı sonra Akşener onunla da sarıldı ama nafile 3 ayrı kanalda izledim bi bakın aynı fikir demisiniz.
    Akp li ersoy dede kuşlu sitede, Erdoğanın ,Mehmet Şimşekle buluşmasının fotosunu yayınlamış Sayın Nebatat kızağa mı çekilecek acep.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Sayfa 664/993 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •