Sayfa 665/718 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715 ... SonSon
Arama sonucu : 5739 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. haftayı güzel kapattık çok sükür haftaya 95 denemesi tekrar gelecektir..

Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Düşük sermayeli halka açıklık oranı az olan hisseler 3-5 ayda toplanır ve gaza basar. Yüksek sermayeli hisselerde ise, toplama 3-5 yıl sürebilir. Biz 3 yılı geride bıraktık... Sürekli aşılması zor takozlar koyması henüz toplayamadığının göstergesi. Sabır sabır sabır...
    Sayın ortağım, malı toplama niyetinde olsa 1.30 lara çeker, tekrar dönecek zannıyla herkes dökülür ve belkide ben dahil kimse kalmaz.
    Bu fiyatlarda anca mal kaptırıyor veya yediriyor bana kalırsa.
    Yıllardır o gün bugün mü acaba diyerek satmadığımıza pişman olduk.

3.  Alıntı Originally Posted by Atik Yazıyı Oku
    Sayın ortağım, malı toplama niyetinde olsa 1.30 lara çeker, tekrar dönecek zannıyla herkes dökülür ve belkide ben dahil kimse kalmaz.
    Bu fiyatlarda anca mal kaptırıyor veya yediriyor bana kalırsa.
    Yıllardır o gün bugün mü acaba diyerek satmadığımıza pişman olduk.
    katılıyorum mal toplama isi hikaye tamam denmesi bekleniyor zaten mal toplu..

Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    katılıyorum mal toplama isi hikaye tamam denmesi bekleniyor zaten mal toplu..
    İşin diğer yönündende bakarsak tamam deseler bile, bu itibarsizlar hikaye uydursalar dâhi hangi küçük, büyük yatırımcı ikna olup malı yukarıdan devralır. Böyle bir handikap da var açıkçası.
    Ancak kendileri gibi satılık bir fon yöneticisine malı devreder. A tipi fon zaten zararı telore eder, kimseninde ruhu duymaz.
    Bu durumlarından dolayıda kuruşlarda al sat yolu ile para kazanmaları da oldukça makûl Sn. Ortağım.

5. Vay anasını genel kurul olmuş ya.. hahhahahha. Apartman toplantısına bile ilgi gösteren adamım hiç takip etmemişim.
    Genel kurula Ahmet atak girmemiş yani ihyay yancısı olduğu yani emanetciligi tescil edilmiş. İkincisi tırıviri olmuş heyecansiz boş beleş geçmiş.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. İHAAS'ı 3 temmuzda Yıldız pazara alıyorlar ..Ahlaksız,hayasız herif ne zaman sermaye artışı yapsa o şirketi hemen Yıldız pazara aldırıyor işi bitip soygunu tamamlayınca da haydi hooppp geldiği (çöplüğe) ana pazara geri dönüyor yani spk'lılar geri vizesinde de kolaylık sağlıyor hepsi aynı tavanın balıkları soygun ,hırsızlık , vurgun,dolandırıcılık tamamen onların ilgi alanındaki profesyonel işleri hep söylerim imam hava kaçırırsa cemaati sel,heyelan götürür .. Türkiye'de ki soyguncu,hırsız,dolandırıcı,vurguncu,kul hakkı yiyen din tacirleri için yaşasın cehennemin kor ateş kuyuları..

7. baskı kalktı gibi tahta güzellesti..

Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    baskı kalktı gibi tahta güzellesti..
    Bugün 87 görmezse birdaha zor görür gibi duruyor.
    Ancak bu kaçıncı hayel kırıklığı o da ayrı mesele.

Sayfa 665/718 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •