Sayfa 665/948 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. ya arkadaş bu cenabet kağıt niye çıktıda şimdi niye düşürüyorlar.

2. Takaslara bakabilsek iyi olcak

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    748
    kaç kapattı?
    Dürüstlük pahallı bı mülktür,ucuz insanlarda bulunmaz.

4. Fiyatını 2.70-2.80 band aralığında tutmak içindir. Daha önce de belirttiğim gibi , öyle sanıyorum ki birleşme de bu fiyat baz alınarak yapılacaktır. Artık gına geldi be kardeşim ! Yeter artık !! Ne yapacaklarsa yapsınlar !!!

5. Şimdi 6 HİS kardeşim bana kızacak ama BORSA GÜNDEMDE bugün çıkan haberi yorumsuz veriyorum herkes kendi yorumunu yapsın artık ne diyeyim bu yazıyı kaleme alan arkadaşı Allaha havale ediyorum bu kadar saptırılmaz bu konu hissenin neden düştüğü ve neden çıktığı belli bunu bizde biliyoruz ama bunun ne birleşme nede TTK 376 ile etkisi yok

HABER :

"Erciyes Çelik ile birleşmesine onay çıkmamasıyla gevşemeye başlayan hissede son dönemde spekülatif fiyat hareketleri sürüyor
    Halka açık Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret'in tüm aktif ve pasifleriyle halka kapalı Erciyas Çelik Boru Sanayi'ne devrolması suretiyle Erciyas bünyesinde birleşmesine SPK'dan onay çıkmadı.
    ADVERTISEMENT
    Daha Fazla Bilgi
    powered by TagOn

4 Ağustos 2017 tarihli SPK bülteninde yer alan bilgilere göre, Kurul'un bu kararında şirketler tarafından Kurul'a sunulan ve onaylanan Duyuru Metni'ndeki şartların yerine getirilmemesinin etkili olduğu ifadesi yer aldı.
    Kurul tarafından ayrıca, birleşmeye esas alınacak yeni finansal tablolar üzerinden ve birleşme oranının adil ve makul olduğuna ilişkin bir uzman kuruluş raporu ile tekrar başvurulması halinde, konunun tekrar değerlendirmeye alınabileceği de belirtildi.
    Daha sonra şirketin TTK 376 kapsamında olduğu ortaya çıktı. TTK 376 özsermayenin önemli bir bölümünün kaybedilmesi anlamına geliyor. Bir anlamda teknik iflas olarak biliniyor.
    Şirket geçtiğimiz günlerde yapılan değerlemeler sonucunda TTK 376 kapsamında olmadığını duyurdu.
    Birleşme öncesi 1.5 liradan 3 liranın üzerine kadar yükselen, ancak onay çıkmayınca 2.20 liraya kadar düşen hisseler bugün de yüzde 13 artarak 3 lira oldu. Yatırımcıların yaşanan sert hareketlere karşı dikkatli olmaları öneriliyor. " alıntıdır kimse üzerine almasın....

6. Yabancı alımı bugünde devam ettimi acaba

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. hisse hakkında böyle yönlendirici haber yapmak suç değil mi acaba ?

Şaşkınlıkla karşılıyorum böyle şirket gidişatını ve yatırımcıları yönlendirici haber okudukça.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

Buna benzer bir haberi bende alıntıdır diye özellikle belirterek paylaşmıştım başıma gelmeyen kalmamıştı neyseki o zamanki şakşakçılar şu an ortalıkta görünmüyor burdakiler gibi bizimde amacımız filmin sonunda mutlu mesut kağıttan çıkmak saygılar iyi akşamlar

Sayfa 665/948 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •