Sayfa 665/948 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Geçmişte 4.xx Fk larda bile uzun süre işlem gördü. Geçmişte olumlu gelen rasyoları sürdüremediği için hisse tutunamadı. Başta patronlar olmak üzere spek ki bu hissede patrondur sirketin durumuna göre piyasa fiyatlaması yapıyorlar. Tahta içerden alınan bilgi dahilinde gidiyor. SPK buna müdahale etmeli ama o kurum boş. Bu kar kağıdı götürmüyorsa neyin manipulasyonu yapılıyor veya yapılacak. Aç herifler buarada yıllarca milleti söğüşlediler. Dolma bilmiyorlar. Acil inceleme yapılmalı ytd

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Sn mastori sizide sabrınızın sınırına getirdi galiba silver ? Son yazılarınız hep sitemkar

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

3.  Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    Sn mastori sizide sabrınızın sınırına getirdi galiba silver ? Son yazılarınız hep sitemkar

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    Sn.axaray benim bünyem alışkın bu adamları çok iyi tanıyorum. Bunlar 1 kuruş para kazandırmazlar kimseye. Bu kağıtta kârı gördün mü kaçacaksın. Hareket tarzı hep aynı

4.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Sn.axaray benim bünyem alışkın bu adamları çok iyi tanıyorum. Bunlar 1 kuruş para kazandırmazlar kimseye. Bu kağıtta kârı gördün mü kaçacaksın. Hareket tarzı hep aynı

Saygı duyuyorum fikrinize ancak çok ümitvarım bu yıl 1. Dönem verilerinde cironun, üretim adedinin ve karın geçmiş yıl aynı döneme göre artacağını düşünüyorum. Eğer veriler bu şekilde gelmezse takkemizi önümüze koyar düşünürüz. Veriler artı geldi diyelim ancak bir süre daha baskılayabilir hisseyi 1 değil 100 spek olsun fark etmez kimse piyasanın karşısında duramaz. 14 milyon kar gördükleri bilanço sonrası hisseyi sattılar. Olaya birde şu açıdan bakmak lazım Bundan 3 ay önce 14 kar gelecek olduğunu bilseydik portföyümüzün ne kadarını silvere dönerdik? Şimdi ne durumdayız ?

''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

5.  Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    Saygı duyuyorum fikrinize ancak çok ümitvarım bu yıl 1. Dönem verilerinde cironun, üretim adedinin ve karın geçmiş yıl aynı döneme göre artacağını düşünüyorum. Eğer veriler bu şekilde gelmezse takkemizi önümüze koyar düşünürüz. Veriler artı geldi diyelim ancak bir süre daha baskılayabilir hisseyi 1 değil 100 spek olsun fark etmez kimse piyasanın karşısında duramaz. 14 milyon kar gördükleri bilanço sonrası hisseyi sattılar. Olaya birde şu açıdan bakmak lazım Bundan 3 ay önce 14 kar gelecek olduğunu bilseydik portföyümüzün ne kadarını silvere dönerdik? Şimdi ne durumdayız ?

Bende rakamların pozitif yönde geleceğini düşünüyorum. Geçen yıldan fazla gelecek. Fakat unutmamak gerekir 2014 12 aylık rakam 9.6 milyon geldi max 1.42 gördü. Yani dönemsel bir artıştı fakat temel göstergeler olumlu idi aynı şu anda olduğu gibi. Sürďüremedi süründü yıllarca. Ederini amcalar biliyor ona göre fiyatlamasını yapıyorlar. Mesela 1.07 2.15 hareketi kaç günde oldu. Hatta 1.1 1.89 kısmı 1 hafta sürdü. Seans içinde tuvalete gidip gelene kadar geçen sürede nasıl tavana kitledi. Bu tahtanin sahibi var. Altında söz dinleyen değnekçileri var. Belli sınırlı marjlar dahilinde patronun izniyle kemik parası çıkarıyorlar. Bunlar adam olmazlar. Hiç hiç hiç yanıltmadı. Elimde mal olmasın görsem bile razıyım yukarı gitmesine. Ama o beklenen hareketleri yapmaz bu. Öyle 10 tl vs. Hikaye kimse ümitlenmesin boşuna. 4 tl görse öpüp başa koyulur gerisi hikaye gaz

6.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Bende rakamların pozitif yönde geleceğini düşünüyorum. Geçen yıldan fazla gelecek. Fakat unutmamak gerekir 2014 12 aylık rakam 9.6 milyon geldi max 1.42 gördü. Yani dönemsel bir artıştı fakat temel göstergeler olumlu idi aynı şu anda olduğu gibi. Sürďüremedi süründü yıllarca. Ederini amcalar biliyor ona göre fiyatlamasını yapıyorlar. Mesela 1.07 2.15 hareketi kaç günde oldu. Hatta 1.1 1.89 kısmı 1 hafta sürdü. Seans içinde tuvalete gidip gelene kadar geçen sürede nasıl tavana kitledi. Bu tahtanin sahibi var. Altında söz dinleyen değnekçileri var. Belli sınırlı marjlar dahilinde patronun izniyle kemik parası çıkarıyorlar. Bunlar adam olmazlar. Hiç hiç hiç yanıltmadı. Elimde mal olmasın görsem bile razıyım yukarı gitmesine. Ama o beklenen hareketleri yapmaz bu. Öyle 10 tl vs. Hikaye kimse ümitlenmesin boşuna. 4 tl görse öpüp başa koyulur gerisi hikaye gaz

10 TL düşünmesi bile güzel 🤩🤩🤩🤩 ama hedefim kısa vadede 8 F/K sonrasını bilemem. Ancak burayı okuyan değerli arkadaşlara benim hedefimle kendi hedeflerini karıştırmamalarını 8 fiyat kazancın sadece kendim için koyduğum bir hedef olduğunu belirtmek isterim.

7. Bilanço açıkla rekor derecede açıkladığı saatten itibaren ver aşağı %10 ekside
    Köpek b... yemekden vazgeçmezmiş dürüstleşmeye başladılar değiştiler dedim ama nafile..

Sayfa 665/948 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •