Sayfa 665/899 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Şuan kesin olarak anlaşılan tek şey iş bankasının ne güzide bir banka olduğu.
    Surdan alacağımı alabilirsem hesaplarımı bile kapatacağım.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by kyhnki Yazıyı Oku
    Sunumda şöyle dediler; PWC nin hazırladığı rakamlar, ayrılma hakkı ile ilgili değil dendi. Mevcut mevzuat için, değişirse bizde değiştiririz denildi. Yani Bu 3.47 rakamı hissenin son bir aylık ortalaması. Değerleme ile alakası yok şu durumda.
    Yani olay bu . Şimdilik kafalarına göre gidiyorlar. Hisseleri sallayıp sallayıp dökülenleri topluyorlar.

Ama mevzuat gereği diye raporu hafifletiyorlar ne diye bu kadar adilik yapmışlar. Milleti döküp malını almak için mi.

3.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Dostum zaten baştan sonra rezalet. Defter değeri bile değil. Defter değerini belirleyen bütün bilgiler yalanmış o halde .

Sıkma canını. Değerleme şirketinin ipi de şişe nin elinde zaten . Sürec hala iş bankasının fantezisi şeklinde ilerliyor. Film başladı ama yumruğunu masaya vuracak adam daha ortaya çıkmadı.
    Kim o masaya yumruk vuracak adam
    Burası TC burasını lütfen Bürüksel' ve Londra gibi yerlerle kıyaslamayın :D

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by ruzgar50 Yazıyı Oku
    Kim o masaya yumruk vuracak adam
    Burası TC burasını lütfen Bürüksel' ve Londra gibi yerlerle kıyaslamayın :D
    Haha hahha . Evet ama isteyince oraları bile geçebiliyor.

5. https://www.turkiye.gov.tr/spk-sikayet-ihbar
    burdan SPK ya şikayette bulundum.

ŞİKAYETTE KULLANDIĞIM TEMEL ARGUMAN:
    SODA'nın ABD yatırımı nedeniyle ancak GELİR YAKLAŞIMI metoduyla değerlenmesi gerekmektdir. ABD yatırımı için 440mTL nakit ABD'ye yollanmıştır.
    Bu kapsamda birleşmede kullanılacak SODA değeri için ağırlandırılmış yöntemde bulunan 9,32TL yerine 12,04TL olması gerekmektedir.

Firma değerlemesi konularında yıllardır çalışırım, konuyla ilgili forumdaki geçmiş mesajlarıma da bakabilirsiniz..

Burda söylenmek yerine SPK ya şikayet metninizi yukarıdaki linkten doldurunuz..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Aklıma takılan bir şey var arkadaşlar. Ticarette tekelleşme yasaktır. Hem kimyasalını hem camını kendileri üretirse bu adamlar tekel olmuyor mu ? Rekabet kanununa göre suç değil mi ? Hepsi camcı ama soda camcı değil ki .

7. Amerika yatırımı için soru geldi. Topu taça attılar. SPK ile paylaştık bilgi
    paylaşacağız dediler. İleriki günlerde paylaşacağız dediler. Yatırımın büyüklüğü değerleme raporunda niye düşük diye geldi soru?

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by ValueInvestor Yazıyı Oku
    https://www.turkiye.gov.tr/spk-sikayet-ihbar
    burdan SPK ya şikayette bulundum.

ŞİKAYETTE KULLANDIĞIM TEMEL ARGUMANLARIM ŞUNLARDIR:
    Firma değerlemesi konularında yıllardır çalışırım, şikayetteki temel argümanım SODA'nın ABD yatırımı nedeniyle ancak GELİR YAKLAŞIMI metoduyla değerlenmesi gerektiğidir. ABD yatırımı için 440mTL nakit ABD'ye yollanmıştır.
    SODA değerinin ağırlandırılmış yöntemde bulunan 9,32TL yerine 12,04TL olarak kullanılması gerekmektedir.

Konuyla ilgili Forumdaki geçmiş mesajlarıma da bakabilirsiniz..

Burda söylenmek yerine SPK ya şikayet metninizi yukarıdaki linkten doldurunuz..
    Ben sabah şikayet ettim dostum. Bu kadar teferruata girmedim . İ.nelik yapıyorlar dedim . Genel yazdım ki farketmedigimiz i.nelikler de vardır belki diye . Çünkü biz sadece özet görüyoruz sayılar görüyoruz ama o sayıların nasıl oluştuğunu görmüyoruz. Görsek de kontrol edecek donanımda değildi birçoğumuz.

Sayfa 665/899 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •