Şuan kesin olarak anlaşılan tek şey iş bankasının ne güzide bir banka olduğu.
Surdan alacağımı alabilirsem hesaplarımı bile kapatacağım.
Şuan kesin olarak anlaşılan tek şey iş bankasının ne güzide bir banka olduğu.
Surdan alacağımı alabilirsem hesaplarımı bile kapatacağım.
https://www.turkiye.gov.tr/spk-sikayet-ihbar
burdan SPK ya şikayette bulundum.
ŞİKAYETTE KULLANDIĞIM TEMEL ARGUMAN:
SODA'nın ABD yatırımı nedeniyle ancak GELİR YAKLAŞIMI metoduyla değerlenmesi gerekmektdir. ABD yatırımı için 440mTL nakit ABD'ye yollanmıştır.
Bu kapsamda birleşmede kullanılacak SODA değeri için ağırlandırılmış yöntemde bulunan 9,32TL yerine 12,04TL olması gerekmektedir.
Firma değerlemesi konularında yıllardır çalışırım, konuyla ilgili forumdaki geçmiş mesajlarıma da bakabilirsiniz..
Burda söylenmek yerine SPK ya şikayet metninizi yukarıdaki linkten doldurunuz..
Aklıma takılan bir şey var arkadaşlar. Ticarette tekelleşme yasaktır. Hem kimyasalını hem camını kendileri üretirse bu adamlar tekel olmuyor mu ? Rekabet kanununa göre suç değil mi ? Hepsi camcı ama soda camcı değil ki .
Amerika yatırımı için soru geldi. Topu taça attılar. SPK ile paylaştık bilgi
paylaşacağız dediler. İleriki günlerde paylaşacağız dediler. Yatırımın büyüklüğü değerleme raporunda niye düşük diye geldi soru?
Ben sabah şikayet ettim dostum. Bu kadar teferruata girmedim . İ.nelik yapıyorlar dedim . Genel yazdım ki farketmedigimiz i.nelikler de vardır belki diye . Çünkü biz sadece özet görüyoruz sayılar görüyoruz ama o sayıların nasıl oluştuğunu görmüyoruz. Görsek de kontrol edecek donanımda değildi birçoğumuz.
Yer İmleri