Sayfa 665/982 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 7851 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. bağbozumu dostum yolun açık olsun diyorum...her zaman söylediğim şeyi tekrarlamak istiyorum...herkes kısmeti kadar kazanacak...50 den ,65 ten ,67 den ve 70 civarlarından ky nın çoğu sattı...bakalım biz kalanların kısmetinde neler olacak ?? bazen kazanmak için çok bilmek de yeterli olmuyor...yıllarca bekleyip sonunda %20-30 kara razı olup gittikten hemen sonra yeni alanlar bir haftada %50 kazanabiliyor...borsa biraz da kısmet işidir diyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Dünyanın en büyük Ar-Ge yatırımcısı ve elektrik malzemeleri üreticisi olan Çin merkezli CHINT firması, Emirdağ’da büyük bir yatırım hamlesi için önemli bir adım attı

YAKLAŞIK 4 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAK CHINT firmasının Emirdağ’da gerçekleştireceği bu dev yatırım, hücre, yonga ve güneş paneli üretimine odaklanacak. Üç fazda hayata geçirilecek olan bu büyük projenin toplam yatırım tutarının 2 milyar dolar olması planlanıyor. Bu yatırım, tamamlandığında yaklaşık 4.000 kişiye istihdam sağlayacak.

3.  Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    Dünyanın en büyük Ar-Ge yatırımcısı ve elektrik malzemeleri üreticisi olan Çin merkezli CHINT firması, Emirdağ’da büyük bir yatırım hamlesi için önemli bir adım attı

YAKLAŞIK 4 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAK CHINT firmasının Emirdağ’da gerçekleştireceği bu dev yatırım, hücre, yonga ve güneş paneli üretimine odaklanacak. Üç fazda hayata geçirilecek olan bu büyük projenin toplam yatırım tutarının 2 milyar dolar olması planlanıyor. Bu yatırım, tamamlandığında yaklaşık 4.000 kişiye istihdam sağlayacak.
    eggub la alakası nedir.

4.  Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    eggub la alakası nedir.
    Bir alakası yok bu aradan ana fikir olarak çıkartılması gereken Çimli şirketlerin Türkiye olan ilgisi dahada arkası gelecektir.

5. Hisse tam rayına oturdu...şimdide de ortadoğu savaş hikayesi tekrar gündeme geldi...inşallah fazla etkilenmez...kısmet artık...

6. ALOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum. Çok açık söylüyorum. Bu OSB'nin altına dört tane teker koyup Bursa veya İstanbul'a götürmek imkanına sahip olsak metrekare birim fiyatlarının 500 dolardan az olması mümkün değil. Liman var, İZBAN var, yeni otoyol ihalesi, İstanbul- İzmir Otoyolu var. Yine Çin'in önemli bir liman yatırımcısının Aliağa limanlarına ilgisi var" diye konuştu.
    https://www.hurriyet.com.tr/yerel-ha...i-bol-40389452
    Byd ile bölgeye Çinli ilgi alakası katlanarak artacak gözüküyor Çünkü Byd nin bölgeyi tercih etmesi mıknatıs etkisi yan sanayii ve benzer firmalar da byd gibi lojistik avantajları tercih sebep olacak çünkü yatırm duyurusunda dikkat ederseniz amaç Avrupa’ya dünyaya ihracat burda üretip işte Avrupa’ya açılan İpekyolu hattı limanlar lojistik üs olacak Çinliler için
    Byd yatırımı ile arsa arazi vs bölgenin ticari değeri artacak
    Dünya bu imzayı konuşuyor: Çinli araç devi Türkiye'yi seçti...
    Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi BYD ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında BYD'nin Türkiye'de yatırım yapmasına yönelik anlaşma imzalandı. Çinli otomotiv deviyle imzalar atıldı….
    Bakın bunlar gazete haberlerinden
    Dünyanın gözü buraya çevrildi ve Byd için dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi diyor
    Zamanında Gokdman Sachs geleceği görmüş olsa gerek 2015 te daha inşaat halinde iken Socar termaline 1 milyar dolar değerinden ortak olmuştu 7 yıl içinde halka arz etmek planı ile şimdi bir inşaata temelde girerseniz o inşaat bitince en az 2-3 katı demek temelden fiyat ile bitmiş fiyat ve işler fiyat faaliyet te iken ki kat ve kat demek o vakit hemen yüzme mesafesine Eggub karşısında liman şimdi Çinliler filan dünya devl yatırım bankası gokdman sachs o limanı babasının hayrına temelden girdiği fiyata vermez ve 9 sene önce öyle fiyat şimdi bölge dahada gelişti işte byd dahada değer katacak ticaret katlanacak böyle potansiyel var
    Bölge sürekli gelişiyor dünya nın gözü çevrilmiş akın akın Çinliler yolda buna hazırlık Eggub limanı büyütüyor dünya çapında lojistik bir liman tceege artık ama böyle bir limanımız var sadece 200 milyon dolar arsası vinçleri bile alamayız öyle blr piyasa değeri sürünüyor dünya keşfetti bizim yerli sermaye keşfedemedi Eggub gizli kalmış bir değer
    Muhtemelen kimse limanı bilmiyor herkes gübre zannediyor fiyatlama yapmıyor ondan liman sanki hiç yok fiyatlaması
    Emsal limanlar ki Eggub kat ve kat daha değerli olması gerekiyor çünkü ülkemiz ihracatının önemli bir kısmına dünyaya açılan bir kapı konumunda olduğu için çok değerli yeri hinterland Alosobi Mansa Denlzll İzmir vs vs ve Eggub lımanına bağlantı otoyollar demiryolu bağlantısı vs paha biçilmez blr avantaj etrafındaki bu lojistik imkanları da değer katan ayrıcalık düşünsenize limanımız kapısına otoyol yapıldı o yol Manisa’ya Denlzll ye vs İstanbul a heryere bağlantı demek limana Expertiz yaparken bunları da dikkate almak lazım

7. Dış ticaret ve liman elleçleme kapasitesiyle Ege Bölgesi’nin dünyaya açılan kapısı olan Aliağa limanları, toplam yük elleçleme bakımından 2023 yılı verilerinde Kocaeli’ni geçerek Türkiye’de 1. sıraya yükseldi.

2023 yılında 81 milyon ton yük elleçlemesinin yapıldığı Aliağa limanları, Türkiye’nin en fazla yük elleçleyen liman bölgesi konumuna yükselerek Türkiye’nin lojistik bir üs haline gelmesine büyük katkılar sunuyor.

81 milyon 355 bin ton ile yük elleçlemede zirve Aliağa’nın
    Gazete haberi bu geçen sene
    Şimdi olacak iş mi Eggub borsa değeri 200 milyon dolar
    https://kocaelisonnokta.com/1-milyar...satilik-liman/
    2019 yılı haberi bu habere konu liman 265 dönüm ama Eggub 750 dönüm ve su derinliği çok önemli bizim max 28 metre derinlik tam da Çinliler in dev gemilerinin yanaşabileceği derinlikte böyle üstün artılar a rağmen blz 200 milyon dolar işte bizim liman çok daha büyük derin vs ama basic işte en kötü örnek 1 milyar dolardan başlıyor artık blzimki kaç milyar dolar eder siz hesaplayın
    Şimdi Eggub doğal korunaklı su derin ve işte hinterland Türkiye sanayisi arkasında ve Çinliler akın ediyor Expertiz yaparken ona da bakmak lazım böyle bir şeyin değeri ancak müzayede ile belli olur açık arttırma hele Çinliler akın ediyor iken bölgeye kapanın elinde kalır çok Çetin blr müzayede olur çünkü İpekyolu hattı Avrupa’ya açılan kapı byd ile dünyanın gözü bölgeye çevrilmiş iken Eggub borsa değeri komedi zaten patrona son genel kurulda soruldu bu fiyattan satarmısınız diye patron güldü onada komik geldi Eggub borsa değeri komik buluyor demekki Cevap olarak ta gıdıklayacak bir fiyat olursa neden olmasın dedi işte Byd Çinlller yakın zamanda bence çok gıdıklamaya çalışacaklardır sonuçta dünya devi Byd sadece o bile gelse üretimi ihracat için o noktada lojistik olanakları çok önemli
    Mevcut borsa değeri arsası kadar bile değil bırakın arsaya yaklaşmayı vinçleri kadar bile değil ve su derinliği çok önemli yıllar önce gazetede okumuş idim Alsancak liman su derinliği 10 metre onu arttırmak için dip tarama vs körfez için yüzlerce milyon dolar gerekli diye yani Eggub su derinliğinin kıymeti kadar bile değil
    Borsalarda gelecek satın alınır işte Byd Çinlller geliyor lojistik imkanları onlar için çok önemli sonuçta ihracat için anahtar o noktada stratejik değerimiz de var ama biz hala bırakın geleceği geçmişi fiyatlıyoruz tceege limanı temelleri atıldığı dönem deki liman yok iken ki süreci aslında bir güncelleme şart bu hisse adeta unutulmuş keşfedilmemiş gizli kalmış kimse limanı bilmiyor hele halka arz peşinde koşan yatırımcılar keşfetse kimbilir şimdi bilanço ister zarar olsun kar olsun ister byd olsun olmasın yenl kapasite liman genişletme olsun olmasın zaten elimizde bir liman var bunun temel değeri işte konuştuk maliyet değeri değil o noktada hemen şimdi piyasa keşfettikçe germek temel basic başlangıç değeri ne gelmeli sonra beklentiler satın alınır mevcut liman hiç yokmuş fiyatlamasından böyle dev bir limanımız fiyatlamasına hızlı bir boyut atlaması lazım keşke ABD. nyse deki gibş serbest marj olsa piyasa aaaa böyle milyarlarca dolarlık limanımız var diye keşfedip bir anda limanı borsa değeri içinde görürdük
    Genel kurulda arsa güncellensin Expertiz yapılsın bilançoda arsa güncel olsun talebine patron arsa çok kıymetli blz biliyoruz ama güncellesek siz blr de bedelsiz isterseniz demişti
    Burdan ipucu arsa çok değerli
    Olaki güncellense defter değeri çok değişecek şu anda bile pd dd 1 iken arsa güncellediğinde defter değeri çok yüksek çıkacak ve bedelsiz deposu dolacak borsanın en sevdiği hikaye olakl arsa güncelleme olsa Eggub te Konya bfren bryat çelebi vs gibi o klasman bekleyişleri glbl olacak o tarz hisseler pd dd ler 20-30-40 larda şimdi blz pd dd 1 ama arsa güncellenirse tahminin pd dd 0 .?? Blr değer olacak bu potansiyel e sahip bir hisse Eggub içinde adeta kaşıkçı elması gibi Nadide gizli kalmış unutulmuş keşfedilmemiş bir değer
    https://www.denizcilikdergisi.com/de...rtgleri-geldi/
    Bu haber de önemli diye düşünüyorum çünkü Tcege de Hüsnü Özyeğin in eski limanı kumport un cep su işbaşı yaptıktan sonra diyor önemli çünkü profesyonel blr dokunuş var Tcege büyümesine ve kumportu fiba holding Çinlilere satmıştı darısı başımıza inşallah bizde zaten Çinli akını var blzi de geliştirip o profesyonel dokunuşla büyütüp vitrine koyarlar 🙏
    Kumport’un eski CEO’su, İTÜ Denizcilik Fakültesi 2002 Güverte mezunu Kapt. Kaan Anul’un genel müdür olarak iş başı yapmasından sonra yatırımlarına hız veren TCEEGE Konteyner Terminali’nin yeni RTG vinçleri geldi.

ZPMC’dan satın alınan iki, lastik tekerlekli portal vinçin önümüzdeki günlerde kurularak hizmete alınması bekleniyor.

8. https://www.linkedin.com/posts/tceeg...ium=member_ios

https://www.linkedin.com/posts/tceeg...ium=member_ios

https://www.linkedin.com/company/tce...letmeleri-a-s/

TCEEGE’de yeni bir dönemin kapılarını aralıyoruz!

Yatırımlarımız, gelişen yüzümüz ve yenilenen stratejilerimizle yepyeni bir döneme adım atıyoruz!
    Köklü geçmiş ve tecrübemizle büyük bir dönüşümü başlatıyoruz. Hizmetlerimizi güçlendiren yatırımlar ve yeniliklerle dolu bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu yolculuğun ilk adımlarını sizlerle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.

Takipte kalın, çünkü bu daha başlangıç…

Gücümüze güç katacak yeni yatırımlarımız hizmete giriyor!

Yatırım takviminde açıkladığımız iki yeni RTG vincimizin hizmete girdiğini duyurmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.RTG vinçlerimizle yük elleçleme süreçlerinde kapasite ve verimliliği artırıyoruz. Terminal operasyonlarımızın gücüne güç katan bu teknolojiyle, lojistik çözümlerimizi bir adım öteye taşıyoruz.

Bu sadece bir başlangıç. Yeni dönemin heyecanını bizimle yaşayın ve bu yolculuğa ortak olun!
    Linkedin de çok önemli mesajlar var yeni bir dönem ve bu daha başlangıç diyor ve onlarda heyecanlı bizimle yaşayın diyor büyüme yolculuğundan bahsediyor
    Eggub limanı yeni bir dönemin kapısını aralıyor ve Çinliler Byd yatırımı Eggub bekleyişlerine kalite katacak ve en önemlisi bugüne kadar yok sayılan liman keşfediliyor
    Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi, 10 milyon metrekarelik alanıyla Ege’nin en büyük OSB’leri arasında yer alıyor. 10 milyon metrekarelik genişleme alanı için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na başvuruda bulunan Aliağa OSB, bu talebinin onaylanması halinde Kemalpaşa ve Manisa OSB’leri geçerek, alan açısından Ege’nin en büyük sanayi bölgesi olacak.
    https://www.ekonomim.com/sehirler/yu...-haberi-757495
    Tceege hinterland ı adeta karaborsa yurtdışından yoğun talep var neden işte lojistik çok önemli üretip ihracat kapısı olarak stratejik yatırm alanı
    Arkadaşlar ben artık son kez yazdım sizlere veda ediyorum inş Eggub keşfedilir borsanın en bonkör olduğu zamanlarda böyle blr liman sanki hiç yokmuş fiyatlarında enflasyon ortada böyle kıymetli bir varlık çay ve tuvalet kağıdı kadar bile değer kazanamamış adeta unutulmuş bir değer ama Allah büyük Allah spekülatörlerin yüreğine patronun yüreğine merhamet versin kul hakkımız var bu hisse tez zamanda gerçek değerini bulsun Allah a emanet olun sağlıcakla kalın

Sayfa 665/982 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •