Sayfa 665/1019 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    vıob yuzde 1,78 eksi iken yazıyorum ..sert yokarı diyorum buyuk ihtimal yarın baslayabilir,hedef 5220-5250 civarı...çarşamba akşamına kadar..ytd değildir...
    ben de yarından itibaren sert yukarı almasını beklerim. pozisyonlarımı da ona göre aldım, sasa hektaş işini çok fazla uzatamazlar daha yeni yıl rallisi yapacağız.
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

2. Kıymetli Abilerim, Brent verisini nereden düzgün takip edebilirim?

3. Tarikatleri eledik, ulaşımı eledik, demir çelik zaten elenik, perakende gitti, bankalar gitti. Ee ne kaldı?

4.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    7 milyon adet pegasusa 315 TL veren güç tahtadan sadece 3 milyon alsa fiyat ne olur kaça gider?! bunu almaya mı gücü yetmeyecek? tahtanın dolaşımı zaten 36 milyon adet.
    not:7 milyonu 3 ay satmama taahhüdü de olması lazım..
    alanın satmama taahüdü yok..patroln satış yapamaz 6 ay, süre böyleydi galiba...315 in önemi şu...borsa çökmedikçe, artık bu seviyenin altına gelemez...buraya ne kadar yaklaşır, o da endekse bağlı...ya da savaş çıkar vs, orasını bilemem...aslında bufün güzel bir dönüş yapacaktı, ama düşen füze, şehitler...ve kara harekatı ihtimalinin artması havacılık hisselerine ek satış getirdi.

ana senaryom, seçime kadar en az 6xx lü fiyatlar, endeksin çoşkusuna göre 1000 li fiyatlar bile görülebilir seçime kadar.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Tarikatleri eledik, ulaşımı eledik, demir çelik zaten elenik, perakende gitti, bankalar gitti. Ee ne kaldı?
    tüpraş şartları karşılıyor galiba
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. Brent'e o yüzden bakmak istedim
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    tüpraş şartları karşılıyor galiba

Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    ben de yarından itibaren sert yukarı almasını beklerim. pozisyonlarımı da ona göre aldım, sasa hektaş işini çok fazla uzatamazlar daha yeni yıl rallisi yapacağız.
    artık bana azılı şortçu demezsiniz işalalh bakın yokarı yorumda yapıorum..ama uzun soluklu bi hareket beklemıyom yılbaşına kadar aşağı yukarı doldur boşalt misali olabilir...zirveyi görmüş olabiliriz yuzde 51 ihtimal(yada en kötü bu hafta görürüz.)...ytd ...

8. Çimento Holdingler tüp şişe kaldı.

Sayfa 665/1019 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •