Sayfa 665/1069 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 8545 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    yokki içimizden biri ben dava ettim şöyle oldu böyle oldu diyen babayiğit olsada burda ne işi var.varmı senden ve benden başka yazan bende orda bir arsa var .yeni bir şirket kurmuşlar printaş ve çbs halka açık şirket senin yazdığın rakamlar 6102 ve diğeri hepsi boş sanki baksana 2512 ortak var dedin nerde demekki umutlarını kesmiş bir köşede ben kaldım diğer köşede sen arasira türbülans bizlerde hisse net te sayfayı ayakta tutmaktan başka yapacak bir imkanınız yok.hani belki hayallerimiz patronlar tarafından affa uğrarsa belki bir içi dolu bir paylaşım yaparız...
    Yaptığımız ihbar ve şikayetler vede SPK nın suç duyurusu olduğu halde iddia edilen suçlardan berat etmiş olmaları gerekir yoksa yönetim kuruluna seçilemezler şimdi bir planları varsa bağlı olduğu kuruma karşı sorumluluğu ve özel durum açıklaması yapması gerekir patronlara kalırsa borsaya dönmek için can atıyordur marshall baktıkça kos koca çbs bunu hak etmiyor.

2. koskoca marşal çıkmak için can atıyor izlenimi var bence.tertemiz bir şekilde şaibesiz.

3. Marşalın halka açıklık oranı yüzde 8.8 bu oran yüzde 5 in altına düşerse borsa kotundan çıkmak isterse pay sahiplerine çağrıda bulunarak ayrılma hakkını kullandırır ve borsa kotundan çıkar borsa kotundan çıkma şartlarına uyulması gerekir eğer isterse kanun kapsamında da çıkar şartlarını yerine getirirse kanunlar öyle diyor. Biz halka açık şirket olarak kota alma şartları için yapılması gerekenler belli şirket yöneticilerinin hakkındaki davalar sonuçlanmıştır. Kota dönmesi için bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

4. Hakim ortaklardan akzo nobel hisselerini satıp çıkabilir compenentada döktaşa hisselerini sattı borsadan çıktı çbs holding isterse hisselerini bana satarsa ben alamıya bilirim ama alan olur aktifleri ve pasiflerini alacak olan hesaplar defter değerine göre veya fazlasına satabilir Banvitin hakim ortağı görenerler hisselerini sattılar ama hangi şartlara göre hisse devrini nasıl yaptılar filli boyadaki gibi bilemeyiz

5. cani gönülden bende istiyorum.borsaya dönmesini bir an önce satıp bu çbs takıntımdan kurtulmak istiyorum.boyasını alıp son bir kez evimi boyatmak...

6. Eminol tam üç senedir evin boyaya ihtiyacı var yapmıyorum çbs borsaya dönsün gidip fabrikasından alıcam boyayı ne olursa olsun çbsnin haricinde boya yapmayacağım.
    rabakla santral gibi içimde yanan ateş gibi aklımdan hiç çıkmıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Eminol tam üç senedir evin boyaya ihtiyacı var yapmıyorum çbs borsaya dönsün gidip fabrikasından alıcam boyayı ne olursa olsun çbsnin haricinde boya yapmayacağım.
    rabakla santral gibi içimde yanan ateş gibi aklımdan hiç çıkmıyor.
    patron artık bize kıyak yapar. 2 alana bir bedava...

8. Patron kıyak yapacaksa ateş bacayı sarmadan borsaya dönelim bana yeter 1 alana konsantre fiyatınada razıyım.

Sayfa 665/1069 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •