Sayfa 666/964 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Dün akşamki tartışma nedeniyle üzgün olduğumu belirtmek isterim. Beş yıl süren süreçte ben dahil çoğu kişinin psikolojiisi bozuldu.
    Yönetim tarafından yapılan tüm iyi niyetli çabalara bile kuşkuyla yaklaşıyor insanlar. Ben burada brüt takas ve internet yasağının süresiz olmasının adaletsiz olduğunu ilk yazanlardan biriyim. Hatta belki de ilk kişiyim.hele hele yönetim değişmişken bu cezanın kalkması gerektiğini yazmıştım.

Bu foruma o kadar çok abuk sabuk insan gelip yazdı ki kim gerçekten samimiyetle eleştiri yapıyor, kim de algı peşinde anlamak çok güçleşti. Sapla saman birbirine karıştı. Gerçekten samimiyetle yazanlara diyecek lafım yok. Bu vesileyle tekrar üzgün olduğumu belirtir, iyi pazarlar dilerim.

Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Yönetim Kurulumuzun bugün yaptığı toplantısında;

Şirketimizin ve bağlı ortaklıklarının Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 sayılı "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" çerçevesinde hazırlanan ve kamuya açıklanan 31.12.2017 tarihli konsolide yıllık finansal durum tablosu (bilanço) üzerinden 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 376'ncı maddesi kapsamında ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun 2014/11 sayılı Bülten'inde yayımlanmış bulunan 10.04.2014 tarih ve 11/352 Sayılı Kararı kapsamında yapılan değerlendirmede, KAP'ta yayınlanan 31.12.2017 tarihli finansal tablolarına göre sermaye kaybının %47 oranında olduğu ve Türk Ticaret Kanunu'nun 376'ncı maddesi kapsamından çıktığı tespit edilmiştir.

Bununla birlikte; Türkiye Finansal Raporlama Standartları gereğince finansal tablolarımıza yansıtılamayan 386 milyon TL'lık otellerimizin üst haklarının olumlu etkisi dikkate alındığında sermayemizin tamamının korunduğu görülmektedir.

Hocam istiyorsanız son paragrafı bir daha okuyun... özsermaye, sermayeye eşitlenmiş mi görürsünüz... Yani kap haberini yarım okuyup hemen eleştirmişsiniz...

Son paragraf aynen sermayemizi koruyoruz diyor Yani ÖZSERMAYE=SERMAYE

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/674051

Yapmayın
    Gecerli olan blancoda gozuken yani resmi belge olan bu verilerdir.
    Sirketin bu yondeki beyanina itibar edilmez.benim isim bu
    Sizde biliyorsunuz bunun boyle olmadigini ama geri adim atmak yanildigini kabul etmek istemiyorsunuz.
    Ben art niyetli olmadiginizi biliyorum ama realiteyi yazmasam kendimle celisirim.
    Saglikla kalin

3. Hocam bunu defalarca tartistik... Degerlemeleri bilancoya tam olarak ekleyemiyor vergi nedeniyle...

Siz de cok iyi biliyorsunuz ki hem TRI ler yani bankalara verilen ipoteklerden anlasilacagi uzere, hem icra dairelerinin yapmis oldugu degerlemelerden hem de en azindan 2012 yilindan beri ilk defa bu sene yapilan degerleme neticesinde...

Bundanda 3-5 yatirim amacli elde tutulan gm ve bodrum oteli degerlemesi ile bilanco bu hale gelmisken...

Ve KAP ta sirketin sermaye sorunumuz yok demesine ragmen ve bunu sadece ust haklarinin olumlu etkisi ile saglamisken...

Yani diger degerlemeler yine yokken...

Ve bu kap haberi daha cuma gunu yani bilancodan sonra gelmisken...

Kap haberi mi resmi belge olmuyor. Yapmayin hocam...

Ust haklarinin olumlu etkisi bilancoya girmiyor. Bu degerlemeyle birlikte icralari hallettiginde spk ya gitse yakin izleme pazarindan cikmak istiyorum dese.... Spk resmi degil mi diyecek...

Siz bilancoda kalmissiniz hocam KAP haberi acik ve resmidir

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

4.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    Yukardaki yönerge maddelerinde görünen iki madde yerine getirilmemiş görünüyor . Blançoda kar açıklanması, finansal borçlar ve icra takipleri.Bunları hallederseler gözaltından çıkar. Anladığım bu. Kanunu Yönetmeliği iyi anlayan arkadaşlar özet geçerse bizde bilgilenmiş oluruz.
    Hocam bilancolarda zarar aciklanmasinin makul bir sebebi olacaktir...

Yani sirket SPK ve BISTE ya (cagri davasi hakim ortak lehine biterse) ben finansal olarak sizin almis oldugunuz cagri karari nedeniyle zor duruma dustum diyecektir.

Ki hatirlarsaniz refinansman amacli 60 milyon euro civarinda deniz banktan refinansman saglanmis cagri zorunlulugu oldugundan banka parayi serbest birakmamisti...

Yani bu nedenle bile sirket SPK ya Turkiye'nin en yuksek meblagli tazminat davasini bile acabilir.

Bu nedenle sadece icralar kalmistir. Onu da yine kredi, gm satisi veya ortak ile cozebilir...

5. Ve son bilanco ile KAP haberine baktiginizda kotasyon yonergesinin 35-36 nci maddelerine calisildigi gorulecektir...

6. Bosuna ugrasiyorsun frecell laf anlatma hic. Fiyat 0.35 ten beri misyon devam. Resmi degil, kar cebe yakisir, cok primli ... vs Guluyorum 0.35 ten beridir 😂

7. Satsatcilar diger koye de dadanmis ama iyidir iyi 😉

Bankaya giden bir surketin blancosuna bakilir.
    Kap haberindeki sirketin ozkaynak sermayesine esit demesinin kiymeti harbiyesi yoktur.
    Bunu bildiginizi zannederek yazmistim.
    Siz oyle kap haberine itibar edebilirsiniz
    Banka ve yatirimci blancoya bakar
    Dipnotlara denetci raporuna bakar

Sayfa 666/964 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz