Sayfa 666/964 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by ONDOKUZ19 Yazıyı Oku
    Başkan hissenin beklentisi var kasa para dolu eğer bı ayak oyunları yok sa mahkeme yakın dokuz aylık bilonca beklentisi var var da var beklemeye değer sanirim

Ortak çok haklısın. Bakkal hesabı yapınca , ipeke sene sonu 400 kar olsa 4 F/K yapar. Bist 8 F/K da . Bisti 11 F/K lı hatırlıyorum. Bist müsaade ederse bende şimdiki fiyatların çok daha yukarıları bekliyorum. Ancak bist ( Aslında ülkenin barometresi ) müsaade ederse .Malum globalde ve yerelde riskli dönem.

Hisseler ile ilgili hikaye çok , yatırımcısını yorduğu kesin. Bekleyelim bakalım.

2. Çok fazla güvenmesemde herkes kadar bende bakıyorum.

Kesinlikle ytd.

3. İpek bitti gibi görünüyor yukarı çıkışlarda verip aşağıdan alma donemi gelmiş eskiden alınan noktalar 6.00 gibi simdi verme yeri olmuş

4. Ayrıca günlükte yabancı çıkışı bu tezi destekliyor ne zamana kadar boyle gider bilemem ama almaya kalkınca eline tutuşturulan kağıt gibi, kesinlike bu görüşleri işlem yapmak için kullanmayın kendi aklinizi kullanın

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    İpek bitti gibi görünüyor yukarı çıkışlarda verip aşağıdan alma donemi gelmiş eskiden alınan noktalar 6.00 gibi simdi verme yeri olmuş
    Aslında 3 senelik band hareketine devam edecekse dediğiniz doğru olabilir?

Ancak ,

1) 3 gün sürecek muhtemel karar davasına 1 ay var.

2) Mobius her seviyeden altın alın demiş?

3) Artık hisselerin rasyolarıda düzeldi.Eski abuk F/K , PD/DD yok.....vs. uzatmak mümkün.

Bunlara rağmen huylu huyundan vazgeçmez yabancı burdan basar , gider banka , sanayi , telekom alır derseniz de , size haklısınız bugüne kadar hep böyle yaptı derim.

Artık herkesin kendi kararı?

6.  Alıntı Originally Posted by grigök Yazıyı Oku
    Aslında 3 senelik band hareketine devam edecekse dediğiniz doğru olabilir?

Ancak ,

1) 3 gün sürecek muhtemel karar davasına 1 ay var.

2) Mobius her seviyeden altın alın demiş?

3) Artık hisselerin rasyolarıda düzeldi.Eski abuk F/K , PD/DD yok.....vs. uzatmak mümkün.

Bunlara rağmen huylu huyundan vazgeçmez yabancı burdan basar , gider banka , sanayi , telekom alır derseniz de , size haklısınız bugüne kadar hep böyle yaptı derim.

Artık herkesin kendi kararı?
    Su an yabancı satışı yüzde 1 lerde aman aman değil kontratak olur mu olabilir de olursa soluğu 8 de alır ama günlük trade imkanı vermiyor durum bu

7.  Alıntı Originally Posted by grigök Yazıyı Oku

Çok fazla güvenmesemde herkes kadar bende bakıyorum.

Kesinlikle ytd.
    Sayiin grigok durumlar nasıl pasta rica etsek

Sayfa 666/964 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •