Sayfa 666/948 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. bu kağıdın speklerinden biri doğan cesur isimli bir şahıs beni ilk harekete sokdu 2,18 aldırıp 3,33 sattırdı portfoyum super şekilde artmışdı sonra bana güven paranı 250000 yapacağım dedi sonuç başladığım yerden 20000 lira eksideyim. klgyo anele tukas özgyo,dohol nugyo özbal tatgıda bsoke ıcbct dnzgyo hatta sasa ve bilmediğim bir çok kağıt bu kişilerin elinde borsayı düşüren ekip de bu şahıslar özbal için birleşme gerçekleşecek ve bu kağıt 8 leri görecek arkadaşlar ama 2,70 üstünde girenlerin hepsinin canını yakarlar 1 ay içinde haber çıkacak denildi yalnız bu kağıdı alacak kişiler 2 yıl beklemeyi göze alamıyorsa buluşmasın alıp tutulacak kağıt bu arada git gellerle milleti montofon ineği gibi sağacaklarını söyleyen de kendisi

2.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim kardeşim biliyorum bizim iyiliğimizi istiyorsun neyse yazıyı düzelttim altına alıntı yerini yazdım zaten sonradan ama siz farketmediniz sanırım bir daha yazmayı da düşünmüyorum artık herkese bol kazançlar bu arada özbal ı takip edip o haberden bilgisi olmayan yok sanmıştım

Bu arada 3 olan neydi orayı anlamadım açıklarsan sevinirim

4 ayrı yerde gördüm,sizin yazınız dahil.Bu kasıtlı yapılıp,servis edilir olmuş..Amaç belli...

Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Şimdi 6 HİS kardeşim bana kızacak ama BORSA GÜNDEMDE bugün çıkan haberi yorumsuz veriyorum herkes kendi yorumunu yapsın artık ne diyeyim bu yazıyı kaleme alan arkadaşı Allaha havale ediyorum bu kadar saptırılmaz bu konu hissenin neden düştüğü ve neden çıktığı belli bunu bizde biliyoruz ama bunun ne birleşme nede TTK 376 ile etkisi yok

HABER :

"Erciyes Çelik ile birleşmesine onay çıkmamasıyla gevşemeye başlayan hissede son dönemde spekülatif fiyat hareketleri sürüyor
    Halka açık Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret'in tüm aktif ve pasifleriyle halka kapalı Erciyas Çelik Boru Sanayi'ne devrolması suretiyle Erciyas bünyesinde birleşmesine SPK'dan onay çıkmadı.
    ADVERTISEMENT
    Daha Fazla Bilgi
    powered by TagOn

4 Ağustos 2017 tarihli SPK bülteninde yer alan bilgilere göre, Kurul'un bu kararında şirketler tarafından Kurul'a sunulan ve onaylanan Duyuru Metni'ndeki şartların yerine getirilmemesinin etkili olduğu ifadesi yer aldı.
    Kurul tarafından ayrıca, birleşmeye esas alınacak yeni finansal tablolar üzerinden ve birleşme oranının adil ve makul olduğuna ilişkin bir uzman kuruluş raporu ile tekrar başvurulması halinde, konunun tekrar değerlendirmeye alınabileceği de belirtildi.
    Daha sonra şirketin TTK 376 kapsamında olduğu ortaya çıktı. TTK 376 özsermayenin önemli bir bölümünün kaybedilmesi anlamına geliyor. Bir anlamda teknik iflas olarak biliniyor.
    Şirket geçtiğimiz günlerde yapılan değerlemeler sonucunda TTK 376 kapsamında olmadığını duyurdu.
    Birleşme öncesi 1.5 liradan 3 liranın üzerine kadar yükselen, ancak onay çıkmayınca 2.20 liraya kadar düşen hisseler bugün de yüzde 13 artarak 3 lira oldu. Yatırımcıların yaşanan sert hareketlere karşı dikkatli olmaları öneriliyor. " alıntıdır kimse üzerine almasın....
    Kızacak darılacak konu yok,maksat gaye aynı ise..

Siz yazdıktan sonra bakayım dedim adı lazım olmayan yere..

Bak o haberin yanında güncel sayfalarında neler var..

Dün %19.9 bugün ,6.04 yükseliş gösteren ÖZBAL hissesini neden düştü" bölümünde göstermeye devam etmek de.

Alıntı Originally Posted by Aydınefesi Yazıyı Oku
    hisse hakkında böyle yönlendirici haber yapmak suç değil mi acaba ?

Şaşkınlıkla karşılıyorum böyle şirket gidişatını ve yatırımcıları yönlendirici haber okudukça.
    Geçmiş haberler üzerinden habere devam,yanlı,yanıltıcı ve yatırımcı davranışlarına direkt etki eden bu gibiler'e..

İlgili haber "SPAM" olarak bildirilir..

Görsel haber @SPK şikayet edilir..

Çok can yanmış ise Cumhuriyet savcılıklarına suç duyurusunda bulunulur..

Hangisini yaparsanız kendi takdirinizde,birini veya ikisini yapın ama..

Alıntı Originally Posted by rosene23 Yazıyı Oku
    bu kağıdın speklerinden biri doğan cesur isimli bir şahıs beni ilk harekete sokdu 2,18 aldırıp 3,33 sattırdı portfoyum super şekilde artmışdı sonra bana güven paranı 250000 yapacağım dedi sonuç başladığım yerden 20000 lira eksideyim. klgyo anele tukas özgyo,dohol nugyo özbal tatgıda bsoke ıcbct dnzgyo hatta sasa ve bilmediğim bir çok kağıt bu kişilerin elinde borsayı düşüren ekip de bu şahıslar özbal için birleşme gerçekleşecek ve bu kağıt 8 leri görecek arkadaşlar ama 2,70 üstünde girenlerin hepsinin canını yakarlar 1 ay içinde haber çıkacak denildi yalnız bu kağıdı alacak kişiler 2 yıl beklemeyi göze alamıyorsa buluşmasın alıp tutulacak kağıt bu arada git gellerle milleti montofon ineği gibi sağacaklarını söyleyen de kendisi

İlk defa yazıyor,direkt tahtanın speğini anlatıyorsunuz..

Bu delikanlılar kimmiş,biraz anlatsanız da tanısak..

Hiç spek tanıdığımız olmadı,memnun oluruz..

Hisselerin ne zaman ne olacağı belli olmaz,

Dünya ve Ülke gündemi durmadan değişiyor,

Beelki üç yıl sabretmek gerekir ,belki iki üç ay sonra yüksek ihale (iş) alır peşinden bakarsınız..
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

3. Takas paylacak arkadaş varsa bir zahmet teşekkür bugün baya işlem oldu görmekde fayda var

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by sancaktar37 Yazıyı Oku
    Takas paylacak arkadaş varsa bir zahmet teşekkür bugün baya işlem oldu görmekde fayda var

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kalanlara Bol sabırlar..zaten gapli açtılar kapatır orayı SPEK..2.66ya değer gene...2.50 altından alırız .

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by rosene23 Yazıyı Oku
    bu kağıdın speklerinden biri doğan cesur isimli bir şahıs beni ilk harekete sokdu 2,18 aldırıp 3,33 sattırdı portfoyum super şekilde artmışdı sonra bana güven paranı 250000 yapacağım dedi sonuç başladığım yerden 20000 lira eksideyim. klgyo anele tukas özgyo,dohol nugyo özbal tatgıda bsoke ıcbct dnzgyo hatta sasa ve bilmediğim bir çok kağıt bu kişilerin elinde borsayı düşüren ekip de bu şahıslar özbal için birleşme gerçekleşecek ve bu kağıt 8 leri görecek arkadaşlar ama 2,70 üstünde girenlerin hepsinin canını yakarlar 1 ay içinde haber çıkacak denildi yalnız bu kağıdı alacak kişiler 2 yıl beklemeyi göze alamıyorsa buluşmasın alıp tutulacak kağıt bu arada git gellerle milleti montofon ineği gibi sağacaklarını söyleyen de kendisi
    Bu yazı önemli olabilir..

Zaten arkadaşlar SPKya gerekli şikayetleri yaptı.. şirkete de şikayetler hakkında mail atıldı..
    Sıra da borsa gündem sitesi var..

gene ekleyelim buraları okuduğunu da biliyoruz..

SPEK ya şerefinle oynarsın tahtayı Adam gibi yukarı yaparsın ya da kalem kalem SPK ya şikayete devam ederiz..biz batarsak sen de batarsın..alırken elini korkak alıştırma..aynı 3.30dan 2.20ye verdiğin gibi al..KİB..

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Şimdi 6 HİS kardeşim bana kızacak ama BORSA GÜNDEMDE bugün çıkan haberi yorumsuz veriyorum herkes kendi yorumunu yapsın artık ne diyeyim bu yazıyı kaleme alan arkadaşı Allaha havale ediyorum bu kadar saptırılmaz bu konu hissenin neden düştüğü ve neden çıktığı belli bunu bizde biliyoruz ama bunun ne birleşme nede TTK 376 ile etkisi yok

HABER :

"Erciyes Çelik ile birleşmesine onay çıkmamasıyla gevşemeye başlayan hissede son dönemde spekülatif fiyat hareketleri sürüyor
    Halka açık Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret'in tüm aktif ve pasifleriyle halka kapalı Erciyas Çelik Boru Sanayi'ne devrolması suretiyle Erciyas bünyesinde birleşmesine SPK'dan onay çıkmadı.
    ADVERTISEMENT
    Daha Fazla Bilgi