TEB den oran alan var mı.
TEB den oran alan var mı.
Paranız zaten burganda ise ; parayı elden alın. Dışarı çıkarak ; eşinize teslim edin ( veya bankanın içinde yapın ) eşiniz '' merhaba tanışalım sizinle '' desin ve hesap açtırın. Kendi internet sitesinde zaten hoşgeldin faizi 14,75 yazıyor. Sonra alt paragrafa yazmışlar. _ Size özel oranlarımız şubelerde m.t. leri ile görüşün - demişler.
Evet TEB ve deniz gibi bazı bankalardan da oran aldım ama, yazmaya değmez. Bu tip bankalar daha çok esnafla, şirketlerle KOBİ kredi vs. işleri tercih ediyorlar. Müşteri temsilcileri çok bilgisiz. Bir oran istiyorum, en az 30 dk. bekletiyor. Bir dizi gereksiz soru soruyor ve ortam geriliyor. Maaşımı teb den alıyorum, kredi kartı ve diğer yan hizmetleri iyi diye. Her defasında cepte teb için ararlar ama çalışmam.
TEB ,Bugün 32 gün 250 üstü tl. ye 14,15 verdi.
Deniz 14 dedi.
Çok tuhaf ama Vakıf basmane şb. dün akşama doğru 15 verdik, fakat şu an 14,50 dedi. Bana inandırıcı gelmediği için yukarıya yazmadım.
mrb,
bugün için 5 bank içinden aldığım en iyi oran anadolubank 260K için 32 gün %14,75 oran iyi geldi. Halk bank geçicem. Fakat anadolubank ile çalışmadım. EFT alıyor, eft miktarı ne,valor kaybı var mı? bilgisi olan paylaşabilir mi?
16.6.2017 tcmb fonlama verileri
GLP : 95.4 milyar TL faizi %12.25
TL Depo: 10.4 milyar TL faizi %9.25
Ağırlıklı ortalama fonlama faizi : %11.95
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Anadolu bank ile alternatifbank karıştırmıyoruz değil mi ? Ben bu sabah izmir Basmane de en iyi oran 14,25 aldım. Hatta 15 dk. konuştuk faizler üzerine.. Zaten aile bankası, henüz 15 vermediklerini, milyon altına da 14,45 den yukarı verilmediğini inatla söylediler. İyi almışsınız siz.
Yer İmleri