Sayfa 666/2317 İlkİlk ... 16656661665666466566666766867671676611661666 ... SonSon
Arama sonucu : 18533 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Maggie Haberman
    @maggieNYT
    Documents related to human intelligence sources were found at Mar-a-Lago. That helped trigger alarm among DOJ officials, who were stunned by the scope and volume of the material.
    Cia'nın yurtdışından gelen bütün raporlarını çalıp, evine götürmüş. Cia'nin yurtdişında görevli tüm elemanları, tüm isimler elinde.
    @erefefik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,044
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Ben bu forumda başlık açtım...Başlığın ismi "1 TL enaz 100 bin dolar olacak". Vadesi 2021 sonuna kadar idi.

Bu salaklar bu başlığı okudular ve bu ülkenin ekonomi politikasını buna göre inşa ettiler.

Olummm siz manyak mısınız? Lem ben şaka yaptıydım. ))))))))))))))))))))))
    çok güzeldi... itibar için dolaş da gel diyor biz de açıktan itibarlayalım

3. "Ortada TCMB’nin faiz indirim kararının yarattığı kazançların (“finansal rantın”) bankalar ve şirketler arasında paylaşılmasıyla ilgili bir kavga vardır. Kaybedense, gelirleri enflasyonu izleyemeyen emekçilerdir."

Prof.Dr.Korkut BORATAV
    @erefefik

4.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    çok güzeldi... itibar için dolaş da gel diyor biz de açıktan itibarlayalım
    Abi tam 666. sayfaya gelmisiz. Bu sayfa tehlikeli...)))))))))))))))))
    @erefefik

5. Medvedev: "Ukrayna'nın NATO'ya katılmama anlaşma seçeneği artık barışı sağlamak için yeterli değil..o fırsatı kaçırdılar".
    Yaaaaaaaa...Geçti Bor'un pazarı, sür eşeğini Niğde'ye...Ukrayna Ordusunun asker kaybi 76.000. Ordusunun üctebirini kaybetti. Artık asker bulamıyor.
    @erefefik

6. Bizim TB2'ler, Tablus'da Urus Wagner'in gödünü kesmişler. Ellamm...
    @erefefik

7. Sen heç ateş böcüğünün iresmini yapabilin mi laaa Abidin?
    @erefefik

8. Deli Çavuş
    @delicavus_nth
    ·
    34d
    1-) 40 yaşından genç kardeşlerim ve de 40 yaşından büyük olan, ruhu genç ama orijinalinde yaşlı olanlar (yani bizim ekip). Zincir halinde paylaşacağım bu tweetlerdeki konular hepimizi ilgilendirdiği için bu seferki girişi farklı yaptım. Borsada servetini kaybedenler…
    Dizelemeye başladı siz de twitter dan takip ediverin gari....
    @erefefik

Sayfa 666/2317 İlkİlk ... 16656661665666466566666766867671676611661666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •