Sayfa 666/993 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    normalde istinaf süreci en az 1 yıldır, aday belirleme sürecinde dosya daha istinaftaysa risk düşük olur çünkü üstüne en hızlı 2 aylık yargıtay süreci olur ki, cevap süreleri vs. bunın normali de 2 yıldır..
    Bunun garantisi var mı seçime 1 hafta kala yarın gündeme aldık derlerse ne olacak
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Özet olarak yapılacak olan ilk Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Ekrem İmamoğlu hiç bir şekilde (aday olup, seçilse bile) Cumhurbaşkanı olamayacak.
    Böylece aday olarak karşısında en görmek istemediği aday ekarte edilmiş oldu.
    Şimdi bir de KK aday yapılırsa her şey istedikleri gibi olacak.
    Zaten bundan sonra altılı masada anlaşmazlıkların çıkması çok olası.
    En sonunda iş ikinci Ekmelettin olayına döner.
    Aday olup seçilirse dava düşer cumhurbaşkanı sadece vatana ihanetle yargılanabilir
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Aday olup seçilirse dava düşer cumhurbaşkanı sadece vatana ihanetle yargılanabilir
    Mazbatayı alamaz diyor adam.
    Öyle bir durumda tam bir devlet krizi olur.

İmamoğlunun olacak diğer adaylardan farklı olarak bir artısı vardı...Bu onları fazlası ile korkuttuğundan hakaretten siyasi yasağa kadar hüküm vermişler Altılı masa ekmeleddin gibi ithal bir aday koymaz ise yine rahatlıkla kazanır...Mezhep falan şimdi kimsenin si...değil herkes ekmeğinin derdinde....

5. Normalde imamınoğlu için 2.T vak'asi olarak bakıyorum ve adamı tehlikeli buluyorum ama bu saatten sonra 6 lı masanın ortak adayı kim olsa destekleyeceğim artık yeter yahu .
    Kılıçdaroğlu , imamoğlu ,yavaş, hızlı ,ali ,veli fark etmez.Adamı bu noktaya taşıyorlar , şu hap vardı ya bi....
    günde 3 defa bir bardak su ile alınan .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Normalde imamınoğlu için 2.T vak'asi olarak bakıyorum ve adamı tehlikeli buluyorum ama bu saatten sonra 6 lı masanın ortak adayı kim olsa destekleyeceğim artık yeter yahu .
    Kılıçdaroğlu , imamoğlu ,yavaş, hızlı ,ali ,veli fark etmez.Adamı bu noktaya taşıyorlar , şu hap vardı ya bi....
    T dediğim bizim eski mahallede bir Tacettin var yaka silktik onu şeyettim kast ettim , millet bi başka yere çekmesin , Tacettin herkesin isine karışırdı kulakları çınlasın .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Normalde imamınoğlu için 2.T vak'asi olarak bakıyorum ve adamı tehlikeli buluyorum ama bu saatten sonra 6 lı masanın ortak adayı kim olsa destekleyeceğim artık yeter yahu .
    Kılıştaroğlunun dediği gibi;
    Seve seve oy vereceksiniz.
    Yok öyle değildi galiba.
    Tamam buldum;
    Adam gibi sandığa tıpış tıpış gideceksiniz.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Ekrem İmamoğlu'na hapis ve siyasi yasak, YSK temsilcisine 'namussuz, alçak, cahil' diyen MHP'liye para cezası

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 'YSK üyelerine hakaret ettiği' iddiasıyla 2 yıl 7 ay hapis cezası veren yargı, AKP'nin YSK temsilcisi Recep Özel'e "namussuz, alçak, aciz" diyen eski MHP Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a ise para cezası verdi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...cezasi-2012879
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 666/993 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •