Sayfa 666/677 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676 ... SonSon
Arama sonucu : 5414 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. BYD, 130 yıllık otomotiv tarihinin en hızlı büyüyen şirketidir. 2020'de 400 bin olan satışlar bu yıl 5,5 milyona fırladı. Şimdi Ford'dan daha büyük, GM'ye yaklaşıyor.

Ancak her otomobil şirketi insanlar tarafından inşa edilir ve işletilir. Ve kimse mükemmel değildir. Dün NY'deki Evercore Genel Merkezi'nde, BYD'nin puan tablosunu değerlendirmek için eşsiz Chris McNally ve önde gelen yatırımcılarla bir araya geldim.

İyi
    - Maliyet yapısı - rakiplerden% 20-25 daha iyi
    - Blade Piller - sınıfının en iyisi LFP
    - Satışlar - 2024'e göre %45 arttı.
    - İhracatı ikiye katlamak - her şey yolunda giderse bu yıl 800.000'e.
    – Piyasa Değeri: 152 milyar dolar, sadece Tesla ve Toyota'nın arkasında

Daha Az İyi
    - Brezilya'da Sorun - Çinli işçilerin ithal edilmesi için dava, köle benzeri koşullar.
    - JD Power IQS anketine göre eşit olmayan kalite.
    - Tedarikçi ödemesi yavaş yürüyüş - 9 aya kadar, açlıktan ölen tedarikçiler.

Jüri Hala Dışarıda
    - Tanrı'nın Gözü ADAS (bakalım)
    - Beş dakikalık şarj (kavram kanıtı var, ancak henüz ölçeklenebilir değil)
    - Tüketicide kafa karışıklığına neden olan çok fazla marka var mı - yoksa tam olarak doğru mu?

BYD'ye hangi puanı, 1-10 verirdiniz?
    Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    BYD, 130 yıllık otomotiv tarihinin en hızlı büyüyen şirketidir. 2020'de 400 bin olan satışlar bu yıl 5,5 milyona fırladı. Şimdi Ford'dan daha büyük, GM'ye yaklaşıyor.

Ancak her otomobil şirketi insanlar tarafından inşa edilir ve işletilir. Ve kimse mükemmel değildir. Dün NY'deki Evercore Genel Merkezi'nde, BYD'nin puan tablosunu değerlendirmek için eşsiz Chris McNally ve önde gelen yatırımcılarla bir araya geldim.

İyi
    - Maliyet yapısı - rakiplerden% 20-25 daha iyi
    - Blade Piller - sınıfının en iyisi LFP
    - Satışlar - 2024'e göre %45 arttı.
    - İhracatı ikiye katlamak - her şey yolunda giderse bu yıl 800.000'e.
    – Piyasa Değeri: 152 milyar dolar, sadece Tesla ve Toyota'nın arkasında

Daha Az İyi
    - Brezilya'da Sorun - Çinli işçilerin ithal edilmesi için dava, köle benzeri koşullar.
    - JD Power IQS anketine göre eşit olmayan kalite.
    - Tedarikçi ödemesi yavaş yürüyüş - 9 aya kadar, açlıktan ölen tedarikçiler.

Jüri Hala Dışarıda
    - Tanrı'nın Gözü ADAS (bakalım)
    - Beş dakikalık şarj (kavram kanıtı var, ancak henüz ölçeklenebilir değil)
    - Tüketicide kafa karışıklığına neden olan çok fazla marka var mı - yoksa tam olarak doğru mu?

BYD'ye hangi puanı, 1-10 verirdiniz?
    Ytd
    Kaynak:Michael Dunne

3. Ukrayna savaşı ile brent, demir celik vs. yukari hareket etti, yillardir uykuda olan tupras eregli aldi goturdu, bunun froto ile ne alakasi var, bu sirketleri froto ile yanyana getirmek kiyaslamak cok abes

4.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    Adana merkez, dikkat etsin herkes...
    Osman'ım yok bu aralar..bir sıkıntısı yoktur inşaAllah..
    yada arbitraj dan parayı buldu da Dudu abisinin yanına mı gitti..
    Ahtapot mu yiyor...gerçi buralara gelse bana da uğrar..
    Selamlar abi herkese,
    Buralardayım, artık Froto hisselerimin belli kısmıyla değil tamamıyla sat al yapıyorum. Öyle tahtacıya böyle ky.
    Yalnız ben sattıktan sonra bazen 2 lira yukarı sürüyor nomıssız Bofa robotu ama neyseki bi kaç güne tekrar alım fırsatı veriyor.

Sen nasıl oldun, nekahat dönemin nasıl geçiyor tamamen iyileştin mi? Düz koşulara başladın mı, ne zaman sahalara tam olarak döneceksin?

5. Sanayi ve imalat üretimi yapan her işletme bugüne dek görmediği kadar zorda.
    Bu fırtınada ayakta duran hızla koşar sallanan devrilirse geri kalır yok olur.
    İşletme yönetenler için nakit yönetme ve işe yatırım yapma faktörleri tekrar önemli olduğu ortaya çıktı.
    Yeni geldim hafta başında birkaç gündür görüştüğüm herkesin suratı asık morali bozuk.
    Ytd

6. Bist hapşırsa bu zatürre oluyor bakalım ne zamana kadar sürecek.

7.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Selamlar abi herkese,
    Buralardayım, artık Froto hisselerimin belli kısmıyla değil tamamıyla sat al yapıyorum. Öyle tahtacıya böyle ky.
    Yalnız ben sattıktan sonra bazen 2 lira yukarı sürüyor nomıssız Bofa robotu ama neyseki bi kaç güne tekrar alım fırsatı veriyor.

Sen nasıl oldun, nekahat dönemin nasıl geçiyor tamamen iyileştin mi? Düz koşulara başladın mı, ne zaman sahalara tam olarak döneceksin?
    Hamdolsun Osman'ım...
    sen şu işi anlatsana biraz..RSI aşağı kestimi satıyorsun..yukarı kestimi alıyorsun?? değil mi...kalbe vuku girip çıkmıyorsun herhalde.
    sürümden kazanayım diye tüm froto tarla manevra yapıyorsun?
    bunları yaptığına göre binde 4-5 ilk aracı kurumlara da geçtin anladığım kadarıyla....
    ayda 8-10 işlem çarpı %4-5 ortalama....???? değil mi?
    tahtayı da froto nun grafik fıtratını da çözdün?
    e bu kardeşlerin faydalanmasın mı Osman??
    grafik üzerinde yada metin olarak paylaşmayı neden çok görüyorsun?
    bu yüzden mi yoksun forumda epeydir?
    Osman,neyin peşindesin kardeşim........

8. Abi ne rsi'si ne grafiği, ne macd'ı, hiçbirisi yok bende. Rsi nin kesmesini beklersek uzun sürer. Hisseyi tanıdım artık. Tamamen hissi kablel vuku olayı.

Sayfa 666/677 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •