Sayfa 666/1005 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    sindooo açtım pozları bırakacak kadar aptal mıyım.....yüzlerce haber kanalını tarayan kaynak haber portallarına aboneliklerim var....sence koyduğum parayı takip etmeyecek göz var mı....bura viop anlık işlemlerin hesabı düzgün yapmayan bir sürü insanı sildiler.....

sen rahat ol.....şuan işlemsiz flattttttttttt
    Bu topikte bu yazdığın cümlelerin hiç bir önemi yok pozisyon açrken real tıme diye açıyorsan kapanışıda real tıme yazacaksın bu bir , 2. konu terste kaldığın zamanlar yukarda yaptığın gibi üst perdeden bir bilmişlik konuşmaları yapmanında anlamı yok çünkü burada millet görüyor gördüğüne inanır , dayak yenilir bundan gocunma önemli olan yediğin dayaktan ters aldınmı anladığım kadar almamışın hala üst perdeden konuşmalar .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. benim kafa yandı, petrol dün -%10 düştü bugün AES +%1.10 getirmiş
    Fonun içi %93 petrol
    anlayan bir adım öne gelsin

3. bu ortamda kaç kuruşluk poz alıyorsunuz yahu..söyletmeyin şindi..yani piyasa o kadar belirsizki neye göre poz alıyorsunuz..
    aha şimdi yine İsrail vuracaz diyor..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4. sabah 0.70 den trabzonski R alan 0.99 dan çok rahat satabildi
    net %40+ bugün günlük kazanmış oldu
    tekrar 0.70 e gelebilir mi , mümkün
    tay dediğin böyle olur, kıçına nişadır sürdüğün an dört nala koşar

Trump uyandığında İran ateşkesi bozdu bende vuracağım diyip 24 saatte mülkünü 2 ye katlayabilirmi
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bu ortamda kaç kuruşluk poz alıyorsunuz yahu..söyletmeyin şindi..yani piyasa o kadar belirsizki neye göre poz alıyorsunuz
    Kaç kuruş olmali soylesene yuce insan? Kucuk yatirimci kac paralik adamdir teneke?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Savaş devam ediyor emme savaşı kazanan bademliler oldu..hayranlıkla izliyoruz
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu topikte bu yazdığın cümlelerin hiç bir önemi yok pozisyon açrken real tıme diye açıyorsan kapanışıda real tıme yazacaksın bu bir , 2. konu terste kaldığın zamanlar yukarda yaptığın gibi üst perdeden bir bilmişlik konuşmaları yapmanında anlamı yok çünkü burada millet görüyor gördüğüne inanır , dayak yenilir bundan gocunma önemli olan yediğin dayaktan ters aldınmı anladığım kadar almamışın hala üst perdeden konuşmalar .
    ya zarar ettiğimdede yazıyorum da...seni ne ilgilendiriyor......zaten viop da işlem yapan her şeyi göze alarak giriyorum......çok şükür totelde sermayeyi bu yıl bitmeden 4 kata yakın artırdım....tabi artırırken bir sürü garibanıda güllürüyorum.....zaten benim burada yaptığım işlemlerin birinci amacı garibanianları bu yaptığım karlarla onlara yardım etmekkkk

Sayfa 666/1005 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •