Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 667/1004 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,329 - 5,336 arası.

Konu: Viop XXXV

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Bu konuda verdiğiniz bilgi çok değerli. Çelik endekslerini takibe aldım izliyorum.

Bist içinde buna benzer başka belirlediğiniz kağıtlar var mıdır? Bu tür içsel dinamikler haricinde spesifikasyonları olan..
    diğer kagıtlarda böyle bir şey gözlemlemedim.. krdmd mesela o da dünya fiyatlarından elbette etkileniyor ama eregl gibi birebir değil.. daha geniş marjı var.. eregl bildiğim kadarıyla bilançosunu da usd olarak tutuyor..

genel olarak emtia bazlı hisseler dunya ile orta uzun vadede korrele.. elbette karlı ve iyi yönetilmeli..

özetle bu anlamda eregl tek gözlemlediğim hisse.. ben de sonuçta başkalarından öğrendim bu bilgiyi , daha önceden dikkat etmezdim ve eregl'yi endeks le trade ederken kullanıyordum.. artık kullanmıyorum.. endeksle alakası olmadığı için.. bu endekste ağırlığı yok demek değil elbette.. o konu piyasa değeri ile alakalı..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. hadi pala sıra sende bakalım yeşillenebilecek misin show must go on
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Polonya merkez bankası politika faizini %0.50'ye yükseltti (beklenti: 0.10 %, önceki: 0.10 %)
    romanya sonrasında polonya
    sipanyadan sonra ciddiye biner bu.

4. Teknik analiz diye birşey var sanan kerizler stoploss yaparken tarihi dipten teknik analizi etrafa yayan çakallar alım yapar

5. Goldman, Erdemir için tavsiyesini yükseltti

Goldman, Erdemir için fiyat hedefini 23 TL olarak belirledi ve tavsiyesini nötr'den al'a yükseltti.

eregliye boşa sabah bu al haberini göndermediler...

siz alın biz satıcaz...

23 tl hedefi koymak tamamen mal satma amaçlı...

neden derseniz arkadaş bu eregl demir çelik fiyatları %30 yuklarıdayken 23 lirayı görmedi şimdimi görecek...

6. uluslararası demir çelik fiyatlarının yeni bir dip yaptığı günde 23 lira hedefli alı yiyenler gidip pazarda limon satsın...

7. ereğlide iyi film çevirdi mal iteledi pala
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8.  Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    Teknik analiz diye birşey var sanan kerizler stoploss yaparken tarihi dipten teknik analizi etrafa yayan çakallar alım yapar
    Teknik analiz yok temel analiz yok bir tek senin tarihi dip analizin mi var. Kırdığı her destek aslan gibi direnç oluyor. Tarihi dip diye diye 1.54 dolara geldik.

Sayfa 667/1004 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •