Sayfa 668/948 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 5,337 - 5,344 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Bana ilk defa yazmışsın diyen arkadaş basit bir şey söylüyorum bu kağıt alınır ama alan gideceğini bilerek dökülmesin yolda kagitda alım çok olursa sürekli birleşmeyi erteleme yöntemi uygulayacaktır elinde lot olan tutsun düştükçe alsın ama 1.80 çekip uzun süre bekleme riskini göze alacaklar bu dediklerimi yapmalı anelt Telekom da milleti bekletiyorlar 4 ay içinde 1.30 yapmaları lazım ama ky 1000000 lot alsın bir yazı birleşmeden vazgeçtik diye bu adamlar için bu kadar basit ozbal gibi anelt ve anele dede kontrol bunlarda anelt yönetimdekilerine sırf bu şahıs yüzünden 300 500 bin lira ceza odetip bu şahıs sayesinde aldıklarını ileteceğim ben battim zaten ama tek gitmeyecegim

2.  Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    Şimdi tekrar baktım ismi lazım olmayan yerden ilgili haberi almış yada aldırmışlar..

Sn Zamanadurdemek ben o tür yerlere bakmaya pek fırsatım olmuyor,bu tür paylaşımlar olur bilgi verirseniz seviniriz..
    Sayın 6 His 28/09/2017 saat 08:27 itibari ile haber hala sitenin giri ş sayfasında mevcut anı hisse için aynı anda düşüş için aynı anda çıkış için bu tarz yalan yanlış haberler yapmak benim için soru işareti

Özbal.jpg

3. Adamlar o kadar .... ki haberlerinin altına yorum yazıyorum bu haberin dayanağı yok şu sebeplerden dolayı yayınlamıyorlar tabi işlerine gelmiyor

4. Kelebek mobilyada ve dyo için de benzer haberleri paylaşmıştı borsagundem hisseler aldı yürüdü bunlar yatırımcı taraftarı değil bunu biliyorum

LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by mstf100 Yazıyı Oku
    Kelebek mobilyada ve dyo için de benzer haberleri paylaşmıştı borsagundem hisseler aldı yürüdü bunlar yatırımcı taraftarı değil bunu biliyorum

LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aynen
    kelebek mobilya için çok pis gömüyolardı sonrasında kağıt coştu gitti

6. Birinci yazıyı nereye yazdın bilmiyorum da iki ve üçü buraya yazdığına göre sıkıntı büyük..

Elma ile armudu karıştırmamak lazım,hedef kişi saptırması yapmamalı,

Vazgeçtim demek para cezası ile bitse keşke,bunun ticari sicili,onuru ve geleceği var..

Geçmişine bakmak lazım kişi yada şirketlerin önümüzdeki günlerde ne yapacağını ne başaracağını görmek için..
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

7. Sayın 6 His 28/09/2017 saat 08:27 itibari ile haber hala sitenin giri ş sayfasında mevcut anı hisse için aynı anda düşüş için aynı anda çıkış için bu tarz yalan yanlış haberler yapmak benim için soru işareti

Ben diğer sosyal medyada silinmiş olarak gördüm,hatta bir arkadaş aradı abi kaldırmışlar dedi. Bu T ile başlayan yerde..

8. Bunlar ( ismi lazım değil.) yakın zamanda Hedef için de böyle bir haber yapmıştı..

Orada organize olan gurup gereken cevabı vermişti...

Sayfa 668/948 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •