Bakan Koca : Kronik hastalıklar ve büyüklerimizle ilgili kısıtlamalar bir süre daha devam edebilir
Bakan Koca : Kronik hastalıklar ve büyüklerimizle ilgili kısıtlamalar bir süre daha devam edebilir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Aşı 5-6 ayda kullanılabilecek bir şey değil. En erken 8-10 aydan önce olabileceğini düşünmüyoruz. Aşı ile ilgili gelişmeler somut olduğunda gündeme taşınmalı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakıyorum da Dünyada Corona vakalarının yeni pırtladıgı ülkeler var Meksika, Pakistan, Bangladeş gibi, her halde ülkeler yazın sürü bağışıklığına geçecekler, bunun başka açıklaması yok.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Daha bir sürü problem var, biz daha lütfen 65 yaş üstüne başka ile gitmeye iznini, henüz yeni düşünme aşamasındayız.
Almanyadan gelen 65 yaş üstü epey turist vardır, küttt... bunlar patır patır dökülmeye başladı, artık bir güzel bakarız bunlara yoğun bakımda.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Anaaa... Şimdi baktım açıklama tarihi 4 Mart, nerede bu dolar gaymeler yahu?![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Gümrük zorlukları getirirsen AB kan alır, benden demesi...
Ikinci cümleye gelirsek, Türkiyeyi ithalât cenneti yapmaya çalışan arıyorsan, aynaya bak bulursun...
Haaa... Bir de tarım bakanınız saman ithalatı için paramız var ki alıyoruz demişti, daha yüzlerce örnek bulabilirim kayınpederin de dahil...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer İmleri