Sayfa 668/1006 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 5,337 - 5,344 arası.

Konu: Viop - XXII

1. aselsanın tavan olmasından anlamak lazımdı aslında; bakalım ne kadar karışacak ortalık...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2. Türkoğlu abi okullar açılacak abi yaşadığım şehirde okuldan aradılar bizi özel okul bu arada sizin kidemi özel okul

3. Vadeli pastaya baktığımız da
    İş yat ve merillich durmak yok shorta devam demişler arkadeşler

4. 2009 da düşüşte hep dibi yakaladım sevinenler olmuştu.

ama o dibi yakaldım diye sevinirken aslında düşüş yeni başlıyordu.

ilk 58.000 den 42.000 e düştüğünde daha ne kadar düşecek %30 düştü daha nereye düşecek söylemleri vardı.

Biraz fil hafızalıymdır o konuda.

sonra o 58.000 oldu sana 22.000 o saatten sonra 40.000 dip diyen adam oldu sana ayı.

30.000 den 70.000 endekse kadar shortladılar hepsi telef oldu.

kuzuyuda o dönemde tanıdım oda onlardan biriydi.

devamlı short devamlı short bir tek cans nickli biri vardı bütün vadelerde long gitmişti.

asla çizgisini bozmadı. robot gibi sisteme uydu asla sistemin tersine işlem yapmadı.

şimdide 120.000 endeksten 100.000 endekse düşünce çok düştü diyenlere o dönemi hatırlatmak isterim.

Düşüş trendi devam ediyor dereyi görmeden paçayı sıvamayın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,544
    Blog Entries
    3
    Konya da valilik kararı ile özel okulların telafi eğitimi 31 ağustos da yeniden deperlendirilmek üzere ertele ndi.

Vilayet ler arası uygulama farkı olabilir
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yahu evet ne diye yalan söyleyeyim...adam milletin gözünün içine baka baka yok pandemi döneminde bile hükümeti vurma bilmem ne derdindesiniz diyor...hükümet umrumda değil yahu...evladım umrumda arkadaş benim...

açacaklar...mail geldi 17 ağustosta başlıyoruz diye...ha istemezsen gönderme telafi falan diye...ama 15 gün sonra mecbur göndereceksin...açıklanan tarih 31 ağustos...önümüzdeki günlerde iptal ederler o ayrı...ama iptal edilmediğine göre şu an açıklanan tarih geçerlidir ve burada bunu söyledik...sanki bir tarafımızdan uydurduk...

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Türkoğlu abi okullar açılacak abi yaşadığım şehirde okuldan aradılar bizi özel okul bu arada sizin kidemi özel okul

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Borsa İstanbul, endeks bazlı devre kesici sistemini uygulamaya aldı -AA

halimiz bu....
    Gerçekten soytarılar hem vallahi hem billahi..
    Bu kararı alanlar tahtalarda gün içi ne olup biten bilmeyen ve izlemeyen insanlar yani konunun çok dışında olan kişiler..
    Sabah yazı yazdım SASA ile ilgili..Dün 11,97 devre kesti hiç işlem görmediği yerden ve sonra 11,7 açtı..Beni korudun mu devre kesme ile yoksa zararımımı artırdın? Emir iptali mesela son 5-6 yıldır var..Yasaklasana hemen..Alışta kalın lotlar var ve 1 kademe aldın mı satış kademesinden o emirler silinip 4-5 kademe serbest aşağı yapılıyor her tahtada neredeyse..
    Sasa, Ecilc, Vestel ilk aklıma gelenler...Bunlardan al birinden 10 bin lot 1 üst kademeye sat hadi göreyim..
    Diğer konu karanlık oda..Yine 4-5 yıl veya 8 yıl önce geldi...Ne oluyor burada? Çok basit..Gün içi alış-satışlara bakıyorlar sakin kafayla, biri almışsa veriyorlar 4-5 kademe aşağı..Veya satmışsa biri, alıyor 4-5 kademe...
    Bir ülkede neden karar vericiler hep zayıf hem bilgisiz tipler yazık. Liyakata göre adam gelmediği sürece bu çöplerin verdiği kararlar bu kadar olur..

8. Bazı arkadaşlar doların hareketlerini çok küçümsüyor. Benim gördüğüm kadarı ile şuan ki halimiz dolar açısından 2001 dekinden çok daha kötü. Bazıları 9 ları, 9.20 leri fazla görüyor. Bence dolar hiç tahmin edilmeyen yerlere gidebilir. Adamlar mb da para kalmadığını ve 2001 den daha kötü olduğumuzu çok çok iyi biliyor. Üstüne üstlük kamu bankaları dolar vadelide yüklü miktarda short pozisyon almışlardı. Hemde bayağı bi yüklü miktarda. Hala da kısa pozisyon açmaya devam ediliyor galiba.
    Bir sabah bir anda doları 11-12 lerde görebiliriz. Bu bir yatırım tavsiyesi değildir. Kesinlikle buna göre hareket etmeyin. Ama durum bana bunu düşündürüyor. Arjantin olma yolundayız.

Sayfa 668/1006 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •