Sayfa 668/674 İlkİlk ... 168568618658666667668669670 ... SonSon
Arama sonucu : 5391 madde; 5,337 - 5,344 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Aracı kurumların aselsan da ortalama hedef fiyatı 121 TL şaka gibi en yüksek hedef fiyat Ziraat yatırım 137,50 TL diğerlerinin hedef fiyatları şuan ki fiyatın altında lakin Turkcell hissesi karlılıkta sıkıntı yaşıyor hedef fiyat yenilemeler havalarda uçuşuyor tuhaf durum neyse vardır bir bildikleri diyelim ytd..
    Yurt dışından yeni iş alımları olursa tutamazlar aselsan ytd..

En sevdiğim yükseliş tarzı Aselsan da ytd.

Teknik analiz yapanlar korkar indikatörler motorları ısındı soğutması lazım derler yahu maliyetim 108 TL o zamanda motorlar ısındı derlerdi otomobil mi bu ?hisse 2017 yılında faciayı yaşıyor 2024 yılında yükselmeye başlıyor kaç dolar kazandırmış aselsan bankacılık
    dahası sigorta hisselerinin gerisinde hala gerisinde daha net yazayım %100 prim üzeri yapması gerekir eh işte deriz ytd..
    Aracı kurumlar burun kıvırsın aselsan 1,çeyrek bilançonun açıklanmasını sabırla bekleyecem ytd...

Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    3 usd idi yine zirvesi 2017 senesinde.
    birebir aynı şeyi yaşıyor olabilir miyiz acaba.
    Hasan ortak borsada döngü vardır 3 dolar tarih oldu aselsan da bitti yok artık.
    2017 ve 2024 7 sene yetmez mi Hasan ortak dostum bundan sonra düşüşler fakedir ytd..
    2024 düşüş bittiği ve yükseliş başladığı için yazdım. dolar zirvesi 2025 yılında kırıldı 8 sene neyse bundan sonra kemerleri bağlayıp hissede büyük hareketine devam etmesini beklemek ytd.
    Son düzenleme : anadolulu alp; 18-03-2025 saat: 01:32.

80 civarlarına aralıksız şelale düşüşü yaşasa bile aselsan da olumsuzluk yoktur tabi düşük ihtimal ytd..

6.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Hasan ortak borsada döngü vardır 3 dolar tarih oldu aselsan da bitti yok artık.
    2017 ve 2024 7 sene yetmez mi Hasan ortak dostum bundan sonra düşüşler fakedir ytd..
    2024 düşüş bittiği ve yükseliş başladığı için yazdım. dolar zirvesi 2025 yılında kırıldı 8 sene neyse bundan sonra kemerleri bağlayıp hissede büyük hareketine devam etmesini beklemek ytd.
    Bir hedefiniz varmı Sn anadolu alp yatırım tavsiesi olmadan

Alıntı Originally Posted by Endex Yazıyı Oku
    Bir hedefiniz varmı Sn anadolu alp yatırım tavsiesi olmadan
    Gönlümüzden geçen %100 prim üretmesi gerçi aracı kurum profesyoneller tuhaf hedef fiyat veriyorlar ya dalga geçiyorlar yada yüksek oranda maldalar gidişattan memnunlar gerçek olan borsada döngü Aselsan lehine dönmüş durumda xu100 önemli değil aselsan için ytd..Diğer hissem Oyak çimento iş yatırım hedef fiyat vermiş ya dalga geçiyor yada malda normal durum değil umarım anlatabildim size bol şanslar ytd..

8. İmamoğlu'nun diploma, gözaltı, ev araması meseleleri borsaya olumsuz yansıyacaktır, bu bir kaç gün fırtına olabilir, art niyetli fırsatçı diyecekler bazı arkadaşlar ancak yatırımcı gözüyle bakınca düşüşler öyle yada böyle zaten fırat değil mi aselsan içinde alış yönünde fırsatlar sunabilir.

Sayfa 668/674 İlkİlk ... 168568618658666667668669670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •