Originally Posted by Batman ihlas çı vardı bide o noldu Hah... İslahcı doğru...
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by Batman dur ses etmeyin acımaz adamın aids bulaşan yerlerine sürdürür kekik yağını ayasofi nerede yaw bu arada Valla gıybetini çok yaptık,yaşın yanında kuru gibi sanada bisi olmasin,demedi deme
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by Batman yaw abi iş o noktaya gelsin yeterki alt da olur üstte olur Bağnaz hristiyanlıkta, alt yoktur benim bildiğim.
Originally Posted by Batman https://x.com/Darkwebhaber/status/17...FWrovv_pA&s=08 ayasofi üstad egeduk ustad yetişin ne diyor bu ağbaba elimi kolumu vücudumu sokacam diyor o da mı takip ediyor acaba başlığı Originally Posted by reha kaya Bağnaz hristiyanlıkta, alt yoktur benim bildiğim. gaya abi bizimkiler de iş yok ne diyor abi bu adam ayağa kaldırmak için sokmaya geldim diyor hemde elimi değil vücudumu namık kemal fıkrası gibi
Originally Posted by EGEDUK Gırtlak kanseri diye duydum. Hangi ihlâsçıdan bahsediyoruz?
Originally Posted by reha kaya Hangi ihlâsçıdan bahsediyoruz? İşte o videosu çıkan CEO saksocu değil miydi? Evli, oğlu falan varmış.
Efendi gibi gitmeyecek, yazıdan anladığım kadarı ile adaylığı devam edecek. Bu vesile ile Özgür efendiden de, bir halt olmayacağını anladık.
Originally Posted by EGEDUK İşte o videosu çıkan CEO saksocu değil miydi? Evli, oğlu falan varmış. Doğrudur, Dubaide CEO'luk yapıyormuş, hasta deyince siz acaba forumda da bir İhlasçı var dedim.
Forum Rules
Yer İmleri