Sayfa 668/671 ÝlkÝlk ... 168568618658666667668669670 ... SonSon
Arama sonucu : 5365 madde; 5,337 - 5,344 arasý.

Konu: Viop LXIV

1. Eskiden arbitraj yapmaya neyim gelirleridi, artýk o kýsýmda cortingen
    Hamdým Piþtim Yandým

2.  Alýntý Originally Posted by katýrcý_bedri Yazýyý Oku
    Sen iþini bilin..
    Dayucuðum mal alýcak olsam 16 dan spottan alýcaðýma 16 dan az para ile vadelisinden alýrým, böyle fiyatlama mý olur, bist bitmiþ yaw
    Þiþe eksi makasla dolanýyor
    Hamdým Piþtim Yandým

Sýrrý Süreyya’nýn kýzý protokol imzalanacak demiþti cenaze töreninde..Bunun zamanýný bilen bademler ani bir coþku falan yapar ama zaman yaklaþýyor gibi..pusuya yatalým bakalým..Sindoma daha iyi bilir badem hazýrlýklarýný..
    Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..

Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Dayucuðum mal alýcak olsam 16 dan spottan alýcaðýma 16 dan az para ile vadelisinden alýrým, böyle fiyatlama mý olur, bist bitmiþ yaw
    Þiþe eksi makasla dolanýyor
    Þiþeye 40 tan Petkim’e 19 lardan tekme vurduydum bir daha almadým bir dönsünler bakalým..
    Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..

5.  Alýntý Originally Posted by katýrcý_bedri Yazýyý Oku
    Sýrrý Süreyya’nýn kýzý protokol imzalanacak demiþti cenaze töreninde..Bunun zamanýný bilen bademler ani bir coþku falan yapar ama zaman yaklaþýyor gibi..pusuya yatalým bakalým..Sindoma daha iyi bilir badem hazýrlýklarýný..
    Bedri benim öngörüm o iþ karýþýk kulaðýmýza gelen istekler doðruysa okey dedikleri gün hem mhp hem AKP oylarýndan %2 silsin çünkü 2 partide belli kesimler var tam olay netlik kazanmadýðý için çizgide bekleyen , bu iþin ekonomik olarak bir etkisi kýsa vade yok ne için masaya oturulduðu belli 2 tarafýn menfaatleri için iþ analar aðlamasýn olsaydý bana göre daha önce oturulurdu bu kadar þehit verilmezdi.Benim oyunumda bu hikaye hiç yok imamoðlu tutuksuz yargýlama hikayesi devamýnda, cary trader dan yeniden para giriþi , bir 2 süslü toplantýlar , ABD gidiþ dostum Trumpla görüþme temmuz faiz indirimi 500 baz puan ana etken imamoðlu üzerine devamýnýn bu hikayelerle doldurulmasý.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6. Dönüþün grafýnýda koyacam buraya gerçi graflarý kuzu çiziyormuþ
    FORMASYON AVCISI 53

7. Matriks Haber
    @MatriksHaber
    ·
    18d
    AB, Rusya'dan gaz almayý sonlandýracak
    -Avrupa Birliði (AB), 2027 sonuna kadar Rusya'dan doðal gaz ithalatýný tamamen bitirmeye hazýrlanýyor
    -AB Komisyonu, Rusya'dan enerji ithalatýnýn aþamalý olarak sonlandýrýlmasýna yönelik hazýrlandýðý yol haritasýný yayýmladý
    -Buna göre, AB, Rusya'dan doðal gaz ve petrol ithalatýný durduracak - AA

bu doðruysa geçmiþ olsun rusyaya
    FORMASYON AVCISI 53

8. Alman usulü ödeme oldu bugun piyasada
    hadi kolay gelsin.
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 668/671 ÝlkÝlk ... 168568618658666667668669670 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •