Sayfa 669/1003 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 5,345 - 5,352 arası.

Konu: Viop - XV

1. Hırsızlar baştan bağlamış işi..yapacak bişey yoktu zaten.. bu haliyle borsadan ayrılamaz çünkü tebliği çiğnemiş oluyor diyorum veriyorum tebliği ne cimeri ne bimeri ne spk sı hiç birinden yanıt gelmedi.. yazık millete..
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    ben devrettim,

2. (Yenileme)Dünyada Kovid-19'dan iyileşenlerin sayısı 200 bini aştı

Dünyada yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandıktan sonra iyileşenlerin sayısı 200 bini aştı.

Kovid-19 görülen ülke ve bölgelerdeki yeni vakalara ilişkin verilerin derlendiği "Worldometer" internet sitesinde yer alan bilgiye göre, dünyada 200 bin 317 kişi yeni tip koronavirüsü yenmeyi başardı.

İyileşen vaka sayısı en fazla Çin'de görüldü. Ülkede 76 bin 408 kişi sağlığına kavuştu.

Çin'den sonra en fazla vakanın iyileştiği ülkeler sırasıyla İspanya (26 bin 743), Almanya (19 bin 175), İtalya (16 bin 847), İran (15 bin 473), Fransa (10 bin 935) ve ABD (8 bin 878) oldu.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Çin verilerine göre hastalığa yakalananların % 96 sı iyileşiyor maalesef % 4 risk grubunda olanlar kurtulamıyor.% 4 risk grubu lütfen evde kalın.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

3. VİOP oynamayınız arkadaşlar...….. Oynuyorsanız 3-5 kontratı geçmesin...…...Ben bıraktım pay hisselerinde işlem yapmak 2 kat daha rsikli…….. Hisse alın bekli bir yıl belki iki beklersin ama yerine gelir hisse ama viop da giden gelmiyor...…..Hisse alırken sağlam olan sirketlere yatırım yapın...….Domates seçerken gösterdiğiniz özeni hisse secerkende kullanırsanız para kazanacaksınız...…..Herkese sağlık dolu günler diliyorum...…...
    Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...

4.  Alıntı Originally Posted by metalurjist_88 Yazıyı Oku
    4,37 hedefli 4,96 dan halkb long.4,85 stop.10 gündür oluşturduğun yükselen üçgeni yukarı kır artık bea. 5 üzerinde pozisyon artırırım.
    5,37 sanırım. 4,37 batırır adamı o noktada

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Zülfü Aşkın Yazıyı Oku
    VİOP oynamayınız arkadaşlar...….. Oynuyorsanız 3-5 kontratı geçmesin...…...Ben bıraktım pay hisselerinde işlem yapmak 2 kat daha rsikli…….. Hisse alın bekli bir yıl belki iki beklersin ama yerine gelir hisse ama viop da giden gelmiyor...…..Hisse alırken sağlam olan sirketlere yatırım yapın...….Domates seçerken gösterdiğiniz özeni hisse secerkende kullanırsanız para kazanacaksınız...…..Herkese sağlık dolu günler diliyorum...…...
    aynen ama kimse dinlemez....ne insanlar battı şu vob canavarın da bermuda şeytan üçgeni parayı yutuyor...hocam...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6.  Alıntı Originally Posted by trail Yazıyı Oku
    106,..10 tane long..azıttım..
    Stop nedir hocam

Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    Halk kuru sogana muhtaç olmuş, ekmek Coronanin ağzında.
    Yok yahu, halkımız kuru soğan ekmek yemeyi çok seviyor, bulamadığından değil. Ekonomi çok iyi çok. Almanya, Amerika, tüm Dünya bizi kıskanıyor. Daha Kanal İstanbul yapacağız, kıskançlıktan çatır çatır çatlayacaklar

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dolar ci biri
    Dolar 60 dklıktaki flama formasyonu kitaplara girmelik. Birde çalışırsa varya üf. Al TA dersinde anlat))

Sayfa 669/1003 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •