İçişleri Bakanlığı'nın aldığı yeni karara göre, lokantalar hafta içi ve hafta sonu saat 10.00 ila 24.00 arası paket servis yapabilecek.
İçişleri Bakanlığı'nın aldığı yeni karara göre, lokantalar hafta içi ve hafta sonu saat 10.00 ila 24.00 arası paket servis yapabilecek.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kovid-19 temaslılarının takibine ilişkin güncellenen rehbere göre yakın temaslı ve semptom gelişmeyenlerde karantina 7. günün sonunda bitirilebilecek
Rehberden: "(Kovid-19) Yakın temaslılarda karantina hiçbir şekilde 7 günden önce sonlandırılamaz. Çalışanların 8. günde işe dönüşleri sağlanabilir"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Commerzbank/Ghose:
- İlk olarak politika yapıcılardan duyduğumuz yorumlara göre açık ve şefaf bir dil kullanıldı
- TCMB'den 100 baz puanlık artış bekliyoruz
- Yabancı yatırımcılar faizin artırılıp artırılmayacağını merak ediyor
Kaynak: Bloomberg HT
Basına ve Kamuoyuna Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve Halkımız Kandırılmaya Devam Ediliyor!
http://bts.org.tr/2017/?p=7963
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Kılıçdaroğlu bütçenin geneli hakkında TBMM’de konuşma yapıyor
Kılıçdaroğlu : Bu bütçe haramzadelere hizmet bütçesidir
Kılıçdaroğlu : Orta vadeli program kanuna göre zamanında yayınlanmadı , hiç sordunuz mu neden yayınlanmadı diye ? Hani her şey hızlanacaktı ?
Kılıçdaroğlu : Bütçenin ekleri bütçe verildikten sonra meclise geldi
Yer İmleri