yabancı yok bıyıklı hemde badem bıyıklılar var. Ayrıca yakın bir gelecekte borsa piyasaları patlayacak..çoğunluğu BALON..Hiç bir şey sürekli artmaz..
yabancı yok bıyıklı hemde badem bıyıklılar var. Ayrıca yakın bir gelecekte borsa piyasaları patlayacak..çoğunluğu BALON..Hiç bir şey sürekli artmaz..
O iş şöyle..
Mesela 2 milyarlık lık takası tamamen yerli 20 firma düşün..
40 milyar demi..
Bunları double yaptıklarında PD leri 40 milyar artmış oluyor..
Heh işte..
40 milyar tl lik de yabancı girişi olursa yabancı takası değişmemiş oluyor..
Garanti yi aç 3 aylık yabancı takasına bak girişi göreceksin..
Yine tuprs da da durum aynı..
Arjantinde serbest kurdan vaz mı gecti. Grafik tuhaf da ..
Özel tüketim vergisi (ÖTV) oranı motor gücü 85 kW'yi geçmeyen elektrikli araçlarda %3'ten %10'a, motor gücü 85 kW'yi geçen fakat 120* kW'yi geçmeyen elektrikli araçlarla %7'den %25'e, motor gücü 120 kW'yi geçen elektrikli araçlarda %15'ten %60'a yükseltildi / Resmî Gazete
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
geçen hafta sonu mobilden market alışverişi yaptım, ürünlere bakarken çoluk çocuk yiyor diye kare çikolata alayım dedim. baktım fiyata uzun zamandır da almıyorum ya da dikkat etmemişim, sanki fiyatı hiç artmamış gibi geldi . Şaşırdım almışken 3-5 paket alayım fiyatı arttırmadan stoklayayım dedim aklımca.
Sonra siparişler geldi o anda anlamadım da paketin birini açınca ya dedim bu çikolata ne çabuk bitti?
Sonra baktım ki 60 gr. mış.
Eskiden bunlar 100 gr olurdu sonra 80 düşmüş en son 60 gr. olmuş.
Bu esnaftan korkulur.
Eskiden Özalın bir sözü vardı, "benim memurum işini bilir" diye....
Şimdi o söz yıllardır esnaf için geçerli.
İşini dürüstçe yapan ahlaklı olanlar hariç hiç birine acımıyorum artık.
Önlü arkalı girişiyolar
Çoğu üründe var bu hile..
"Nutella" mesela, fiyati ayni kalmis ama gramaj 750 den 630'a dusmus..
Goz boyama, sahtecilik, yalancilik dalevera mesru oldu artık...tuttugunu beceriyorlar....kimden feyz aliyorlar acaba !!!
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri