Erdoğan: Bize karşı oynanan bu tiyatroyu sadece acı bir tebessüm ile karşılıyoruz, tiyatro oynayanları kendi senaryoları ile baş başa bırakıp, kendi milli güvenliğimizin gerektirdiği adımları atmaya devam edeceğiz
Erdoğan: Bize karşı oynanan bu tiyatroyu sadece acı bir tebessüm ile karşılıyoruz, tiyatro oynayanları kendi senaryoları ile baş başa bırakıp, kendi milli güvenliğimizin gerektirdiği adımları atmaya devam edeceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: ABD'nin PKK'nın Suriye'deki uzantılarıyla bu ülkede yürüttüğü faaliyetler Türkiye'nin milli güvenliği için olağanüstü bir tehdit mahiyetine sahip
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Acaba,zamanında açılım davasaında kim sahip çıktı bunlara,bide megri,megri vardı barzani dürzüsüylen,esas tiyatrocu kendisi,o zamanlar askeri,polisi hakimleri sürgün etmişti
neymiş kandırılmış,onu külahıma anlatsın,bir insan neyse odur erduvansa çok daha kötü,hala eşbobluğu devam etmektedir,yalandan zamanlan üfürüyor,sanki bizler bilmiyoruz işin mahiyetini,yalandan çamur atıyor yurtseverlere bide,hapise çok masum insan yatıyor bunun yüzünden
![]()
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Erdoğan yine kızdı: ABD uçak gemisinin Akdeniz'de işi ne?????
Ben de ona soruyorum: Damadın Selçuk Bayraktar ın o gemide işi neydi?????
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Neue Posts sehen
Konversation
Ali Dag
@AliDag57978059
Folgen
HAKİKATTEN ÜLKE BİTMİŞ
4 TANE CAMİ GEZDİM, DAHA İSTEDİĞİM KIŞLIK BOT GELMEMİŞ
https://twitter.com/alidag57978059/s...555769557?s=12
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Afad: Bolu ilimizde, saat 17.07’de 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Yer İmleri