Sayfa 669/1006 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 5,345 - 5,352 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Sonuçta 1 ev 1 ev... Fiyatı 1 milyon TL olsa da aynı 10 milyon TL olsa da aynı...

Satınca aynı veya çok benzer bir evi daha ucuza alabilir misiniz ?

O yüzden evimin değeri arttı zenginim demek kendini kandırmak...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    o işin başka yönü

benim demek istediğim devletin enflasyonu düşürme şansı neredeyse sıfır.

faizi indirir kaldırır elinde .. dolara baskı yapar elinde.

ama adamın aldığı 10 m daireye sen bunu 8 e satacaksın demesi mimkin deeel.

sadece emlak için değil.. fabrikadan çıkan buzdolabıda aynı.

otomobilde aynı..

alan aldı bikere .. referans fiyatı var.

2. Komşum annesinin parasını işletiyordu sanırım 1 milyon doları 300 bin dolara inmiş olabilir.

TL faizde, gelen faizi harcıyorsun ama ana para eriyor farkında olunmuyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Cumhurbaşkanının işi çok zor.
    Daha geçen gün görünüm pozitife aldılar ama not artışı için kamunun maaşlarda tasarruf etmesi beklendi.
    Seçim kaygısı nedeniyle emekli maaş düzenlemesi 37,57--42,60--49,25 şeklinde düzenlendi.
    Muhtemelen M.Şimşek odasında yalnız kaldığında neden geldim bu işi aldım başına diyordur.
    Kaynak bulması için vergi düzenlemesi yapması gerekiyor. Yapılan her düzenleme enflasyonu daha da yukarı çekiyor.
    2001 krizini yaşayıp tecrübe ettik. Bu seferki çok daha değişik bir şekilde gelişiyor.
    KKM olayı var. Döviz ne olacak?
    Allah yardımcıları olsun valla.
    Gerçi işin sonunda acı ilacı vatandaş içecek te.

4. Halka arz endeksi ( XHARZ) son 1 ayda %29 yükselmiş.
    Çoğunu aşırı satıp milleti dökmüşlerdi.

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yan tahtalar gündemden bağımsız yardırıyor. YTD

XTUMY-USD

evet abey A or 1 yazdığın yer 1 LD ise yardırmaya da devam edecek gibi. eline sağlık. yani sonuçta her iki yöne de fifty fifty be abey.bist100 usd de bir bilsek 17 yıldır düzeltiyor muyuz ve daha devam mı edecek yoksa 13 yıl sonra 2020 de düzeltme bitti de yükselişe mi geçtik daha 1 mi tamamlandı v.s. göstergeler derin darbeyi unut diyor ama hissiyatım sakin ol modunda be abey.

6. Mehmet Şimşek, Erdoğan ı çok iyi tanıyor. Seçim ekonomisi uygulayan Pragmatist tarafını da iyi biliyor. Yani bu maaş zamları onun için sürpriz değil
    Sadece baştan değil arkadan vererek , ölümü gösterip sıtmaya razı etme politikası yapılıyor. Bayramda da 5000 verdi mi koşa koşa oy atmaya gelineceğinin farkında
    Seçim sonrası sert sıkılaşma yapacaklardır. Kredi kartı düzelmesi ile de başlarlar. Limit düşürme, taksit kaldırma vs vs

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu işin 1. numaralı sorumlusu icranın başıdır.
    Ekonomi ilminden uzak bir deney yaptık ve sonucu gördük.18 yılda gelinen ekonomik seviye 2 yılda çöp oldu ve 4-5 yılda BELKİ DÜZELİR.

Eğer gerçekten samimi iseler ilk önce KAMUDA TASARRUF olmalı(kağıt-kalemler değil) ve en büyük yanlış slogan ve akıllarla alay edilen: İTİBARDA TASARRUF EDİLMEZ cümlesi bir daha asla-never-zinhar kullanılmamalı.

köylü bile üretmeyip hazır un alacağını çok iyi biliyor artık.

üretse daha pahalı.

o nedenle para bulunsa bile bunları yine lüks makam araçları ile seçimlerde saraylarla vs yeriz bitiririz.

Sayfa 669/1006 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •