Sayfa 67/347 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 2771 madde; 529 - 536 arası.

Konu: DGATE - Datagate Bilgisayar

Kap : 25:01:2018 18:38

acıklama sermaye pıyasası kurulu kararı uyarınca devreye alınan volatılıte bazlı tedbır sıstemı (vbts) kapsamında, dgate.e payları 26/01/2018 tarıhınden (seans basından) ıtıbaren 09/02/2018 tarıhıne (seans sonuna) kadar acıga satısa ve kredılı ıslemlere konu edılemeyecektır. Not: Vbts kapsamında getırılen tedbırler; a, b, c, d grup degısımı, pazar degısımı ve dıger nedenlerle uygulanacak olan acıga satıs ve kredılı ıslem yasaklarından ve brut takas uygulamasından ayrı olarak degerlendırılmelıdır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, DGATE.E payları 26/01/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 09/02/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
    Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.

3. Vbts iyi oldu. 2 gün içinde açık kapatacaklar. Açığa alış satış yok

Bence de iyi oldu. Böylece kağıt kendini toparlayacaktır.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

5. Açiga satis yok. Subatin 9una a kadar bi duzeltme yapip devam eder insallah ki nefes almasi gerekiyordu. beklentim o. Hedefim 24de cikarim ins😊

Yukarida yazilanlar Yatirim tavsiyesi degildir...

6. Açığa satış varsa iyi yoksa cükü tutmak var

E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Aslında bu durum farz oldu bu tür ******ça hareketten sonra işlem yasağı gelmeyen kağıt yok bunu beklemeyende yok galiba yarın 13 altı sarıp yukarı yapabilir yukarı açıp aşağı basabilir daha öncede yazmıştım değnek boka düştü tutmak zor elinde olan için bi sıkıntı yok

E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Yarinki hareketleri nasıl olcak bakalım.

Sayfa 67/347 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •