Sayfa 67/639 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 529 - 536 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

2. cefaks üstad teşekkür ederim paylaşım için ama sonu. nedir..
    nasıl yorumlamalıyız...

3. Vay bee. ..beklentisi olan şirkete bak bugün de eksi kapattı. .36 kuruşa beklentisi satın alınmayan şirket var vatandaş gel....��

4.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Vay bee. ..beklentisi olan şirkete bak bugün de eksi kapattı. .36 kuruşa beklentisi satın alınmayan şirket var vatandaş gel....��
    Çok çıktı ya biraz dinlenecek kereta😁😁😁

5. Eski tas eski hamam. Huylu huyundan vazgeçmiyor. Yine başladı bi kademe bi kademe düşmeye 😠😠😠

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Önünün açılması için küçüklerin satıp. ..patrondan toplanması lazım. .😭😭

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Vay bee. ..beklentisi olan şirkete bak bugün de eksi kapattı. .36 kuruşa beklentisi satın alınmayan şirket var vatandaş gel....��
    Pes ettirmeye çalışmasın spek 35 altında olursa toplantı kararlarını bekleyen ky imkanı dahilinde maliyet düşürmeye devam eder...

Ben kendi adıma o toplantı kararları açıklanana kadar buradayım hatta patron daha alım yapacak duruma göre bir üst pazara çıkmak için başvuru yapacak...

Ocagima incir ağacı dikti zaten akpaz bu saatten sonra 1 ay oyalamis 2 ay farketmez... elimizdekilere göz dikecegim diye kendi elindeki lotlari an olmasın...

Alım kararım kesin sadece fiyat takibindeyim 2_ 3 kademe daha maliyeti düşünsem benim açımdan fena olmaz...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

8.  Alıntı Originally Posted by akpaz554 Yazıyı Oku
    Önünün açılması için küçüklerin satıp. ..patrondan toplanması lazım. .����

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Arkadaşım o patron olacak adam 2.50 den sattığı malları 18 aydır 30 kurustan toplayamadiysa onu da allah bildiği gibi yapsın...

Sayfa 67/639 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •