Sayfa 67/1023 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Dolar he zamankinden farklı hareket ediyor. Önceden fed toplantısına kadar yükseltip toplantı günü veya 1 gün öncesi satışı yerdi. Kar satışları ile süzüle süzüle geldiği yere düşerdi. Bu fed toplantısı sonrası 97 den 90 a bastı ve aha aynını yapıyor dedim fakat 90 dan geri döndü ve inatla yükselmeye devam ediyor. Pazar akşamı açılış sonrası 4 TL üzerine atarda pazartesiden itibaren 4 TL üzerinde hareket eder ise 4 TL lik psikolojik direnç kırlmış olacağından sert bir şekilde 4.1 üzerine atabilir. Dolardaki agrasif yükselişler borsada satış getirebilir. PPK doların bu ani yükselişini frenlemek için MB nın döviz rezervleri erimesin diye 25 nisan toplantısını öne alıp faiz artışına gidebilir. Buda ilk etapta Borsadaki banka hisselerinde satışa neden olur. Doların bu yükselişini fırsat bilen ve pusuda yatan kredi dercelendirme kuruluşları peşpeşe çıkarak not indirimleri yapabilirler. Ayrıca 11 Nisanda görülecek Hakan Atilla davası da ekonomimizi baskılayacağından Nisan ayı baya bir zor geçeceğe benzer.

2. 2 sene öncesi dünyada gıda fiyatları %19 düşüş yaşarken türkiyede artış %20'lerdeydi
    buna et ve kıyma fiyatı da dahil http://www.haberler.com/gida-fiyatla...288246-haberi/

3. sevgili derinlikler , çok güzel şeyler paylaşıyorsun. İnanki ben ve benim gibi çoğu insan renkli çizgilere bön bön bakarak anlam yüklemeye çalışıyor. Doğru ya doğru anlamıyorum. Eğer sakıncası yoksa ve size ek yük getirmeyecekse grafiklerin altına yada bir yerlerine 2-3 satır yazarsanız çok sevinirim.

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    sevgili derinlikler , çok güzel şeyler paylaşıyorsun. İnanki ben ve benim gibi çoğu insan renkli çizgilere bön bön bakarak anlam yüklemeye çalışıyor. Doğru ya doğru anlamıyorum. Eğer sakıncası yoksa ve size ek yük getirmeyecekse grafiklerin altına yada bir yerlerine 2-3 satır yazarsanız çok sevinirim.
     Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku

60 ve 120 dk lıkta altında kalmaması gereken rakamlar...

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    sevgili derinlikler , çok güzel şeyler paylaşıyorsun. İnanki ben ve benim gibi çoğu insan renkli çizgilere bön bön bakarak anlam yüklemeye çalışıyor. Doğru ya doğru anlamıyorum. Eğer sakıncası yoksa ve size ek yük getirmeyecekse grafiklerin altına yada bir yerlerine 2-3 satır yazarsanız çok sevinirim.
     Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku

Günlük ve saatlikte sistemin bant değerleri..

Sayfa 67/1023 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •