Sayfa 67/916 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 529 - 536 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    akd kağıdı sinir etti borsa yükselişi sırasında portföyümün en mal kağıdı senin kalıbını gelmişini geçmişini ...............göye bu malı uv düşünmüştüm bir kağıt hiç mi güven vermez düş eymına soktuğumun kağıdı dibini yap yataya bağla sonra hareketini yap soktuğumun kağıdı tkn pgsus zarar açıklayan onca şirketin bile belli bir ritmi var yükseliş trendine girdiğinde devam ediyor bu aaa bir bakıyon yükselişte bir bakıyon düşüş trendinde
    dün misal 34 kademe gitti 33 kademe geri geldi. 50 kademe gider gidecek sanırsın 30-40 anında geri verir. speki neyin kafasını yaşıyorsa artık. 8,00 e satış verdim dün kıyısından döndü gitmedi. döndü geri başladığı yere. maliyete gelse satacam gitsin. beni mi takp ediyor nedir anlamadım. maliyet düşürüyorum gene kıyısından dönüyor.
    paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.

2. bilanço gelsin ii gelirse seni satacağım kötü gelirsede lotlarımı arttıracağım delimiyim neyim
    ytd deli saçmasıdır

3. patronlara güven olur mu 12 aylık da yaptıklarından sonra.

4. Bi eksi bi artı hacim de düşük hayırlısı bakalım.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. 7,70 ağırlıklı ortalamada oyalanıyor inşaallah tutunur da salmaz aşağıya güç toplar fırlar yukarıya. bitsin artık bu çile.

6. ulan uğursuz hisse 7,64 e gelmiş. senin gibi hissenin beni sana bulaştıranın...

7. uyuz hisse hayırsız hisse

8. dünyanın en şerefli speklerinden biri
    hani hisseden o kadar nefret ettim ki, yerli malı diye kullanırmıyım? sanırım hayır. gider ithal ürün alırım bu markaya da XXXXXXXXXX saydırırım. yahu koskoca marka olmuşsun hissene az sahip çıksana. Kumarbaz hissesi gibi bune?

Sayfa 67/916 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •