Sayfa 67/152 İlkİlk ... 1757656667686977117 ... SonSon
Arama sonucu : 1210 madde; 529 - 536 arası.

Konu: SONME - Sönmez Filament

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,569
     Alıntı Originally Posted by broker_77 Yazıyı Oku
    Hadi Pamuk böyle böyle zararı biraz olsun kapatım artık . YTD
    Devamlı zararmı,yoksa son aldıklarındanmı !!!...bu hisselerde zarar edenin aklına şaşarım !!!

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Devamlı zararmı,yoksa son aldıklarındanmı !!!...bu hisselerde zarar edenin aklına şaşarım !!!
    Merhaba,

Aldıklarımzdan zarar var sadece. 3,96 'dan aldık. Önemli bir tutar değil

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,569
    Merhaba,

Aldıklarımzdan zarar var sadece. 3,96 'dan aldık. Önemli bir tutar değil
    Öncekilerden kar varmı,eğer varsa önemli değil,mesela ben sattıktan sonra yeni alımlarda zamanlan zarar yazar,örnekleri çok,15-20'mi desem,sayısını unuttum,mesela en son 4.70 üstü postaladığım yavrusunu 4 ve altından almaya başladım soluğu 3.60'da aldım,şimdiki maliyet 3.90,bunuda 5 cıvarına kadar postalamıştım,4 ve altından toplamaya başladım soluğu 3.70 aldım maliyet 3.89...tabiki bunlar sanal maliyet,çünkü alım satımlarda hisse 2 işgününde hesaba geçtiğinde,anlık alım,satımlarda elinde hisse varmış gibi sistemde gözüktüğünden maliyet birden inmiyor ...örneğin 20 defa trade yaptıysam,bunda hep başarılı olduğumdan maliyetim tahminen 1 altında çok aşağılarda sayılır,işte o yüzden peşini hiç bırakmam,1 altına inse bile hala karda sayılırım,zaten 10-12 senedir portföyümde bulunduruyorum,1.50-1 arasındayken bile kardaydım,çünkü 3.70 takılırdım SPK kancayı takmadan önce,4-5 arası aynen şimdiki gibi postalaya giderdim,10 üstüne attığında ise bende hiç yoktu...2008 krizide ise bende hiç yoktu,çünkü 70'den düşen endexs 21 olduğunda çoğu hisseler hep kelepir fiattaydı,çoğu baba hisseler bile 2-1 altındaydı,bunun gibilere sıra gelmiyordu,yanlız o zamanlar borsada %25-30 arası hissem vardı,çoğunluk yatırımım döviz ve fondaydı,borsanın tekrar 70 üstüne atacağını bilseydik en aşağı %5o ile hareket ederdim,bu o zaman 2 tl fiattan fabrika kapattı soluğu 0.30'larda aldı,peşinden krizden sonra açıklama yaptı yapılandırma yapıp çeşitli unsurlara el atacağız dedi soluğu 0.80'de aldı,o zaman çok pahalı diye almadığım hisse 16.500'ü gördü,16.50'den 4 altına indiğinde bulaştım sadece !!!...o zamandan beri hala bundayım,3 üstünden tehlikeyi gördüğümden 1.50'ye kadar hiç almadım ve ondan sonra almaya başladım her ikisinden yüklüce ...onları iyi yerden sattıktan sonra devamlı şimdi trade yapıyorum

Allah daha çok versin. Kaybımız 300-500 TL değişiyor. Aldığımız zamanlarda oldu. KAğıt %20 Taban gitse bile sıkıntı değil. Bekleriz bir gün çıkar. Fakat önceleri biraz daha hareketler netti. Örneğin Borsa çakılıyorken bunlar tavana doğru giderlerdi. Çıkarken de düşerlerdi. Artık bu mantık uzun zamandır yok. Bir gün elbet ederine gelecekler. Fakat tutabilene. 5.000 TL nin 20.000 olması için bekliyoruz. YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,569
    Allah daha çok versin. Kaybımız 300-500 TL değişiyor. Aldığımız zamanlarda oldu. KAğıt %20 Taban gitse bile sıkıntı değil. Bekleriz bir gün çıkar. Fakat önceleri biraz daha hareketler netti. Örneğin Borsa çakılıyorken bunlar tavana doğru giderlerdi. Çıkarken de düşerlerdi. Artık bu mantık uzun zamandır yok. Bir gün elbet ederine gelecekler. Fakat tutabilene. 5.000 TL nin 20.000 olması için bekliyoruz. YTD
    Doğru,endexse göre çoğu zaman ters hareket yapardı eskiden.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,569
    Bugün 4 üstüne atar hesabındaydık endex zıçtı,esasında endexsi takmazdı,sanırım bu kaidesi değişti,yavrusunda durumlar sakat galiba,birden bir ara 3.70'den birden 3.36 gördü,40 talimat verdik vermedi,zaten talimatı sildik gittik,ama hala onda sakatlık devam ediyor,nedenini anlıyamadım,buda bir ara 3.60 gösterdi ufaktan yüklendik verdi,sanırım bunun beklentisi yavrusuna göre ön plana çıkıyor iyi kar açıkladığı için,tabiki ikisininde sağı solu hiç belli olmuyor,çok dikkat isteyen hisseler anlık hareketler yaptığı için,bakalım yarışı kim göğüsleyecek bunlarda !!!

Forumlarda dehşet rakamlar yazılıyor. Heyecan verici. 1x,xx değerleri göremeden ( 6-9 ay içinde ) satmak yok diyenler mi ararsınız , 1-2 ay içinde 4,50 ve üstü rakamlar. dursun bakalım yukarıdaki 1x,xx beklenebilir. gömdük zaten YTD

Güçlü AL sinyali vermeye başladılar YTD

Sayfa 67/152 İlkİlk ... 1757656667686977117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •