Burgan günluk %16.25
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlukte turuncu ve teb kampanyalarini kullandim. Daha iyi bir oran bulabilir miyim?
Hocam ben sanırım bir yıldır Vakıfbank ile çalışıyorum, biraz amatörler ama bu sizin işinize daha çok yarıyor, özel bankacılığa falan gerek yok, normal şubeler bile iyi oran veriyor. 2 hafta önce 1M+ için 19.30 ile bağladım. Ayrıca yanına bir de ARI hesap açıp ücretsiz EFT hakkı kazanıyorsunuz, limit şubeden başvurarak 1M TL'ye kadar artırılabiliyor. Çıkmak isteyince parayı ARI hesaba aktarıp oradan EFT yapınca ücret ödemiyorsunuz. Kendim yaptım, bu sistem çalışıyor.
2001 senesinden beri borsa oynamıyordum, Türkiye'de borsa konusuna pek inanmıyor, Aselsan halka arzı sırasında satış yapamadığı için müşteri temsilcim rica etti, sırf kırmamak için 8bin TL'lik almıştım, bir ayda 2400TL getirdiInternet sayfalarında yatırım kısmı biraz garip çalışıyor, ama birçok işlem yapabiliyorsunuz.
"Uzun vadede hepsi birbirini yakalar" diyoruz ya
Bir taraftan da TL'de kalanın zararını hesaplıyoruz sürekli
Bu zarar artıyor şu anda ama bu her an farkın kapanmaya başlayacağına dair hisleri kuvvetlendiriyor ve dolara girişte tereddüt yaratıyor bende
Sadece Bu Şubelerden Açabilirsiniz.
https://www.vakifbank.com.tr/hizmet-...spx?pageID=746
Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir
evet devamli tl mevduatcinin zarari konusuluyor.
Son 5 yilda ortalama % 20 lik bir zarar soz konusu.
Ancak belki cogu kisi bana karsi cikacak fakat; saat basi dolara bakmak,gece yatarken sabaha kalktigimda dolar dusmus olacak mi acaba diye uyumak.Bunlar benim icin % 20 den cok daha fazla degerli..
Yer İmleri