Sayfa 67/1252 İlkİlk ... 17576566676869771171675671067 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Berat Albayrak pazartesi günü Londra'ya gidecekmiş diye konuşuluyor. Bilginize...
    Eğer doğru ise Londra ne der? Reel faizi artırın... Borsaya biraz hareket gelir...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. Burgan günluk %16.25

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Günlukte turuncu ve teb kampanyalarini kullandim. Daha iyi bir oran bulabilir miyim?

3.  Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    Bulunduğum yerdeki şubeye gidip açayım o zaman elimiz kuvvetli olsun, temdit ve eft durumunu da sorayım. teşekkürler.
    Hocam ben sanırım bir yıldır Vakıfbank ile çalışıyorum, biraz amatörler ama bu sizin işinize daha çok yarıyor, özel bankacılığa falan gerek yok, normal şubeler bile iyi oran veriyor. 2 hafta önce 1M+ için 19.30 ile bağladım. Ayrıca yanına bir de ARI hesap açıp ücretsiz EFT hakkı kazanıyorsunuz, limit şubeden başvurarak 1M TL'ye kadar artırılabiliyor. Çıkmak isteyince parayı ARI hesaba aktarıp oradan EFT yapınca ücret ödemiyorsunuz. Kendim yaptım, bu sistem çalışıyor.

2001 senesinden beri borsa oynamıyordum, Türkiye'de borsa konusuna pek inanmıyor, Aselsan halka arzı sırasında satış yapamadığı için müşteri temsilcim rica etti, sırf kırmamak için 8bin TL'lik almıştım, bir ayda 2400TL getirdi Internet sayfalarında yatırım kısmı biraz garip çalışıyor, ama birçok işlem yapabiliyorsunuz.

"Uzun vadede hepsi birbirini yakalar" diyoruz ya
    Bir taraftan da TL'de kalanın zararını hesaplıyoruz sürekli
    Bu zarar artıyor şu anda ama bu her an farkın kapanmaya başlayacağına dair hisleri kuvvetlendiriyor ve dolara girişte tereddüt yaratıyor bende

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Berat Albayrak pazartesi günü Londra'ya gidecekmiş diye konuşuluyor. Bilginize...
    Faiz enflasyonun sebebidir diye 2. ikna turu için mi?
    Bizler ne düşündüklerini biliyoruz, ancak yabancıların yumuşak karnımızı görmeleri hiç de iyi olmuyor, onlar görüp tanıdıkça durumun ciddiyetinin daha iyi farkına varıyorlar.

6.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Faiz enflasyonun sebebidir diye 2. ikna turu için mi?
    Bizler ne düşündüklerini biliyoruz, ancak yabancıların yumuşak karnımızı görmeleri hiç de iyi olmuyor, onlar görüp tanıdıkça durumun ciddiyetinin daha iyi farkına varıyorlar.
    Hayır oradakilerin duymak istedikleri söylemek için. IMF olmadan biz bu işten yırtarız demek için. Kendi kendimize mali disipline sokabiliriz demek için diye temenni ediyorum.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    Bu vakıfbank özel bankacılıkta hesap açtırmak için ne yapıyoruz herhangi bir şubeye gidip açabiliyor muyuz acaba? oranlar butik bankalardan bile iyi görünüyor.
    Sadece Bu Şubelerden Açabilirsiniz.
    https://www.vakifbank.com.tr/hizmet-...spx?pageID=746
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

8.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    "Uzun vadede hepsi birbirini yakalar" diyoruz ya
    Bir taraftan da TL'de kalanın zararını hesaplıyoruz sürekli
    Bu zarar artıyor şu anda ama bu her an farkın kapanmaya başlayacağına dair hisleri kuvvetlendiriyor ve dolara girişte tereddüt yaratıyor bende
    evet devamli tl mevduatcinin zarari konusuluyor.
    Son 5 yilda ortalama % 20 lik bir zarar soz konusu.

Ancak belki cogu kisi bana karsi cikacak fakat; saat basi dolara bakmak,gece yatarken sabaha kalktigimda dolar dusmus olacak mi acaba diye uyumak.Bunlar benim icin % 20 den cok daha fazla degerli..

Sayfa 67/1252 İlkİlk ... 17576566676869771171675671067 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •