Sayfa 67/597 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 529 - 536 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Sen İT & Sanko ikilisini tanımadın henüz. Zor durumda olan çimento işletmelerine akbaba gibi çökerler. Maestro İT ağrımayan dişini sökmeden bırakmaz genç yakışıklı patronu... öyle gücü vardır ki devam eden nerdeyse kapanacak Adnan hoca soruşturmasına baş manken yapıverir malum şahsı...ah canım kardeşim şunu unutma adamin mantalitesi şu para > evren dem kapiş
    Bu yönetimi gayet iyi tanıdım,rontgenini bile çektim,hatta idrar tahlilinden karakter(!) analizini bile çıkartırım.Tedbili mekanda hayır vardır derler.Bu ikili alsın yönetimi bunlardan kat be kat iyi olacağına eminim.Bu elemanlar benim paramı beş kat aşağıda bıraktılar.Yani bu kağıt şimdiki fiyatı ile 15 tl olacak ben zararımı kurtaracağım.anladınmı canım benim.Daha kötüsünü tanısam ne tanımasam ne.kapiş ytd.
    Son düzenleme : Badi; 27-09-2018 saat: 19:41.

2.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Bu yönetimi gayet iyi tanıdım,rontgenini bile çektim,hatta idrar tahlilinden karakter(!) analizini bile çıkartırım.Tedbili mekanda hayır vardır derler.Bu ikili alsın yönetimi bunlardan kat be kat iyi olacağına eminim.Bu elemanlar benim paramı beş kat aşağıda bıraktılar.Yani bu kağıt şimdiki fiyatı ile 15 tl olacak ben zararımı kurtaracağım.anladınmı canım benim.Daha kötüsünü tanısam ne tanımasam ne.kapiş ytd.
    Eğer bu dediklerimiz eline alırsa 15 olacak mı sanıyorsun bak bucim 10 yıldır elimde ne oluyor ? Hiç bunların eline düşersek duman oluruz puffff bunlar ele geçirip içten kemiren kene gibi yapışırlar. Eğer bir duan olacaksa yabancı konusunda birlerinin alması olsun bu İT lerin değil

3. Bucim 10 yıldır İT bin elinde demek istedim ben 1 yıllık mağdur sayılırım

Aynı dönem bucim alsaydım bile az da osa kardaydım,btcim ortalamam 7,15 altı yedi yıl öncesinin fiyatı.bunun için değiştirdiğim kağıt karel,ortalamam 1,35 civarı.kapiş.

5.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Aynı dönem bucim alsaydım bile az da osa kardaydım,btcim ortalamam 7,15 altı yedi yıl öncesinin fiyatı.bunun için değiştirdiğim kağıt karel,ortalamam 1,35 civarı.kapiş.
    Hayatta hepimizin büyük kayıpları oluyor.. allah güç ve sabır ihsan eylesin ancak burda ki en olumsuz yolun şirketin bir şekilde 3 kuruş para yada popo kurtarmak maksadı ile zorunlu olarak İT be Sanko nun eline düşmesi olur. Eğer bu ********lerin eline düşmez ise kefeni yırtar. Ancak bu konjektürde rüzgar biraz ters ve bizden yana esse bence kopar gider bu hisse. Yoksa İT Azrail gibi... ver bana kurtul bütün dertlerinden der gibi şekerli şeytan elmasını habire manken feyyazın takım elbisesinde parlatıp duruyor

Sonuçta al birini vur ötekine,Ben şu anda senedi elimde olan İ.T 'ye bakarım.hepsi aynı İ.T' e.Beni ilgilendiren tarafı bu.yatırımcısına karşı sorumsuz,bencil ve kibirli,güvensiz,bir dediği bir dediğini tutmayan,çok konuşup tahtada iş yapmayan yada sadece kendine yarar iş yapan,yakışıklı(!)sevgili patronumuz.
    Son düzenleme : Badi; 27-09-2018 saat: 21:23.

Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Eğer bu dediklerimiz eline alırsa 15 olacak mı sanıyorsun bak bucim 10 yıldır elimde ne oluyor ? Hiç bunların eline düşersek duman oluruz puffff bunlar ele geçirip içten kemiren kene gibi yapışırlar. Eğer bir duan olacaksa yabancı konusunda birlerinin alması olsun bu İT lerin değil
    Helebir almayı kafalarına koysunlar bakalım.Sevgili yönetimimiz,bir yerleri sıkışınca geri alımı devreye sokup,oniki yıl önceki gibi 9$ a nasıl fiyatı çıkartıyor görürsün.bırak15tl yi...ytd.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    uşak-İzmir
    Gönderi
    998
    İmtiyazli ..... yoksunlari günaydın. Artik kalem oynatma zamani degil...
    Çatal sıkıştı....artik hortumlanacak durum ortadan mecburen kalkiyor.
    Nasilmi? Kurfarki kazigi ihracatla giderilmeye calisilacak....eeee benim
    iyi egitimli yoneticim bu seferde kayitlar neyse o olacak....indira gandi
    yapamayacan. Limandaki doviz gelirini bile tepe tepekullandiniz. ...
    ama bu sefer yagma yok cok riskli.
    Ama sizin acgozlulugunuzu doyumsuzlugunuzu cumle alem biliyor. Mirasyedi capsizlar. Nasil bu kadar capsiz ....... aile bir araya geldiniz yaw. Siz sikayetinizde hakli iseniz....bu kadar acizlik olurmu yaw.
    Her iki durumdada yani bu oyunun
    sahibi olsanizda olmasanizda bu sirkete yonetici olmayi hak etmiyorsunuz.
    Keser doner sap doner gun gelir hesap doner. Yanlis tartan kantar
    gun gelir senide tartar.
    Birgun cirak ciktiginizi....haksiz yediklerinizi kustugunuzu ve ceketinizi giyip gittiginizi goruruz.
    İnsallah.
    Ytd.[emoji35]
    Saygilar.

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 67/597 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •