Sayfa 67/976 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 529 - 536 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Günaydın. Satış kademelerinin dolu olmasını seviyorum. Alırım bir parça bende 1.25 te ki 144,344 lot çok cazip görünüyor mesela

hı hı çok antıpatık oldun be YAMUK prenses

2. Bistbankin tosunudur hedefin sahibi.cok buyuk bozguna ugrattilar yatirimciyi.resmen kelle aldilar bedelliyle, ve halen almaya devam ediyolar.

3. Kademeleri biraz daha doldurur musunuz birşey deneyeceğim... "Antipatik Prenses"

4. Ideas 10 dan 15 e gelmiş 100 de 50 demek isterse buyursun 1 e hedefi bassınlar. Etinden korkanin kemiği kırılsın

eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.

Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Ideas 10 dan 15 e gelmiş 100 de 50 demek isterse buyursun 1 e hedefi bassınlar. Etinden korkanin kemiği kırılsın

eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.

puhahaha alem adamsın komutannnn 1.10 bekliyorum dermişim

komutannn hedefin en büyük savunucusu oldun bakıyorumda

7.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    komutannn hedefin en büyük savunucusu oldun bakıyorumda
    Dayı benim savunmadigim zaman yoktu. Tek bir tane olumsuz yorumum yoktur sadece bedelli sonrası girilir demisligim var. hedef hissesi konusunda. Evet galiba şu aralar benim galiba ama rahatlık konusunda çok rahatım kimseye al sat demem zaten uzuncuyum. Yapsam al sati 1.23 te sürekli yapardım ve baya kazançlı olurdum. Portföye sadece hisse alacağım zaman giriyorum.

8. Diğer tahtalar okeye dönüyor. Burda yanyana taş koyulmadı daha.

Sayfa 67/976 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •