Sayfa 67/1000 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. Süslü resimler yapabilirim ama süslü konuşma yapamam. ATAM, beni ben yapan Cumhuriyeti kurduğun, Altında özgürce düşünmemi sağlayan ve O' nun da üzerinde dalgalanması için kanla , irfanla aldığın vatan için nefes aldığım her saniye minnettarım.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Evine bir bayrak asmaktan imtina eden zavallılar , bu ülkenin nimetlerinden utanmadan faydalanmayın. O önemsemediğiniz bayrak için ölenler olduğunu ve olacağını unutmayınız. Yönetenler gelip geçicidir. Bayrak ve vatan ilelebet halkındır.

Allahtan benim gibim kardeşiniz var, kendimi riske atıp bu güzel havada birasız bırakmadım sizleri.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Gelir sorununuz olmasa,sadece alışveriş ve yürüyüşe çıkma imkanı ile karantinaya ne kadar dayanabilirsiniz? Mesela 2 yıl sürse veya 5 yıl,insan ne kadarına tahammül edebilir? Fikri olan?
    İnsanlar yaşamak için bir çok zorlu şarta uyum göstermiş ve gösterebilir bence,dediğiniz şartlarda çok mutlu olmasam da kendi adıma o süreler geçirilir,bir tarafta acı çekerek zorlu bir ölüm diğer tarafta az sosyalleşme+gıda+yürüyüş...b şıkkı bence..

Ahaliye salak derkene, meğer salağın önde gideni benmişim meğer!

Canım ev yapımı hamburger istedi, şu yok bu yok derkene arife günü yengenizlen alışverişe gitmek gafletinde bulundum!

Vay anam, gezmediğimiz yer kalmadı her yer de çok kalabalık, kıyma, hamburger ekmeği, hardal deye yola çıktık, alınan eşyaları eve 2 kişi zor taşıdık!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Bu bana ders olsun!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Meyveli Soda ?

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ahaliye salak derkene, meğer salağın önde gideni benmişim meğer!

Canım ev yapımı hamburger istedi, şu yok bu yok derkene arife günü yengenizlen alışverişe gitmek gafletinde bulundum!

Vay anam, gezmediğimiz yer kalmadı her yer de çok kalabalık, kıyma, hamburger ekmeği, hardal deye yola çıktık, alınan eşyaları eve 2 kişi zor taşıdık!
    Hayatınızın en pahalı hamburgerini yiyeceksiniz desenize.
    Ev yapımı ve sağlıklı en azından.
    Afiyet olsun

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Meyveli Soda ?
    Sade soda aldım, Beypazarı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 67/1000 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız