Selamlar, 1-2 kelam da biz edelimherkesin bir üslup tarzı var biri övülmeyi ister diğeri daha mütevazi davranır, ben açıkcası hiç kimsede art niyet görmedim, farklılıklara saygı gösterelim ufak atışmalar her zaman olacaktır yeter ki kötü söz olmasın, paylaşım yapan herkese teşekkürler.
Senetler bölümü, senetlerle ilgili temel analiz teknik analiz ve ilgili haberlerin paylaşılması için açılmıştır. Burada kesinlikle sohbet tarzı yazılar yer almamalıdır.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Sayın yönetici
Her şey benim teknik analizim ile başladı.
Sizdende özür dilerimSM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın kafkas hedefleriniz hala güncel mi? Ne diyorsunuz bugün ki hareketlere??? Bu gibi durumlarda yazmak da zordur ama neyse? Bildiğim tek şey iş anlaşması ve kar olup bilançoya yansımadıkça git gel devam....Ytd
Son düzenleme : ironman35; 17-06-2020 saat: 17:14.
Biraz dünkü çıkışı sindirmesi belki iyi oldu. Ama keşke gün sonu artan işlem hacmiyle artı kapasak. Hisseden para çıkışı da var.
Yer İmleri