Sayfa 67/499 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 529 - 536 arası.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

1. LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by beyti Yazıyı Oku

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Teşekkürler...

3.  Alıntı Originally Posted by altayfrt Yazıyı Oku
    Yeni degerlemeler için vakıfbank anlaşması sonrası eldeki varlıkların listesini kaleme alıp şirketin asıl degerini ortaya çıkarcak çalışmalar borsa piyasa degerini fiyatlama yönünde ilerlicektir...işimiz çok....
    Asıl soru da şu elimizde bulunan degerlerin ederi nedir...

SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ruzgar Yazıyı Oku
    Bu varlıklar en az 20 yıl önceki fiyatları ile şirketlerin defter değerlerinde görünmekte,yeniden fiyat değerlemeleri yapılır.Kimbilir kaça katlayacak

MI 5s Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ercanbay Yazıyı Oku
    Merhaba,

Altay Fırat ve Rüzgar kardeşlerimin güzel gönderilerileri için teşekkür ediyorum.

Bu konulara dair elinde bilgi olan arkadaşlardan paylaşımlarını bekliyoruz.

Ege Yıldız için "Gizli Milyarder" benzetmesi de güzel. Umarım en kısa sürede halka açılır ve şirketlerimizin bünyesinde olan bu "Gizli Milyarder" hisselerimizin gerçek değerini bulmasında yardımcı olur.

Fiyatlar oluşmaya başladığında, hisseleri hareketli günler bekliyor.

Fiyatların oluşmaya başladığını nasıl anlayacağız? Bana göre; Alıştaki her kademe birkaç ay süreyle dolmuşsa, gerçek fiyatlama başlamış demektir. Şimdi bir süre daha (şirket haberleri gelmeye başlayıncaya kadar) alış ve satış arasındaki uçurumları ne yazık ki göreceğiz. Alış ve satış kademeleri de cılız ve isteksiz görünecekler...

Alıcı "biri bıksın da versin" diye aşağıda bekleyecek. Ancak satışa girilecek malları, satıcılar silmezse, birileri hüpletecek.

Saçma sapan sistem yüzünden, paralı yatırımcılar hisselere giremiyorlar. Umarım bu saçmalıktan geri adım atarlar.

İyi bir gece ve hafta sonu diliyorum.

Saygılarımla,

Beyti kardeşime de paylaşımları için teşekkürler.
    Yatırımlarımızı yaptığımız şirketlerin ödenmiş sermayesi babadan oğula "" oğuldan toruna 20 yıl önceki SOY AĞACI
    BABA --- MAZHAR ZORLU HOLDİNG -----------10,856,000
    OĞUL --- EGE PLASTİK --------------------------20,000,000
    TORUN -- EGE YILDIZ ---------------------------35,000,000
    sabırla bekleyen YATIRIMCI ----------------- GİZLİ MİLYARDER ----------- olmasını temenni ederim.

4. Merhaba,

TMSF'nin yaptığı açıklama, şirketlerin artık önünde engel kalmadığını, yıllardır hisselerin yükselmesini engelleyen "Basmane Çukuru"nun tarih olduğunu ve buradan hasbel kader şirketlerin hakkına ne düşerse, kasaya gireceğini, bütün menkullerin yeniden değerlemeye tabi tutulacağını, şirketlerin ihtiyaç duyduğu anda ihtiyaç duyduğu kadar para için bankaların sıraya gireceğine, yapılan üretimle artık her türlü sorununu çözebileceğine ... ..., yönelik bir açıklama.

Sen de bir şey söyle artık Sayın K. Zorlu!

Hala bir fanın değilim...

Onca sene bin bir türlü sorunla boğuştun ama, yatırımcına Allah için ne zamanında ne de doğru bir açıklama yapmadın...

Sen Gerçekten Yatırımcı düşmanı bir adamsın...

Anlaşma olduğunu aylar öncesi gazeteden öğrendik. Açıklama yapmadın...Yapsaydın hisseler şimdi daha yükseklerde olacaktı.
    Bu anlaşmayı soğuttun, hisseden çıkanlar oldu...

Şimdi de anlaşmanın içeriğini ve belki de yaptığın vakıfbank anlaşmasını soğutuyorsun...

Bir kez zamanında ve doğru bir haber gönder de, sana saygı duyayım...

Tmsf'den ve Basmane'den şirket için neler aldın...Şirketin kasasına ne girecek? Vakıfbank anlaşması yapıldı mı? Ne aşamada?

Bir kez "Adam ol" demiyorum...Herkes adam kendine göre.

Bir kez de yatırımcına zamanında haber ver, ver ki sana "İyi adam" diyeyim.

Hisselerin önü çok açık. Kim bilir kaç lira olacak...Neler bekliyoruz neler... Şimdiden ulusal pazarı hak ediyorlar.

Başvuru yaptın mı?

Ne yapıyorsun Sayın Zorlu?

Kimileri Sana "sayın" kimileri "değerli" kimileri de her ikisini birden "Akıllı" ile kullanıyor.

Kötü bir insan olduktan sonra ne derlerse desinler Sayın Zorlu...

Benim için hep "Kötü" sıfatınla kalacaksın...

Çünkü yatırımcın için hiç bir şey yapmadın...

İyi bir gece olsun.

Saygılarıma,

5.  Alıntı Originally Posted by ercanbay Yazıyı Oku
    Merhaba,

TMSF'nin yaptığı açıklama, şirketlerin artık önünde engel kalmadığını, yıllardır hisselerin yükselmesini engelleyen "Basmane Çukuru"nun tarih olduğunu ve buradan hasbel kader şirketlerin hakkına ne düşerse, kasaya gireceğini, bütün menkullerin yeniden değerlemeye tabi tutulacağını, şirketlerin ihtiyaç duyduğu anda ihtiyaç duyduğu kadar para için bankaların sıraya gireceğine, yapılan üretimle artık her türlü sorununu çözebileceğine ... ..., yönelik bir açıklama.

Sen de bir şey söyle artık Sayın K. Zorlu!

Hala bir fanın değilim...

Onca sene bin bir türlü sorunla boğuştun ama, yatırımcına Allah için ne zamanında ne de doğru bir açıklama yapmadın...

Sen Gerçekten Yatırımcı düşmanı bir adamsın...

Anlaşma olduğunu aylar öncesi gazeteden öğrendik. Açıklama yapmadın...Yapsaydın hisseler şimdi daha yükseklerde olacaktı.
    Bu anlaşmayı soğuttun, hisseden çıkanlar oldu...

Şimdi de anlaşmanın içeriğini ve belki de yaptığın vakıfbank anlaşmasını soğutuyorsun...

Bir kez zamanında ve doğru bir haber gönder de, sana saygı duyayım...

Tmsf'den ve Basmane'den şirket için neler aldın...Şirketin kasasına ne girecek? Vakıfbank anlaşması yapıldı mı? Ne aşamada?

Bir kez "Adam ol" demiyorum...Herkes adam kendine göre.

Bir kez de yatırımcına zamanında haber ver, ver ki sana "İyi adam" diyeyim.

Hisselerin önü çok açık. Kim bilir kaç lira olacak...Neler bekliyoruz neler... Şimdiden ulusal pazarı hak ediyorlar.

Başvuru yaptın mı?

Ne yapıyorsun Sayın Zorlu?

Kimileri Sana "sayın" kimileri "değerli" kimileri de her ikisini birden "Akıllı" ile kullanıyor.

Kötü bir insan olduktan sonra ne derlerse desinler Sayın Zorlu...

Benim için hep "Kötü" sıfatınla kalacaksın...

Çünkü yatırımcın için hiç bir şey yapmadın...

İyi bir gece olsun.

Saygılarıma,

Sayın ercanbay,kaleminize sağlık. O malum şahıs küçük yatırmcıları düşünmediği gibi,kendinide düşünmüyor. Ya da kendini çok düşünüyor,bizleri zero düşünüyor. Bir şirket sahibi düşünün ki hisselerinin yükselmesini istemesin, çok ilginç değil mi?

Antlaşma haberi ile ilgili , gazetelerden duyduğumuz kadar diye saçma sapan,kafa karıştırıcı haber yollamadı mı? Oysa bu kadar olumlu habere paralel sürece ilişkin olumlu bir haber yollasaydı, hisseler bugün kü değerinin iki katı fıyatlardaydı.

Bu şahıs hakikaten çok KÖTÜ bir adam......

6.  Alıntı Originally Posted by KOMODOR 2017 Yazıyı Oku
    Son birkaç gündür hisselerin sayfalarına değişik tipler dadandı. İkinci Volbok vakası. Eminim bedelsiz ve bedelli hangi şartlarda yapılır biliyorsundur.????????
    Siz hangi yildan beri buradasiniz bilmiyorum ama benim gecmisim eskidir.

Hangi sartlar altinda yapilir biliyorum.
    Sermaye 10 milyon. Kabaca %30 halka acik. Yani 3 milyon hisse var.
    Hisseler altin degerindedir. Bugun herhangi bir endeks kagidinda gunluk islem minimum 10-20 milyon adet.
    Size altini bedava verirler mi?
    Dukkan acayim desen hava parasi veriyorsun bu memlekette.
    40 bin lotu olandan 1 milyon TL isterler ve ister sev ister terket derler. Guclu kalir zayif gider.

7.  Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    Siz hangi yildan beri buradasiniz bilmiyorum ama benim gecmisim eskidir.

Hangi sartlar altinda yapilir biliyorum.
    Sermaye 10 milyon. Kabaca %30 halka acik. Yani 3 milyon hisse var.
    Hisseler altin degerindedir. Bugun herhangi bir endeks kagidinda gunluk islem minimum 10-20 milyon adet.
    Size altini bedava verirler mi?
    Dukkan acayim desen hava parasi veriyorsun bu memlekette.
    40 bin lotu olandan 1 milyon TL isterler ve ister sev ister terket derler. Guclu kalir zayif gider.
    sn.alisütcü, 25 bedelli tutturdun amacın ne bilmiyorum ama mzhld sayfasında neydügübelirsiz bir yatırım algı illüzyonu yaratıyorsun. diyelimki 25 bedelli spk müsaade verdi ve açıkladı. sonuçta mzhld havuzuna 250.000.000 küsür tl para girecek. bu paranın 100.000.000 tl piyasadan ,150.000.000 tl sn.k.zorlu ve sn.n.zorludan çıkacak. sn.sütçü istersen biraz içinden bu konuyu bir tartış...
    şunu belirteyim. çok ciddi finansman temini için kullanılan ödenmiş sermaye artırma estrümanını kuşku,alay korku gibi septik düşünce alanında fazla bulama kardeşim. TİPİK BİR ,BİLGİSİZ,SÜREKLİ ÜTÜLEN SÖZDE YATIRIMCI MODELİNE SOYUNUYORSUN.
    bu sayfalarda paylaşım yapan gerçek yatırımcılar olduğunu unutma emi.

8.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    SAYIN
    YAKIN İZLEME PAZARI yada eski adı ile GÖZALTI PAZARI HİSSELERİNE OLUMLU YÖNDE BAKAN KÜÇÜK YATIRIMCILAR
    BU FORUMUN TÜM TOPİKLERİNİ OKUMADAN ve ARACI KURUMUNUZA SORMADAN DANIŞMADAN
    KESİNLİKLE BU ve BENZERİ gözaltı pazarı YADA yakın izleme pazarı NA DAHİL HİSSELERE BULAŞMAYIN
    BUNLARIN TAMAMI BIST ve SPK TARAFINDAN KÖTÜ VE BERBAT EKONOMİK TEMELLERDE HİSSELERDİR
    O NEDEN İLE BU PAZARDA İŞLEM GÖRMEKTEDİRLER
    BUNLARIN TAMAMI NEREDE İSE İFLAS IN EŞİĞİNDEDİR

BİLGİLERİNİZE
    alın bir dunkof daha ,hangi koşullarda gözaltında olan şirketleri incelemeden ,hiç bir veri göstermeden böyle bir paylaşıma ne yazıkki bu forumu YÖNETENLERDE müsaade veriyor. 70 li yıllarda YÖNETİCİ UYUYORMU diye bir bağrışma olurdu apartmanlarda. SN.MODERATÖRE SELAMLAR.

Sayfa 67/499 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •