Sayfa 67/472 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 529 - 536 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1.  Alıntı Originally Posted by bilal8890 Yazıyı Oku
    Prim odeme gunu dolmayanlar toplu para ile onden prim odeyebilirler mi? Ay ay degil de mesela priminin dolmasina 5 yil kalan memur onden 5 yillik primini yatirip yaş ı sadece bekleyebilir mi
    Önden neden prim yatırıp yaşı bekleyeceksiniz ki? Eldeki parayı bağlamanız mantıklı değil.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    bildiğim bazı büyük şirketlerin ik'lari eyt yasası için çalışmalara başlamış.
    mevcutta eyt'li olupta çalışan kişilere emekli maaşı bağlanırsa emekli edileceklermiş şirketten, onun hazırlığını yapıyorlar.
    İnsanları işten kolay çıkaramazlar. Belli yaştaki tecrübeli beyaz yakaları hele çok zor. Sektörlerde kalifiye ve istikrarlı personel bulmak zor iken eldekileri emekli edeceklerini pek düşünmüyorum.
    Tabi duyumunuz var ise böyle bir ön çalışma mutlaka vardır

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    İnsanları işten kolay çıkaramazlar. Belli yaştaki tecrübeli beyaz yakaları hele çok zor. Sektörlerde kalifiye ve istikrarlı personel bulmak zor iken eldekileri emekli edeceklerini pek düşünmüyorum.
    Tabi duyumunuz var ise böyle bir ön çalışma mutlaka vardır

bahsettiğim profil kalifiye beyaz yakadan çok operasyonel işler yapan, yıllar önce şirkete girmiş artık ik tarafından gitsede kurtulsak gözüyle bakılan kişiler.

çalışma konusu kesin, ama tabi ik olacak her senaryoyu önden çalışıyor olabilir.

4. Artik calismamak icin disaridan prim tamamlayip belki yurtdisina birkac yil icin cikmak amaciyla sordum

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Önden neden prim yatırıp yaşı bekleyeceksiniz ki? Eldeki parayı bağlamanız mantıklı değil.

5. Bence algı çalışması başladı. Aylarca tv lerde tartışılır. Herkese umutlar verilir. Sonra müjde diye sunulur. Günlerce de ne kadar mükemmel çözüm olduğu konuşulur.

6.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Evet 50 yaş önemli ve 9000 gün, azınlık gibi görünüyor. 9000 gün ciddi bir prim ödeme günü.
    9000 gün tanımına giren çok kişi yoktur. muhtemelen tüm aralıkları tek tek analiz ederler. yaş, gün vb
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7. eyt eğer çıkarsa tekrardan kademeli bir emeklilik getirirler ve yaş şartınıda 50 olarak belirlerler bana öyle geliyor doğru olanda budur zaten

8. Erkeklerde 50 kadınlarda 45 normaldir bana göre de
     Alıntı Originally Posted by Murcelago Yazıyı Oku
    eyt eğer çıkarsa tekrardan kademeli bir emeklilik getirirler ve yaş şartınıda 50 olarak belirlerler bana öyle geliyor doğru olanda budur zaten
    Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 67/472 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •