Sayfa 67/151 İlkİlk ... 1757656667686977117 ... SonSon
Arama sonucu : 1204 madde; 529 - 536 arası.

Konu: ALBRK - Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.

alanların ağırlıklı ortalaması 1.27.2

satanların ağırlıklı ortalaması 1.24.4

bedavadan çok kişi maliyetlendi , buda hissemizin hızlı yükselişini engeller

hakkımızda hayırlısı olsun , pazartesi genelkurul , sonra bilanço gelecek

2.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    alanların ağırlıklı ortalaması 1.27.2

satanların ağırlıklı ortalaması 1.24.4

bedavadan çok kişi maliyetlendi , buda hissemizin hızlı yükselişini engeller

hakkımızda hayırlısı olsun , pazartesi genelkurul , sonra bilanço gelecek
    yne yanlıs yonlendırıyorusun mılletı, sen alttan aldın, mıllet de buralardan malıyetlenıp kımse ucuza almasın dıye algı yapıyorsun.. kendıme nottur kımsenın kararını etkılemek ıstemem, ama bana göre artık buralardan yukarı cıkıs baslar. ben cok yanıldım sadece dusuncem ve maalesef baska tahtada oldugumu ıcın uzulerek, gonlumden gecen uzulerek alamadım bu hısseden. umarım zarardakıler artıya gecer.. dedıgımı kımsenın lafı ıle hareket emyeın. tavsıye sadece al sat kelımeı ıle olmaz, bazen sublımınal mesaj ıle verılır mesela dayı nıck lı arkadasın kı gıbı, mesela o mesajı okuyan muhtemlen almayıp ızleyecektır. işte buda bır sesıt algı yaratmadı. kalın saglıcakla.

Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    yne yanlıs yonlendırıyorusun mılletı, sen alttan aldın, mıllet de buralardan malıyetlenıp kımse ucuza almasın dıye algı yapıyorsun.. kendıme nottur kımsenın kararını etkılemek ıstemem, ama bana göre artık buralardan yukarı cıkıs baslar. ben cok yanıldım sadece dusuncem ve maalesef baska tahtada oldugumu ıcın uzulerek, gonlumden gecen uzulerek alamadım bu hısseden. umarım zarardakıler artıya gecer.. dedıgımı kımsenın lafı ıle hareket emyeın. tavsıye sadece al sat kelımeı ıle olmaz, bazen sublımınal mesaj ıle verılır mesela dayı nıck lı arkadasın kı gıbı, mesela o mesajı okuyan muhtemlen almayıp ızleyecektır. işte buda bır sesıt algı yaratmadı. kalın saglıcakla.

senin borsa bilgini seveyim

Cengiz 180 milyon lot yaklaşık ruçhan sattı 1.24 ortalamayla

38.5 milyon lotta bedelliye katılmayan oldu , ortalama 1.21.8

toplam 218 .5 milyon lot eder , alan aldı satan sattı

senin düşündüğün gibi birisi olsam gaz veririm uçacak derim kaçacak derim

nasıl olsa 1.22 ile maliyetlendim , bana bundan sonra hisseyi alan adam lazım

yukarı götürecek adam lazım ,böyle kafadaki bir adam gelip borsadan para kazanacak

tahta ağırlaştı çocuk tahta ağırlaştı ,

kimse almasın diye algı yapıyormuşum cehalet kötü şey

algının ne olduğunu bile bilmiyorsun

4.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    senin borsa bilgini seveyim

Cengiz 180 milyon lot yaklaşık ruçhan sattı 1.24 ortalamayla

38.5 milyon lotta bedelliye katılmayan oldu , ortalama 1.21.8

toplam 218 .5 milyon lot eder , alan aldı satan sattı

senin düşündüğün gibi birisi olsam gaz veririm uçacak derim kaçacak derim

nasıl olsa 1.22 ile maliyetlendim , bana bundan sonra hisseyi alan adam lazım

yukarı götürecek adam lazım ,böyle kafadaki bir adam gelip borsadan para kazanacak

tahta ağırlaştı çocuk tahta ağırlaştı ,

kimse almasın diye algı yapıyormuşum cehalet kötü şey

algının ne olduğunu bilmiyor
    hısse fıatı 1,26 haftaya cuma konusalım olur mu ? bu burda not olsun. bakalım sen mı haklı cıkacaksın ben mı ? senın mantıga gore yukselmeyecek.. haftaya cuma unutma.. asla yatırım tavısyesı ıcermez, ben cok yanılmıs bır adamım, kendıme nottur.. sevgı ıle kal..

5. defter degerı kaç para ? tarıhsel surecınde bu fıatlarda ne kadar kalmıs, genel kurulu yakın mı ? yuksek kar beklenıyor mu ? nakıt gırısı yuksek mı ? amam hantllastı dımı, agırlastı dımı. hızla yukselmez dımı haftaya cuma dayım unutma..

bu adam şaka gibi

aşağıdan alan adam ne ister ? hissesinin yükselmesini , yükselmeyi bırak uçmasını

ben niçin yükselmesini istemiyeyim

sayın pungar git işine ben seninle uğraşamam

7.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    bu adam şaka gibi

aşağıdan alan adam ne ister ? hissesinin yükselmesini

ben niçin yükselmesini istemiyeyim

sayın pungar git işine ben seninle uğraşamam
    bak algı yapıyorsun ve bızlerıde az akıllı zannedıyorsun, alttan alan adam yukselmesını ıster ama kuccuklerın gırmesını ıstemez, sen bunu yazarak, kucuklerın kafasında soru ısaretı koyuyorsun ( tahta hantallastı ve kısada gıtmez dıye ) buna göre hareket eden kucuk ytırımcı almaz ıse, buyukler goturur, işte sende tam olarak bunu ıstıyorsun. cunku şunu cok ıyı bılıyorsunkı kucuk yatırımcının cok oldugu hıseyı kaldırmazlar, tahtacıda kucukler cıktıysa sert yukarı yapar.

Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    bak algı yapıyorsun ve bızlerıde az akıllı zannedıyorsun, alttan alan adam yukselmesını ıster ama kuccuklerın gırmesını ıstemez, sen bunu yazarak, kucuklerın kafasında soru ısaretı koyuyorsun ( tahta hantallastı ve kısada gıtmez dıye ) buna göre hareket eden kucuk ytırımcı almaz ıse, buyukler goturur, işte sende tam olarak bunu ıstıyorsun. cunku şunu cok ıyı bılıyorsunkı kucuk yatırımcının cok oldugu hıseyı kaldırmazlar, tahtacıda kucukler cıktıysa sert yukarı yapar.

şeytani bir düşünce , bunuda şeytanlar düşünür anca

bundan sonra kım alırsa alsın bana uyar yeterki alsınlar

Sayfa 67/151 İlkİlk ... 1757656667686977117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •