Sayfa 67/993 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Sohbetinize doyum olmuyor, şunu da yazayım kaçayım...

Benim bi arkadaş var çok zengin, büyük bir dinlenme tesisi var, mağazalar, restaurantlar avm gibi hepsinden kira geliyor... Bi gün tavla oynuyorlar arkadaşlarla, makara kukara, restaurantın biri mesken tutulur genelde, birisi de onun onu ayrıca işletiyor, elemanlar feryat figan geliyor koşarak;

-Abi koş yetiş mutfakta yangın çıktı, her şey yanıyor.

Bizimkisi tavladan kafasını kaldırıyor şöyle bi bakıyor;

-Oğlum ben itfaiye miyim, bana niye söylüyorsunuz, ara itfaiyeyi gelsin söndürsün, at abi attın mı kaç geldi dedikten sonra, koşarak giden elemanlara arkadan seslenir,

-Yangını söndürcem diye kendinizi yakmayın, gazı kesin yeter...

Bu kafayı yakalayacak kadar, parayı bulsak yeter diyorum
    bu kafa parayla yakalanmaz abi. Ya genomunda olacak yada aklı bir üst mertebeye taşıyacaksın.

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Karayılan 7 canlı, ölmek bilmiyor bir türlü...

Du bakalım gene bi işler çeviriyor, becerebilirse bir expanding flata kalkacak 2 çok kısa kaldı ayağına...

Olursa...çadır karışır...bütün mevzuyu petrole bağlarsan, takip edeceksin.

Ne diyordu Şener abimiz;

-Bu alemde Ali Osman'ı götüreceksen, onun çift tabanca taşıdığını da bileceksin.
    -Kulağıma küpe olsun.

Enerji giderimiz olmasa cari fazlamız varmış Sn. Nebati söyledi. O zaman problem yok beyler dağılın.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    JPY : % 21

Not: Suudi Arabistan Riyalini hesaplamam ama.
    [emoji3]
    papua yeni gine kinası'dır hocam benim kıstasım elinde mızrak kıçında yaprak milletin ülke para birimi nasıl bizimkini geçer

kesin kıskanıyorlar bizi ama ispatlayamam

yeni gineli lere sesleniyorum dünya 5 ten küçük değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yok ben emeklilerin maaşı bankanın işe yarar yaramaz onu sormuyorum.O konuda tartışılacak bir yön yok.Benim aklıma takılan nihai olarak bankaların emekli sayıları çok değişmez,neden buna gerek duydular onu çözemedim sn british.Bir kısmı verse bir kısmı vermese anlarım hepsi promosyon veriyor.Ağa köylü ve yazmak istemediğim bir şeyin fıkrasına benzedi bu iş
    tahvil alma zorunlu karşılık vb. devletin yüksek kar elde etmelerine karşılık bir tavsiyesi olabilir diye düşünüyorum biraz harcama olup piyasaya can gelir.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Enerji giderimiz olmasa cari fazlamız varmış Sn. Nebati söyledi. O zaman problem yok beyler dağılın.
    Okullar olmasaydı, Milli Eğitimi ne güzel yönetirdim tadında olmuş.

6.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    şimdi 7.000 TL promosyon alanlar, acaaba yılbaşında Reis %50 zam yaparsa maaşlarda otomatikman artmış olacağından şimdi 7.000 TL alanlar , sonra yeni geleceklere 10.000 tl der ise bankalar ne ederler acaba?
    Emekli maasini istedigin kere tasiyabilirsin

7.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    şimdi 7.000 TL promosyon alanlar, acaaba yılbaşında Reis %50 zam yaparsa maaşlarda otomatikman artmış olacağından şimdi 7.000 TL alanlar , sonra yeni geleceklere 10.000 tl der ise bankalar ne ederler acaba?
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    dediğinizin hiç bir anlamı yok, şimdiye kadar hangi bankadan maaş almadıysan o banka için sen yenisindir
    sonra yeni gelecekler derken henüz emekli olanları kastediyorsanız onlar bankalar için çok küçük bir zümre kalır..
    aslında üstadım onu kastetmiyor enflasyon ortamında Sn. TIFIL dediği doğru o zaman bağlayıcı olmayacak şekilde kredi vs. çekmezseniz geri iade edip şuan yapıldığı gibi başka bankaya gidilemez mi 1 sene veya 2 sene sonrada şuanki rakam komik kalabilir bizim gibi çalışanların bir iki sene önce aldığımız promosyon gibi

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bi şirket kuralım...bu böyle olmayacak...bedava para dağıtılıyor burda, alamıyok...

Şirket Müdürü Reha Bey olsun....evde rakı bira imalat işine girelim...makina teçhizat geliştirelim, ARGE Müdürü Başkan olsun, Sağlık Hijyen İşlerine Doktorlar baksın...Ambalaj işleri Sn Sugosu82 de...

Herkes kafasına göre bi kadro seçsin işte...

Krediyi de Sn Egeduk bağlar....çevir kazı yanmasın...aman kız uyanmasın...değişen bir şey yok...dolar otobanda...

Yaşasın kötülük....fakirler ölsün..

Bunun legalini diyorum

deterjan topları yapalım 3 katına geri alıyomuş adam

yada adım attıkça para kazanan ayakkabı vardı noldu o

Sayfa 67/993 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz