Armada yazmışım kaportayı değiştirmiş ingrm mı olmuştu o
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Penta da ne büyük kar açıklamış değilmi hayretler içindeyim hadi gelsin bakalım bekliyoruz armada sını miavv ını koca koca kap atanlar bilançoda ne yapacak bekliyoruz
Gecenin bu saatinde beni uyandıran okuduğunu anlamayanları ve herşeye atlayan laleleri Allah davul etsin tamam mı bide adama üç kuruştan aldırdık gitti 10 kuruşta satmışlığı var geldi bu saatte uykumdan etti beni bide bilanço şöyle böyle dedi çok keyifli sinirim bozuldu o yüzden bişey yazmıyacam bilançoya ilgili herkes için değil ama cahiller biraz bayram etsin efolar
Son düzenleme : kilavuz; 14-03-2024 saat: 02:44.
Mey biter saki kalır
Renk gider haki kalır
Okumak cahilliği alır
Eşeklik Baki kalır
Şöyle ki mesela geçen yılın hasılatı 2.55 milyar TL bu yılın hasılatı ise 5.9 küsür milyar tms 29 u kullanırsan geçmiş yılları enflasyona göre yeniden düzenleyip bu yıl için olması gereken hasılatı tekrar hesaplasın öyle yapıp geçen yılın hasılatının 4.8 milyara çıkartmışlar bunu yaparken belli katsayılarla yapıyorlar işte karı küçük gösteren bu yöntem aslında kar çok büyük yani kaybolan hiç bir şey yok tms 21 e göre gönderseydi f/k 17 lerde olurdu desem
Tms 29 diye bişey duydunuz mu enflasyonu muhasebe mesela pentatms 21 e göre bilanço gönderdi orda enflasyondan arındırma yok bunda var buna rağmen pentayı katladı yani penta tms 29 a gör kar açıklamış olsaydı aztek kar da pentayı 4 e katlardı veya aztek önceki bilançoları gibi tms 21 i kullansaydı kar 750 civarı gelirdi pentayı yine 4 e katlamış olurdu desem
Yer İmleri